Bevredigend.

De pitstop - waarvoor ik mij meldde - is uitstekend gedaan. Ik had ook een (gratis.!) nieuwe sleutel ontvangen omdat de 'behuizing' van mijn sleutel ernstig versleten was. Echter, bij het 'inlezen' is er iets mis gegaan waardoor ik een de auto ruim een uur moest achterlaten, weliswaar kreeg ik een "lener" aangeboden. Het inlezen had m.i. zorgvuldiger gekund wat mij het extra heen-en-weer reizen had bespaard. Ik heb daardoor een (niet belangrijke) afspraak moeten verzetten. Al met al tevreden over Kia.!

deskundigheid en correctheid

Al vele jaren klant omdat het merk Mercedes en het team wat er achterstaat deskundig is.

Goede service en ook duidelijke communicatie over de werkzaamheden.

Ik kwam voor de 160.000 km beurt en tegelijk het omzetten van de winterbanden. Na een korte check bleken er wat problemen met mijn remschijven achter te zijn. Dat heeft men verholpen en ik kreeg een volledig schone auto aan het eind van de dag mee naar huis. Alles gerepareerd en ook de prijs , zoals was overeengekomen.

Prima probleemoplossend meegedacht

Vervangende auto niet aanwezig, snel iets geregeld met collega waardoor toch op tijd voor eigen afspraak. Factuur volgende keer naar leasemaatschappij.

Het totaal plaatje was goed

Positief, afspraak is afspraak en de vooraf afgesproken tijden kwamen overeen.

Prima ontzorgt

Wat ik al aangaf prima ontzorgt van A tot Z. Aardig en klantvriendelijk personeel

Het probleem is niet opgelost

Onderdeel auto zit nog steeds los

auto weer goed afgeleverd

auto weer goed afgeleverd

Top, vriendelijk personeel en goede service.

Contacten, afspraken maken, als zeer prettig ervaren.

goede verkoper, niet opdringerig.

Goede en vriendelijke mensen bijWensink

IK weet dat mijn c klasse in goede handen is .

Gewoon goed

Zoals gezegd, gewoon goed.

Goede planning en goede afhandeling

Is dit niet een overbodige vraag, als je de rest ook hebt ingevuld: volgende keer stuur ik dit verzoek niet meer, gezien deze overbodige en kleuterachtige vraag en dan nog verplicht - dus erg negatief voor een bedrijf als Wensink en Mercedes.

Ik ben tevreden.

Over mijn service beurt ben ik tevreden! Echter gedurende mijn wacht tijd bekeek ik een nieuwe Niro en was daarover in gesprek met een medewerker. Op mijn vraag wat de inruilwaarde van mijn nog vrij nieuwe Niro zou zijn heeft hij die inderdaad bekeken en beloofde mij om een offerten te sturen per email. Ik heb nog niets van hem ontvangen.......

Efficient but expensive

As a background info I was abroad with the car and got it serviced there. Back in NL I had to do the APK however since the car was just been serviced I didn't expect to be expensive. A part had to be changed and ended up paying some 500E. Maybe it was the right intervention but to my memory in 10 years of services Wensink have always found something wrong with my car that costed a few 100E. Maybe I am just unlucky. The booking, the checkin and checkout was smooth and efficient.

Helemaal naar wens(ink).

Auto werd voor reparatie gehaald en gebracht!

Goede service en uitleg.

Ik was er voor een kleine onderhoudsbeurt. Dit is goed uitgevoerd. Er waren extra werkzaamheden maar die zijn pas na overleg met mij uitgevoerd. De auto is ook zowel van binnen als buiten schoongemaakt. Kortom goede service.

Service beurt uitgevoerd.

De service beurt is naar tevredenheid uitgevoerd. Sommige extra werkzaamheden zijn stevig geprijsd zoals een setje bougies voor ruim 400 euro. De centrale telefooncentrale goed heeft meerdere malen wachtijden opgeleverd van meer dan 10 minuten.

Netjes werk geleverd

super aardige en zeer behulpzame monteur,,,

ik kwam voor de eerste keer, maar dit zal, zeer zeker niet de laatste keer zijn,,,geweldig

Niks zeggen en kijken of de klant het accepteert.

Er moet echt beter gecommuniceerd worden met de klant. De auto komt voor een beurt en 1 opmerking dat de keyless entree aan de bijrijderskant weer niet werkt want dit is al een keer eerder verholpen. Als ik de auto kom ophalen wordt er gezegd dat de keyless entry gewoon werkt en of ik wel met de sleutel aan dezelfde kant sta? Natuurlijk die ik dat, ben niet achterlijk denk ik. Maar goed ik geef netjes aan dat hij het toch echt niet doet en meneer wil graag de proef op de som nemen. We lopen naar buiten om te testen en inderdaad de deur gaat niet open. Hij vraagt of ik nog even tijd heb dan gaan ze er nog even naar kijken. 10 min later komt de auto weer terug en hij doet het nu weer nadat het "menu" gereset is. Ik stap in de auto en zie tot mijn verbazing dat het scherm ineens een compleet andere look/lay-out heeft. Dit had wel even gemeld mogen worden lijkt mij. Tevens is het werkadres en het thuisadres eruit. Wel vervelend aangezien de nieuwe look totaal niet fraai is. Kan de oude look weer terug? Software is wel beter want met navigeren via android auto staat de route nu ook in het head-up display.

vriendelijk en deskundig

onpersoonlijk!

Mijn afspraak was auto aan de computer, uitlezen en resetten. (Er waren door mijn garage nieuwe kabelbomen geplaatst in de hobby auto.) Op de rit erheen haperde opeens de motor af en toe, dit vertelde ik. Daar werd niets mee gedaan. Monteur reed de auto werkplaats in, deed zijn opgedragen werk. Geen klanten in de werkplaats. Snap ik, maar daarna een mening van monteur horen? 0,0. Daarna auto naar buiten. Vroeg aan de monteur of er nog wat bijzonders was gezien, ik was er net op tijd bij, anders was hij weg. Geen reactie, alsof hij niets mocht zeggen, dit was de opdracht en verder kop dicht!! Hij verdween als een schim. Waarom geen advies n.a.v. de uitlezing doe dit of dat hij moet het gezien hebben. De administratief behandelaar vond ook dat er verder geen opmerking meer af kon. Laat ik met veel moeite een bijzondere Mercedes op de weg houden en dan dit. Het is dat uw bedrijf als een van de weinige de auto kan uitlezen, maar laat ze ook de klant eens lezen, is dat zo moeilijk? Met teleurstellende groet, H. Lukkien NB Het was de ultieme ervaring om dergelijk grote garages te mijden. De mening van de monteur waardeer ik bijzonder maar dit? Volgens mijn indruk lag dat niet sec aan de monteur, maar is dat de opdracht.

goed en snel geholpen, alleen de website werkt niet goed

voor een reparatie aan de regensensor en ruitensproeier kreeg ik na een uurtje de diagnose. Er is goede service verleent, duidelijk geadviseerd en de reparatie snel uitgevoerd. Echter toen ik vooraf een afspraak wilde maken via de website, kwam er een bevestiging binnen dat ik voor de reparatie een afspraak had gemaakt bij MB bedrijfswagens! Dat klopte natuurlijk niet, want ik had met kenteken en controle op het juiste voertuig toch duidelijk vooraf een reparatie aan een personenwagen aangegeven.

correct en klantvriendelijk

zie boven