Prima, maar auto werd wel erg laat weer terug gebracht.

Mijn S-Max laten ophalen voor een service beurt. Ook lifehammer laten plaatsen en airco laten reinigen. Prima uitgevoerd. Ik had ook andere kentekenomlijsting gevraagd, deze is niet vervangen. Dat is wel jammer. minpuntje.

Klantvriendelijk en kundig

Heldere communicatie over wat er nodig is en wat kan en wat er in overleg gaat gebeuren.

prima - eerste keer dat ik bij Wensink een bezoek heb gebracht voor onderhoudsbeurt

goed verzorgd, plek om te werken ok (kan nog iets beter), koffie beschikbaar, wifi werkte goed, auto mooi gewassen en gezogen. Tevreden klant

Beetje teleurgesteld

Ben heel erg tevreden over het merk mercedes. Wat minder over Wensink. Voor 18km heen en 18km terug moet ik een auto bij jullie huren a 54 euro. Heb een e bike meegekregen waarvan de accu voor het grote gedeelte leeg was.(zwaar trappen)

Geweldige service door professionals

Jaarlijkse APK is natuurlijk een verplicht nummer, maar hier bij Wensink in Heerenveen is er een vriendelijke ontvangst met koffie en een professioneel advies over wat essentieel is en wat zou kunnen wachten. Er was ook een steekproef van het RDW, die keurmeester was ook vol lof over de keurmeester van Wensink en zijn advies.

Fijn geholpen

Prima geholpen bij Wensink Almere. Duidelijke uitleg, vriendelijke verkoper.

Zeer te vrede!!!!

Heel netjes behandeld .

Goede service en vriendelijk ontvangst

Prima service en korte wachttijd

Gied ontvangen en snel geholpen. Ga zo door

klantvriendelijk!

klantvriendelijk

Top service.

Ik ben direct geholpen en ook is er vervangend vervoer geregeld. Daarbij ben ik op de zelfde dag gebeld en is mij duidelijk uitgelegd wat er is gecontroleerd en uitgevoerd. Al met al een zeer goede service.

Service

Afgesproken tijd beginnen en snel gereed

Duidelijkheid, vriendelijkheid en service!

Snelle en goede service

Zeer toegewijde medewerkers, uitstekende service

Inzake het het afleveren van de nieuwe auto kan ik niet anders oordelen dan een dikke 10! De ontvangst en de uitleg waren uitstekend!

Er is een verkeerde inschatting gemaakt van benodigde werkzaamheden

De kabel van de handrem was stuk gegaan waardoor de hefboom niet meer naar beneden kon. Volgens de ANWB zou dit een eenvoudige reparatie zijn, alleen het kabeltje hoefde te worden vervangen. Nog voordat ik bij de garage langs was geweest kreeg ik al een telefoontje dat de reparatie waarschijnlijk toch duurder zou uitvallen omdat 2 lange remkabels vervangen moesten worden. Ik vond het vreemd dat hier, zonder de auto gezien te hebben, al vanuit werd gegaan, maar dacht dat dit de gebruikelijke reparatie zou zijn. Toen ik voor de reparatie langs kwam zijn beide remkabels inderdaad vervangen, alleen was nog steeds het kabeltje van de hefboom niet vervangen. Hiervoor moest een hele nieuwe handrem worden besteld. Hiervoor moest ik een nieuwe afspraak maken en de rekening werd ruim 2x zo duur. Ik vond het heel vreemd om dit pas te horen nadat de remkabels al vervangen waren. Ik had dit liever vooraf gehoord zodat ik nog keuze had gehad om alles wel of niet te laten maken. Ik kreeg de indruk dat er niet eerst gekeken is naar wat er nu aan de hand was en wat voor een reparatie nodig was. Hier kwamen ze pas later achter, waardoor ik met een hoge rekening werd geconfronteerd.

Zeer tevreden tot nu............

Bij mijn aanschaf van de Mercedes B200 in Lichtenvoorde met kenteken J-994-HR is een trekhaak geplaatst Helaas bleef op het dashboard het rode lampje knipperen D.d.7 sept.is mijn auto de hele morgen in de garage geweest en d.d. 23 Sept een paar uurtjes en nu is er weer een afspraak gemaakt op maandag d.d.28 Sept, waardoor ik nogmaals een hele morgen mijn auto niet beschikbaar heb Mede door dat ik koerier diensten rij, heb ik hierdoor diverse ritten gemist Het probleem had zich niet voorgedaan als er direct een automatische trekhaak geplaatst was Helaas is dit voor jullie en mij een enorme onkosten post vr.gr.

vriendelijk , hulpvaardig en kundig

Geholpen door Maurice. Weet alles van de auto en is laaiend enthousiast. Hij maajt er een feestje van.

Snel, goed, perfect

Ik ben helemaal tevreden.

Correct

Eerste keer voor een servicebeurt.

Met name bereikbaarheid is zooo slecht!

Telkens als ik bel belooft men altijd terug te bellen. Er wordt nooit en te nimmer teruggebeld. Dit is al de zoveelste keer dat ik dit ervaar. Bovendien zie ik op internet bij diverse Kia garages lagere tarieven voor klein onderhoud. Ik vind het behoorlijk aan de prijs om 180 euro ex BTW te betalen voor olie bijvullen en wat puntjes nalopen voor een auto met 22k op de teller. al met al dik 311,= betaald voor een kleine beurt! Ook nog geen antwoord gehad waarom wij bij de vorige beurt moesten betalen voor de airco gas bijvullen. Dit zit toch in de PIT stop verzekering?

Top dienstverlening, deskundigheid en klantvriendelijk!

Ervaring opgedaan met Michel Werkhoven Service adviseur

Prima service en een fijn contact, coronaproof.

Afspraak voor APK en kleine beurt. I.v.m. de regen op de dag zelf gevraagd of ik kon wachten. De planning werd voor mij omgegooid en kon wachten.

Doen zoals altijd wat ik van hen vraag. 'Vaste monteur' kent de auto en mijn wensen goed.

Goede communicatie en vriendelijk personeel.

Perfecte dienstverlening.

Voortreffelijke service, vriendelijke en attente medewerkers, als altijd: AANGENAAM!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle