Betrof afhandeling Mobilo en na driekwart jaar eindelijk klaar

In Doetinchem alle begrip.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Keurig ontvangen

Keurig ontvangen , in de app goed aan gegeven wat er ging gebeuren, misschien voor de volgende keer , als de afspraak is gemaakt , geen mails meer sturen om een afspraak te maken en in de auto niet meer vragen om te bellen voor een afspraak , verder alles prima

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Goede service en klantvriendelijkheid

Vlot en goed geholpen.

Zeer slechte ervaring

Na een terugroepactie is mijn auto in zeer slechte staat afgeleverd. Er zijn onderdelen beschadigd tijdens demontage, en in defecte staat terug gemonteerd, daarnaast zijn er meer storingen in de auto gekomen dan voor de terugroep actie. Tijdens deze reparatie zijn er veiligheid kritische onderdelen (de gordels in dit geval) niet correct teruggeplaatst. Na aangeven is er gevraagd om terug te komen en heeft men getracht het te herstellen, echter zijn ze bij deze herstelwerkzaamheden de veiligheid kritische onderdelen (de gordels) alsnog vergeten, wat juist de hoofdreden was om terug te komen. Hierdoor was ik genoodzaakt wederom (inmiddels de 3e keer) terug te komen. Na 3 keer sierlijsten en afdekkappen te de- en monteren zijn alle bevestigingsclips afgebroken of verbogen en rammelt het geheel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Gewoon prima geen aan of opmerkingen

Volledig ont zorgt

Zeer prettig en vlot geholpen. Werkplaats chef is erg fijn en denk met je mee. Zeer vertrouwd gevoel.

Paul is heel fijn.

We zijn erg fijn geholpen door Paul, al vooraf in het aanlooptraject. Ook de overdracht ging netjes en er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons. Contact over vervolgstappen (niet alle onderdelen waren leverbaar) is goed en verloopt nog steeds helder. Wensink heeft niet de beste naam maar Paul heeft dat helemaal omgedraaid. Heel fijn.

Rijplezier weer terug

Geniet nog elke dag van mijn aankoop. Kan voorlopig even voort met nog geen 60.000 km. op de teller.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

De wintercheck is prima uitgevoerd.

Goede controle en prima behandeling in de garage.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Auto wordt van top tot teen nagelopen

Zeer goede service

aardige mensen

Het viel vies tgen dat de auto niet gewassen was na afloop.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

gevoel dat ze me niet wouden helpen

monteur deed netjes zijn werk alleen ik had het gevoel dat ze me niet wouden helpen. Heel lang bezig geweest om uberhaupt een afspraak in te plannen. Toen uiteindelijk had ik een afspraak kwamen ze niet opdagen wel vrij ervoor gevraagd. Mensen van kantoor deden heel moeilijk omdat er in de brief van ford stond dat ze aan huis het konden verhelpen waren zij er niet mee eens dat was een discussie punt van daaruit gaf mij het gevoel dat ze mij wouden afwimpelen. Ik had ook liever bij Hammink Performance laten doen maar het moest via een officiele ford dealer.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

uitstekend

netjes correct. Beetje op de tocht

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Ik kon zelf op dat moment niet rijden.

De auto is gehaald en gebracht. Geweldige service Nogmaals alle dank.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen. Ik kon op mijn gemak wachten op de APK van mijn auto.

Auto netjes afgeleverd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Ontvangst is prima en correct

Duidelijke afspraak omtrent reparatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

De service altijd goed en zeer vriendelijk, op alle fronten goed verloopt

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Fuso Nijmegen

Friendship and professional

During the discussions the Wensink personnel shown a very good knowledge and profesionalism. Also we have appreciated the discussions were in English.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Kwaliteit, Vertrouwd, Persoonlijk en Stipt.

Sinds 1986 gevoel van thuiskomen.!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Deventer

Zeer klantvriendelijk

Ga zo door

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

The car is super, the service is very excellent.Bedankt

Duidelijk en snel.

Geheel naar verwachting

Prettig en aangenaam Maurits van der wal is een warm welkom en een fijne partij om zaken mee te doen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Op tijd en netjes afgehandeld

Al,meer dan 50,jaar klant

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle