Vlotte service en behandeling

Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK werd ik steeds op de hoogte gehouden. Dit werd als bijzonder prettig ervaren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Super goed geholpen

Super goed geholpen door team wensink Apeldoorn

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Alles netjes via afspraak afgehandeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

keurig op tijd

Keurig op tijd ,en mooi dat ik er op kon wachten.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Prettig contact, goede service door mee te denken en natuurlijk een mooie auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Goed geholpen

Netjes en goed geholpen,alleen jammer dat met zo bedrag geen bloemetje meer vanaf kan wat je vroeger altijd kreeg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Afspraak gemaakt vanwege een terugroepactie. Netjes op de afgesproken tijd geholpen en kon er op wachten. Na 1 uur was alles weer in orde.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Top bedrijf

Ik ben top geholpen en echt tevreden. En alle medewerkers bedankt voor het meedenken en positieve ervaring. Bedankt Jos

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Correcte afhandeling geheel zoals afgesproken.

Vriendelijke verkoper die de auto heeft afgeleverd op afgesproken tijdstip.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Super goede service en zeer vriendelijk. Alleen maar top

Wordt supersnel geholpen. Fijn contact en super vriendelijke personeel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Uitstekend geholpen, lekkere koffie en snel klaar

Fijne garage, leuke werknemers, goed en duidelijk plus extra service, echt super!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Afspraken worden nagekomen

Goede ervaring met Wensink m.b.t. afspraken over het brengen en ophalen van de auto.

Michael is een zeer betrokken verkoper. Service was top. Alles was super geregeld.Ben zeer blij met mijn aankoop en geleverde diensten van Wensink

alles geheel naar wens !!!

Ik zei het eerder al : Na bijna 40 jaar klant, eerst via Timmerman en later bij Wensink ben ik nog steeds tevreden over onderstaande kwaliteiten van mijn garage. Hou dat zo, dan kan ik nog langer mee !! Zie onderstaande punten. Publicatie van deze review hoeft niet van mij. Deze is voor uw bedrijf bedoeld.

Waarom een offerte sturen als hij toch niet klopt. Extra kosten stoffilter

Goed en vriendelijk geholpen

Behoorlijk verbeterd sinds het laatste bezoek

Netjes te woord gestaan. Goede klantvriendelijkheid.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Enkele weken geleden kregen wij het idee onze huidige Ford Kuga, benzine, in te ruilen voor een Kuga van een recenter bouwjaar. Tijdens een bezoek aan de show viel ons oog op een hybride model met weinig kilometers. Na enige tijd werden we aangesproken door een uitermate vriendelijke en niet opdringerige verkoopmedewerker, Dhr. Z. Roseboom. Tijdens de bezichtiging van de auto die wij op het oog hadden bleek echter dat een aantal optie,s die voor ons van belang waren niet aanwezig waren. Dhr Rozeboom vond na inventarisatie van onze wensen en mogelijkheden een hybride model bij een vestiging van Ford Wensink elders in het land. De auto werd enkele dagen later in Apeldoorn bezichtigd en na een sportief en respectvol gesprek door ons aangekocht en geheel volgens afspraak met dhr. Rozeboom keurig afgeleverd waarbij hij ruim de tijd nam een en ander uit te leggen. Zelfs enkele dagen na aflevering was het voor hem geen enkel bezwaar enkele bij ons levende vragen probleemloos op te lossen. Kortom prima bedrijf met een kundig en vriendelijk personeel.

TOP

Vriendelijk ontvangst - overleg tussentijds telefonisch voor akkoord vervanging onderdeel - kreeg auto mooi op tijd schoon terug.

Kon vrij snel een afspraak inplannen. Werd netjes afgehandeld.

Onderhoud perfect uitgevoerd met keurige uitleg werkzaamheden.

Gewoon heel goede informatie gekregen over wat er moest gebeuren en hoeveel het zou gaan kosten. Keurige behandeling en werkzaamheden goed uitgevoerd. Kortom: een aanrader.

Goede service, fijne medewerkers

Wordt snel en goed behandeld, perfect

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle