Mooie service, auto op laten halen en wordt weer netjes thuis afgeleverd. Blinkend schoon en alles weer nagekeken en aangevuld. Top!

Zeer professioneel

Goede service, vriendelijk geholpen, keurige tijdschema s.

Goede service.

Accu was kapot, netjes een nieuwe gekregen onder de garantie. Auto werd netjes voor gereden.

Prima!

Prima service en klantgerichte medewerkers.

heel goed geholpen

Zeer tevreden met deze garage

goede contacten

Telefonisch overleg voor wat betreft reparatie

Snelle afhandeling en goed werk

Snelle afhandeling storing en goed werk

Snel en vlot

Werd deskundig geholpen Vragen werden met netjes beantwoord

gewoon goed

reparatie snel en tegen heldere voorwaarden gedaan.

Ben erg tevreden hoe het is verlopen alleen kwa prijs zijn ze nogal aan de hoge kant. Gezien de prijs is de service uitstekend.

Zwaar teleurgesteld

Mijn Mercedes in onderhoud bij Henk van Bergen in Roden, bij aanschaf een extra verzekering afgesloten (ster verzekering) nu is hij stuk. Is Henk van Bergen bij jullie geweest. Valt dit niet onder de extra garantie omdat hij bij Henk van Bergen in onderhoud is en niet bij Wensink. Bij aanschaf is door mij verteld door Henk van Bergen dat dit geen probleem was, en de auto wel bij hun in onderhoud kon blijven.

Alles volgens afspraak gedaan

Goed en deskundige Ford dealer

Very good

All was good

niks te verplichten

Vlot, correct en de auto ziet er weer als nieuw.

Auto voor een grote buurt en was/poets sessie. Helemaal TOP

was gewoon goed zoals altijd

erg prettig en netjes behandeld top ,ga zo door

uitstekend

Ik heb me wagen op de afgesproken tijd gebracht en heb rustig gewacht. De sleutel werd in een desinfecterend doekje teruggegeven. Ik was echt verrast dat me wagen gewassen was en heb het ook aan vrienden verteld. Wat een service. TOP. Ik ga ervan uit dat gedaan is wat gedaan moest worden en ga vol vertrouwen het nieuwe jaar in.

Professioneel en vriendelijke behandeling

Mijn eerste Mercedes maar zeker niet mijn laatste

Servicebeurt goed gedaan.

Erg tegenvallen

De auto heb ik vóór de afgesproken tijd 10.15 uur aangemeld bij de balie. Daarna gevraagd of ik een fiets kon lenen. Prima. Na een uur 11.15 uur als ik terug ben met de fiets krijg ik het voorstel om aan mijn auto een grote beurt te laten uitvoeren. Ik zei dat is niet nodig want mijn laatste beurt was een grote beurt. De baliemedewerker zegt dan: dan wijzig ik het wel naar een A5 beurt. Zonder enige toelichting wat dit betekent. Dus tussen 10.15 en 11.15 is er niets gebeurt aan mijn auto. De auto zou om 12.15 gereed zijn. Om 13.30 komt de baliemedewerker melden dat de auto gereed is. Zonder toelichting waarom het zo lang heeft geduurd. In 1e instantie stond het eindbedrag op de factuur voor de grote beurt al vermeld � 1010,- Na het wijzigen van de beurt van groot naar A5 stond er uiteindelijk � 640,- op de factuur. Dit nadat ik voor � 150,- had geweigerd extra zaken uit te voeren. Dus het zou in totaal � 790,- zijn geworden. In 2019 heb ik een grote beurt inclusief alle extra zaken laten uitvoeren voor � 622,40. Kunt u toelichten waarom de factuur bedragen zo exponentieel zijn verhoogd? In 2018 heb ik een kleine beurt laten uitvoeren voor � 319,- Deze bedragen van 2018 en 2020 staan niet in verhouding met elkaar. Een verdubbeling van de kosten is niet acceptabel.

Prettig, open en eerlijk

Ter orientatie via de site gechat met een van de medewerkers van Wensink. Daarna een afspraak gemaakt in Zwolle waar ik persoonlijke uitleg kreeg van Danny Steffens. Naast een gastvrije ontvangst werd ik voorzien van vakkundig en meedenkend advies. Hierdoor was de koop snel gesloten. De auto is vervolgens op de afgesproken dag netjes bij mij thuis afgeleverd. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Prettig, open en eerlijk.

Mooi ongedwongen, fijn geregeld door Ruben Koonstra

Heerlijke auto

Plezierige ontvangst en behandeling tijdens keuze proces en aankoop proces.

Goed geadviseerd.

Periodiek onderhoud voor auto van mijn vrouw gepland via internet. Volgens afspraak geholpen, tussentijds door servicemedewerker gewezen op een punt wat echt verholpen moest worden en paar zaken die nu nog voldoende waren maar er volgend jaar wel aankwamen. Mag ook na 150.000 km en 8 jaar zonder een mankement. Geen volle 5 sterren omdat gevraagd werd waar de wielbouten voor de winterwielen waren, terwijl dat ook altijd met de beurten is gedaan. Wellicht daar intern eenduidige afspraken over maken.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle