Correct en deskundig

aardige medewerkers,zowel Cor van de balie ,als Alex en Tjeerd van de werkplaats..

Netjes en snel gedaan

Ok

Goed geregeld

Afspraken worden keurig nagekomen.

goede service

auto netjes afgeleverd

Wat snel en deskundig geholpen

degelijk maar aan de prijs

Repareren goed, degelijke organisatie, wel aan de prijs. Af en toe wat rekening houden met de situatie ten aanzien van dingen die niet voor 100 % gerepareerd zijn en wel 100% uit factureren vind ik niet reel.

ik ben goed geholpen

prima service

Zoals Mercedes experience hoort te zijn

Geen

Vriendelijk en behulpzaam

De herinnering was heel atend en het bezoek aan de Bali was ook heel correkt

Vanaf begin tot eind perfect

Nadat ik bij de werkplaats kwam vroeg ik ook of ze de bandenspanning na konden kijken en zonodig op konden pompen was geen probleem top

Zoals altijd ......

NVT

Fantastisch geholpen

Ook prima covid-19 maatregelen en zeer snel en prettig geholpen

Fijn dat ik zonder afspraak een koplamp kon laten vervangen

Smorgens constateerde ik dat een van de koplampen het niet meer deed. Aangezien ik smiddags voor mijn werk in de buurt van de garage was besloot ik langs te gaan en kon de lamp meteen vervangen worden. Top service!!

Flexibel en doen wat er belooft wordt

Zeer ervaren en flexibele medewerkers van ontvangst tot aan de monteurs.

perfect!

Ontzettend handig, de werkplaats van Wensink zit naast onze hoofdvestiging dus ik kan het lopend af. Altijd vriendelijke ontvangst en afspraak is afspraak.

Hele goede ervaring

Fijne garage, altijd een plezier om heen te gaan , goed en vriendelijk personeel. Goede service . Auto weer tip top in orde !

Goede service, houd zich aan afspraken

Goede service, houd zich aan afspraken

redelijk tevreden

ik heb de ervaring dat er met zorg gehandelt is met mijn eerste controle beurt aan mijn auto.Bij het ophalen hadden we een leuke conversatie over een niet bestaande lakschade.gelukkig voor mij..Edoch een maal in auto zag ik tot mijn verbazing dat mijn computer was veranderd en ik niet wist of er nu een fout was begaan .Later dacht ik dat er misschien nieuwe software was geinstalleerd.Ik denk het haast wel.Dus had ik graag met ophalen van de auto,dat dit aan mij was medegedeeld dan had ik nog enige vragen en uitleg kunnen krijgen .ik denk dat ik intussenwel alle nieuwigheden op mijn scherm heb o ja mijn scherm heeft een andere look dit is de enige dissonant in dit muziekstuk.j.scheffer

alles zoals afgesproken

De grote beurt is naar behoren uitgevoerd. Plus APK Op tijd de de auto weer op kunnen halen

nog weinig ervaring

nog weinig ervaring

Na wat troubles met het afleveren, is het allemaal toch prima afgewerkt op maandagmiddag 5 oktober jl. Als goedmakertje kreeg ik een gratis wasbeurt voor de auto aangeboden. Prachtige geste, bedankt.

Haal en breng service Goed overleg Betrouwbaar Korte lijnen Kwaliteit

Prima geholpen

Afspraak goed nagekomen, goed kopje thee snel weer op weg

Goed via de mail

snel en accuraat via de mail over onderdelen waren op voorraad kon ze s middag al halen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle