Prima werk!

Conform verwachting.

Netjes geholpen

Tevreden

Matige ervaring

Mijn MB moest voor een beurt en ook de navigatie die net als de auto, nog maar net 2 jaar oud was moest een update hebben. De update koste ruim �200,-. Er was ook een actie bij Wensink voor een update dit koste 95,-, maar deze actie was net vetlopen. Ze konden de update nog wel uit een ander filiaal laten toesturen.... Ik vond dit vreemd, update is toch updatee zou je zeggen. Ik vroeg wat het verschil was, hier wist de receptionist gern antwoord op. Hij vroeg het na bij het magazijn en er zat iid verschil in update vd actie en de prijs die ze nu berekenden. Ze wisten echter niet precies wat. Ik had hier geen goed gevoel over en zei dat ik het zelf wel zou regelen. Op internet vind ik de nieuwdte update voor 2020/2021 voir �59,-. Het is ee. Kweztie van SD kaartje etin doen en hij uodate zichzelf. Voor mij geen onderhoud meer bij de MB dealer volgend jaar.

heel tevreden

auto werd correct opgehaald en teruggebracht. auto werd schoon afgeleverd. En werd goed geinformeerd welke reparaties nog moest worden uitgevoerd

Netjes gebeld worden voor bandenwissel

Auto gebracht. Ook weer gebeld dat ie klaar was. Door de wasstraat gehaald en de matten uitgeklopt. Uitstekend.

Goede snelle service

Al meerdere keren geweest voor service of onderhoud en iedere keer goed geholpen

Dit is pas dienstverlening!

Goede service, communicatie, dienstverlening. Kortom dit is pas dienstverlening!

Verrassend hoge arbeidskosten

nieuwe AB gekocht en moest ingeleerd worden. Prijs opgaaf bij bestelling was 240 incl. Duur, maar vooruit dan maar. Pas nadat ik al getekend had voor de werkorder en ging zitten wachten kwam 2 min later servicemedewerker naar mij toe of ik ook op de hoogte was dat er arbeidskosten bijkomen. Op de vraag hoeveel dan, antwoordde hij een half uurtje ongeveer. Ik zag de werkplaatsmedewerker om 15:24 naar buiten lopen om de auto te halen en om 15:46 liep ie weer naar binnen na de auto weer buiten gezet te hebben. Oftewel 22 minuten, laten we dit afronden nar 30 min totaal voor even pielen in de computer van tevoren en al in het magazijn de sleutel te hebben gehaald. Er is 65 euro ex aan arbeid gerekend. Dit komt neer op 130 euro ex per uur of 157 euro incl per uur! Als we die 22 minuten gaan aanhouden wordt het nog belachelijker. Wat ik nog het vervelendste vind is dat het me nu opvalt omdat ik ben blijven wachten. Als ik de auto wegbreng voor een grote / kleine beurt staat er ook altijd een hoop arbeid op, maar geloof ik dat altijd maar op goed vertrouwen. Nu kan ik slechts concluderen dat Wensink of; een extreem hoog tarief heeft, of; uren schrijft met een hele grote vork. In afwachting van uw reactie, Met vriendelijke groeten, Bryce van Bruggen

Efficient, duidelijk, snel, vakkundig en eerlijk.

Nvt

Goede service, correct even gebeld wat de extra kosten zijn buiten de standaard beurt. Mijn auto moest een B-beurt hebben 1 minpuntje Omdat ik nogal fors ben (165 kg) vroeg om een iets ruime leenwagen, het liefst een E-type. De auto die eventueel beschikbaar was, was een A en een C-klasse. Met de dame aan de telefoon afgesproken dat ik een C-klasse zou krijgen. Toen ik echter mijn auto kwam brengen stond er echter geen C maar een (hoofdpijn gele) A-klasse klaar en heb ik me daar in gewurmd. Gelukkig had ik slechts 1 afspraak in Winterswijk. Ik was minder blij geweest als ik de hele dag afspraken had gehad in het westen, dus meer moest rijden. Ik wil hier echt geen halszaak van maken maar de volgende keer verwacht ik dat er een auto klaar staat die volgens afspraak gereserveerd is. mvg Albert ter Haar

Goed vriendelijk alleen dat mijn garantie ineens van 7jaar naar 3gaat vind ik zeer slecht van Kia

Wat een keurig bedrijf!

Na het brengen van de auto ben ik nog een paar maal gebeld om zaken door te spreken. Prima. Jammer was dat de auto niet gereed was op het afgesproken tijdstip omdat de banden die moesten worden gemonteerd niet op tijd aanwezig waren wegens onduidelijkheid over het type band. De auto werd keurig gewassen afgeleverd.

prima service

soms wat kleine communicatie foutjes, maar dat is inherent aan een groep werkende mensen.

Uitstekende service voor onderhoudsbeurt

Auto werd keurig opgehaald, en werd duidelijk gecommuniceerd over de kosten. Prima service!

Netjes en snel

Complete service

NA

redelijk tot goed

Negen uur afspraak , kon er op wachten, 11uur klaar, beetje lange zit, maar goed... t,is weer opgelost.

Zoals ik al heel lang weet, zeer goed.

Inmiddels mijn veertiende (!)Mercedes. En altijd ben ik sinds ik bij Wensing in Drachten kom zeer goed geholpen. Altijd correcte opmerkingen en oplossingen. Wel ben ik enige tijd na een helaas slecht Mercedes exemplaar overgestapt naar een nieuwe Lexus. Sinds kort heb ik een perfecte GLE 500e erbij genomen omdat ik niet los van mijn merk kan komen. In Drachten ben ik weer echt welkom gebleken. Met name door receptionist Jos. De Lexus wordt bijna zeker opgevolgd door mijn merk�.

Onderhoud uitgevoerd zoals afgesproken.

Onderhoud uitgevoerd zoals vooraf afgesproken. Het is net als met. ISO 9001: Doe wat je zegt Zeg wat je drastisch doen En laat ziet wat je Daan hebt wat je gezegd hebt. Keurig een onderhoudsrapport ontvangen met de uitgevoerde werkzaamheden. Tevreden klant

Zeer positief

Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend, goede inruilwaarde oude auto en aantrekkelijke prijs nieuw aangeschafte auto. Ruimhartig bij de aanschaf van accessoires. Behulpzaam in deze� coronacrisis. Gingen zeer actief op zoek voor mij toen ik aangaf dat ik op zoek was naar een andere auto. Na aanschaf van de auto, aftersales is netjes, correct en goed. Automartens Zevenaar zou ik direct aan vrienden, kennissen of (on)bekenden aanbevelen die of op zoek zijn naar een andere auto of zijn of haar auto willen aanbieden voor reparaties/schadeherstel doeleinden.

Goed geholpen maar wat lang in de wacht

Had vroege afspraak 8:15 waarbij ik kon wachten. Duurde ruim een uur ipv ingeschatte 0,5 uur. Als reden werd complexiteit gegeven, maar ik constateerde dat pas 8:45 de auto in de garage werd gereden. Probleem verder goed opgelost.

Niet anders dan bij andere dealers

De prijs van de rekening was redelijk alleen vind het belachelijk dat ik voor ruitenwisser vloeistof moet betalen. Dit vind ik niet echt iets voor een kleine beurt.

Helemaal niets aan te merken !

Ga zo door Wensink Zwolle!

Deskundig.

Klantvriendelijk.