Tevreden

Ik ben tevreden omdat ik nu en de APK + beurt op 1 dag kan laten uitvoeren. Dit overigens wel om mijn aandringen. Overigens is de bediening zeer correct.

De werkzaamheden zijn precies conform afspraak uitgevoerd

Voor onze Nemo moesten de sleutels opnieuw worden ingelezen, de radio gedeblokkeerd en vragen om te deblokkeren worden opgeheven. Dat is precies zo gedaan

Camera inbouwen

Gevraagd om deze constant op stroom te monteren bij thuiskomst verkeerd aangesloten

Positief, fijn contact en goede communicatie.

Je koopt wat mij betreft alleen een auto waar het goed voelt. een mens is immers minder rationeel dan hij zelf vaak denkt. Het is vaak niet alleen de tent, maar zeker ook de vent die bepaalt waar jij zaken doet. En dat geldt zeker voor mij.

We kunnen natuurlijk niet zien wat er gebeurt aan de auto. We nemen aan dat alles goed gebeurt.

Fijne stille auto, rijdt voortreffelijk.

De service is prima

Vriendelijk personeel en je krijgt duidelijke uitleg met wat er is gebeurd en een tip hoe je nog meer van de service gebruik kan maken,

Buitengewoon meedenkend en professioneel geholpen

Zeer slecht

Een fabrieksupdate zo slecht uitgevoerd dat de auto stil viel en afgesleept moest worden

Werken oplossingsgericht.

Altijd tot tevredenheid.

Vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen

Prettig kontakt aan de balie

probleem is naar tevredenheid opgelost

top

Beter dan lichtenvoorde, jullie Wat mensen daar naar toe sturen om les te geven hoe ze met klanten om moeten gaan. En laten zien hoe je vrolijk moet gaan doen.

Goed en snel geholpen

Vervangen van de motorkap en gespoten

Soepel verlopende en netjes afgeronde onderhoudsbeurt

zie zin

Personeel afstandelijk tegenwoordig.

Jaren geleden was een familiebedrijf vond ik het een hele fijne garage, nu word het te groot. Eerst zat bij de balie Remco altijd zeer vriendelijk, duidelijk en correct was in de tijd dat jullie het over hadden genomen. Nu zit er veel teveel personeel wat afsafstandelijker en stugger overkomt helaas. En teveel personeel brengt ook duurdere rekeningen vinden wij dat is jammer!

In een woord top

Probleem met het emissie systeem. Direct de volgende dag gerepareerd

Zeer vriendelijk , deskundig, klant gericht

Je word vriendelijk ontvangen, hoeft ook niet lang te wachten. Deskundige monteurs. En de auto kreeg ik netjes gewassen terug. Vond het alleen jammer dat een auto om even naar huis te rijden apart erbij betaald moest worden.

Kleine software update, half uurtje wachten Was vooraf ook gemeld

Klant vriendelijk, goede service.

Prima garage en je auto wordt standdaard gewassen

Goed r

Zoals altijd perfect!

Vriendelijk en klantgericht

Had Mercedes meer premium verwacht.

Als ik om half 2 een afspraak heb en ik de auto pas om kwart over 2 de werkplaats zie inrijden vind ik dat een beetje jammer. Daarvoor maak ik geen afspraak. En daarbij komt dat ik zelf een kwartier te vroeg was dus uiteindelijk heb een uur zitten wachten voordat er uberhaupt eens naar de auto gekeken werd. Ik zou verwachten als ik om half 2 een afspraak heb je toch uiterlijk kwart voor 2 wel de auto richting werkplaats ziet verdwijnen. Nogmaals je plant de afspraak (via het portaal van de leaseplan) en dan verwacht je ook bij een bevestiging dat met 'op je staat te wachten' en als het niet zou passen dat je ook terugkoppeling krijgt. Daarnaast zijn we vandaag een week verder en zit ik nog steeds te wachten op een telefoontje omdat er wat vervangen moest worden wat besteld moest worden. Vindt een week wachten op iets wel erg lang, nu heb ik er geen hinder van dus alla maar eerlijkheid gezegd had ik van Mercedes meer service verwacht. Ik heb een paar jaar oosters gereden (Mazda & Kia) en vooral die laatst is qua service in mijn ervaring beter dan Mercedes. En die ervaring is o.a. opgedaan door Kia Wensink in Drachten.

Mijn ervaring is top

Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede service. M

Alles naar wens

Per abuis was men de vervangen lease auto vergeten. Maar geen probleem kan een keer gebeuren. In 10 minuten was er alsnog wat geleverd. Prima dus dat men ook dit kan opvangen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle