Betrouwbaar

X

uitstekend

alles correct

Geweldige service.

In Coronatijd is alles anders, maar ik ben erg tevreden met de oplossing die Wensink biedt. Mijn auto werd 's morgens opgehaald en later weer keurig thuis gebracht. Zelf kon ik daarom ongestoord thuis werken.

Alles verliep vlekkeloos

Zie boven

positief

positief

Goede service!

APK keuring MB, snel en keurig geholpen. Ondertussen door kunnen werken met laptop, wifi, kop koffie. Weer een schone auto terug. Heel fijn!

Snel, vriendelijk en deskundig geholpen.

Snelle en goede service

Geweldig, auto die zelfs gewassen wordt tijdens een grote beurt.

Goed snel en vriendelijk geholpen.

Zelfs met de corona regels van harte ontvangen en goed en snel geholpen.

Prettig geholpen

Vriendelijk en gastvrij

In 2 jaar tijd 3 auto s bij jullie gekocht.

Naar te vredenheid

Corect geholpen.Mooi op tijd ook.Alleen een min punt Bij de herkeuring vandaag blijkt er een bout niet goed aan gedraaid te zijn .Het was al een stuk uit getrilt.Voor de helft zeker.

Snelle service en duidelijke communicatie.

Snelle service en duidelijke communicatie.

Krijg nog net niet de opmerking; Wat komt u doen?

Na telefonisch contact, bij een call center leek het wel, naar de vestiging in Zwolle. Daar werd ik koeltjes ontvangen als ware het met de vraag, Weet u wel zeker dat u de auto bij ons wilt brengen want wij zijn duur. Na de vraag wat het probleem was werd uitgelegd wat vermoedelijk het probleem was en wat daarna de werkwijze wel kon zijn en daaruit zou ik kunnen concluderen dat het prijzig kon zijn want we zijn merk dealer. Daar werd mij verzocht weer naar huis te gaan om via internet een afspraak te plannen. Ik heb aangegeven dat ik het idee had van het kastje naar de muur gestuurd te worden en "bij gratie" werd de afspraak ingepland. Geen extra vragen voor huur auto, haal en breng service of wat dan ook. De auto netjes een avond van tevoren zelf met mijn vrouw gebracht. Gelukkig was het probleem snel verholpen, water lekkage van de airco. Het intern laten drogen van de auto was niet nodig want dat scheelt kosten. Wel een nieuw interieurfilter geplaatst. Op die dag niet in de gelegenheid geweest mijn auto op te halen dat heeft mijn vrouw de volgende ochtend gedaan met een vriendelijke lift van haar zus. Ze werd kortaf geholpen om te betalen en ze kreeg de sleutel. Treft ze de auto niet op slot aan. De auto heeft dus de hele nacht buiten niet afgesloten gestaan. Aan de deskundigheid van de werkplaats twijfel ik niet aan. Ook niet dat het arbeidsloon wel wat duurder is dan bij een low budget bovag garage. Daar zijn ze merk dealer voor. Klant gerichtheid, ook al ben ik een kleine particulier en had ik mijn auto niet daar gekocht, mag wel de nodige heropvoeding. Van een gerenormmeerd merk dealer mag je verwachten dat je als een belangrijke klant behandeld wordt want daar betaal je voor.

Prima begeleid, van proefritten tot de aankoop en aflevering.

Vanaf het eerste contact, wanneer je de showroom in loopt, ervaar je een prettige sfeer. Er wordt je niets opgelegd of aangepraat. Er is kundig advies voor handen en alles wordt je rustig en relaxed uitgelegd. We hebben het hele proces dus goed en prettige ervaren.

Gisteren geweest met 2 auto s, alles top opgelost en ik wil Martijn afdeling monteurs nog even bedanken voor de goede afwikkeling, dank je wel, zeer tevreden.

Ben heel tevreden over de apk keuring ,en wat er bij hoort, top

ben heel tevreden over de apk keuring ,en wat er bij hoort , top

Je wordt er altijd serieus genomen.

Auto had een verbeter aktie van de fabriek Auto is nu weer helemaal up to date. Dank Heren voor de snelle service. De koffie was ook heerlijk.

Duidelijke en volledige voorlichting over benodigd onderhoud. Geholpen met vervangende auto op volgende dag toen (ook voor Wensink onverwacht) bleek dat het niet binnen 1 dag klaar kon zijn.

Goed geadviseerd

Geen opmerkingen

Snelle en goede service

Geholpen zonder afspraak, alleen deze beoordeling geven is irritant

Grote klasse wat de verkoop mannen hebben geregeld!

Het organiseren van een "voorraadauto" is geen standaard proces en door de pro-actieve houding van Bas en Hylke is het uiteindelijk geregeld. Indien deze mannen deze acties niet hadden ondernomen was de auto dit jaar niet op kenteken gekomen. Nogmaals dank!

Prettig geholpen

Niets op aan te merken