Prettig!

Ik ben goed geholpen. Fijne service!

Subframe

Goede ervaring bij Wensink in Zwolle en onze Ford Focus al jaren bij deze garage in onderhoud. Echter toch wel een tegenvaller dat nu bleek dat het subframe behoorlijk door roest was aangetast en dat men dat in de voorgaande jaren niet heeft geconstateerd want dan had er preventief wat aan kunnen worden gedaan. Wij zijn erg tevreden met onze auto maar hadden niet verwacht dat het subframe na 8 jaren zo aangetast zou zijn.

Snelle en kwalitatief uitstekende service

APK-keuring op korte termijn ingepland en uitstekende service.

Snel en vakkundig geholpen

Terugroep aktie controle schuifdak.

Goed geholpen

Goed geholpen.

Ben erg tevreden.

De medewerkers zijn correct en Klantvriendelijk. Werken efficient, vragen naar je mening. Maak nu al 5 jaar gebruik van jullie service en heb niets te klagen. 1 verbeterpunt is de klantenservice. Soms moet je langer als 5 minuten wachten om doorverbonden te worden. Misschien is er een oplossing hiervoor* Voor de rest Top!!!

Prima behandeling

klantvriendelijk, goede service, kennis Me apps beperkt. Kosten zijn relatief hoog voor eenvoudige onderhoudsbeurt.

prima volgens afspraak

alles volgens afspraak

Goede uitleg Meedenken en snelle service

Goed, tot het laatste bezoek (lees hieronder verder)

Mijn persoonlijke ervaringen zijn altijd positief Geweest tot het laatste bezoek. De koppeling van mijn auto is versleten, dat is door een van de monteurs ook vastgesteld. De lease maatschappij heeft desgevraagd besloteners de koppeling niet mag worden vervangen maar pas als de auto het begeeft. Dus ik zal op enig moment tijdens het Rijsenburg verder kunnen daar de koppeling het dan helemaal niet meer doet en pas dan zal die worden vervangen. Ik vind dat je zo niet met klanten omgaat. Ik vind dit onverantwoord. Ik maak bezwaar hiertegen en ik hoop dat men op deze beslissing terugkomt. Mijn kenteken is: NX-258-K

Altijd vriendelijk en goed meegedacht

De service manager(s) zijn altijd vriendelijk en dachten mee (de afspraak was voor een kleine beurt, maar de auto was ook toe aan een APK).

Zoals verwacht

Was afspraak voor APK vergeten, kreeg vlot een telefoontje en kon alsnog terecht

Nette behandeling en voorlichting. Goede service

Correct en volgens afspraak geholpen

Top bedrijf met service afhandeling

Niels Greven, Is de Topper bij Wensink Apeldoorn, hij regelt alles snel en goed. Als klant weet hij je altijd te verrassen dat niks onmogelijk is. Niels staat de klant met vriendelijkheid en deskundig advies altijd klaar om de beste oplossing te bieden.

Ik word altijd netjes geholpen en de service is prima.

Tevreden

Fijne en goede service

Je wordt te woord gestaan door vriendelijke mensen

Vriendelijk en goed geholpen bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

Vriendelijk en goed geholpen bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

Zoals het hoort.

Niet mijn eerste vito . Maar ook zeker niet mijn laatste . Wat een top auto . Wensink heeft gedaan wat ze hebben beloofd. Een aanrader. Top

na een paar minuten in de auto te hebben gereden, bleek achteraf dat er een lampje van de linker knipperlicht stuk was. dat vond ik niet goed. dat behoord gecontroleerd te worden voor dat de auto wordt afgeleverd. een mat voor de achterbank lag 180 graden gedraaid. kleine dingetjes, maar toch!!!

Keurig geholpen

Ondanks Corona goed geholpen en ons werk uit handen genomen door de goede service.

Vriendelijk ,vlot en snel

Deskundig en zeer vriendelijk met een goede uitleg PS mijn kenteken is gewijzigd in H 814 KZ

top

goed geholpen

Fantastische goede service

Wensing is al een tijdje bezig om betere persoonlijke service te verlenen. Dat merk je aan het personeel. Meer vriendelijk en met passie in het vak reparatie en service van Mercedes Benz en nu ook Ford. Wij zijn erg tevreden over deze vestiging in Doetinchem.

Goed geholpen

Prettig bedrijf in emmen