te weinig communicatie

hoge kosten waar geen communicatie over is geweest

Top geregeld en fijne service!

Werd leuk ontvangen waarbij zowel de lease als alle opties mbt de auto goed werd uitgelegd.

geweldige garage

Kooi en zijn staf denken met de klanten mee super daar kun je mee thuis komen

Top Service

Weer een geweldige service van Wensink Meppel.

prima verzorgt

aangenaam en professioneel

zeer plezierig, klantvriendelijk en professioneel!

Onbetrouwbare dealer

Ik heb email contact gehad omdat ik interesse had in een auto en mij is gezegd dat de offerte zsm mijn kant op komt. Maar dan wel ondertussen de auto verkopen. Schandalig en onprofessioneel

Gevraagde prima uitgevoerd

Volgens afspraak

Naar behoren geholpen.

Persoonlijk, klantgericht en vriendelijk!

No nonsense benadering met oog op het leveren van service. Een fiets stond klaar om tijdens het onderhoud de stad in te gaan. En natuurlijk was de auto volgens de medewerker gedoucht�

Prettig geholpen en volgens afspraak afgehandeld.

Vrijdag morgen de afspraak geregeld en kon op de 1ste beurt wachtten . De auto stond weer netjes klaar na een 1 uur .

Correct en snel geholpen

Ontvangen met koffie. Covid regels werden goed gevolgd.

ok

goed gedaan

Professionele, vriendelijke service.

De gratis haal- en breng service is zo'n geweldige geste naar de klant toe. De auto is weer klaar voor een komend jaar.

Ook al kom ik tussendoor men heeft altijd tijd voor mij zeer vriendelijk personeel

goed geholpen, alleen bij tweede bezoek en afrekenen bleek de factuur wat hoger te zijn dan bij het eerste bezoek afgesproken. Dat was een beetje jammer.

Heel fijn geholpen

Super goed gevoel bij de aankoop van onze nieuwe auto en dat is zeker de verdienste van de verkoper!

Alles comfort afspraak verlopen.

Service is prima

Ook het maken van een afspraak gaat vlot, de contacten verlopen soepel en snel.

Werkzaamheden en prijs volgens afspraak

Werkzaamheden en prijs volgens afspraak

Netjes/Goed

Je wordt netjes te woord gestaan en een goede service wordt er verleend. op sommige puntjes na. Zoals dat ze soms versteld staan dat er iets meer aan de auto gedaan moet worden en dat je dat ook hebt aangegeven/omschreven op het website in vak omschrijf wat voor extra mankementen je verholpen wilt hebben. en dat je dat aangeeft en men zegt van oh ja!. Of dat ze de ene keer wel je velgen wassen bij het verwisselen en de andere keer niet. En dat de bandenspanning niet gelijk was. Zou toch mooi zijn als ze de volgende keer even aan je vragen of je de auto gewassen wilt hebben of alleen de velgen en op wat voor bandenspanning je het liefst rijd. Ook al zijn daar standaard regels voor.

Zoals gewoonlijk uitstekende service.

Zoals gewoonlijk zeer prettige behandeling door de heer Wolfswinkel. De service is uitstekend. Ben wel een beetje teleurgesteld dat lambdasonde vervangen moest worden bij een auto van 5 jaar en een kilometrage van nog geen 22000 km. Maar goed, dat doet niet af aan mijn tevredenheid over de serviceverlening.

geweldig

zeer persoonlijk, vriendelijk, mooie uitstraling, goede verzorging

Zeer positief

Ze hebben zelfs mijn auto gewassen. Bedankt

Ankie Bijker

Prima contact en service.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle