Niets op aan te merken

Kan niet beter

Adequaat uitgevoerde controle

Vriendelijke ontvangst (met koffie!) en vlotteafhandeling.

Heb geen fijn gevoel over afhandeling en facturering

Heel raar, 1 hasr oude auto met nog geen 14000km op teller en dan 2jaars beurt op factuur omdat de boardcomputer dat aangaf? Ok, wel auto elders gekocht masr wel al haren klant, dit is raar

Geen terugkoppeling

Het was fijn dat mijn auto opgehaald werd en gebracht Ik denk dat hij een beurt heeft gehad. Dat weet ik niet zeker want ik heb totaal geen terugkoppeling gehad. Ik had ook gevraagd om te kijken naar de schade op mijn velg en een heel klein deukje van een deur op het spatbord. Ik heb er naar gevraagd aan de meneer die mijn auto weer kwam brengen en hij zei dat ik wel gebeld zou worden. Niet dus. Ik ben dit niet gewend van jullie en ben dan ook teleurgesteld.

Teleurstellend

- Geen offerte vooraf, zoals te doen gebruikelijk bij Kia Dijkstra. Is niet transparant. Argument: die mogelijkheid biedt ons systeem niet. - Tijdens afgeven van sleutel niet doornemen van het onderhoud. Is niet transparant. Argument: deze medewerker werkt hier nog maat vier weken; - Wederom geconfronteerd met het bijvullen van de ruitenwisservloeistof. Dat doe ik altijd zelf. Hoeft niet te gebeuren bij een oliebeurt. Zit niet te wachten op de kosten die daar voor worden doorgerekend. Is een verdienmodel. Mee ophouden! - Navigatie niet geupdate. Gebeurde bij Kia Dijkstra wel altijd. Argument 1: dat deden ze bij Kia Dijkstra ook nooit (m.a.w. ik sta te liegen). Argument 2: geen tijd voor bij een oliebeurt. - Kortom slechte en niet transparante communicatie, waarbij ik met allerlei slappe argumenten werd bestookt. Empatisch vermogen van de servicemedewerker is beneden alle peil. Komt op geen enkele manier, los van slappe argumenten en excuses, tegemoet aan de klant. Wat een enorme achteruitgang is de overgang van Dijhkstra naar Wensink.

Slecht bereikbaar

Als je vraagt om vestiging Almere kom je terecht in Hilversum. Na 30 min. In de wacht en 3 medewerkers verder kom je eindelijk in Almere en weer wachten. Dit is niet de 1e keer.

Netjes en correct

Wordt altijd vrolijk en netjes ontvangen Service prima alles via schema En altijd correct op de hoogte gehouden.

Service Onderhoud Heerenveen

Vijftien jaar onderhoud aan mijn Mercedes c klasse, waarbij een goede service wordt verleent.

prima service

prima service, al jaren!

Geweldige ervaring tot nu toe. Beter dan toen bij Dijkstra.

Geweldig en klantgericht

Bij FordMartens word je hoffelijk ontvangen en de reparaties en onderhoud is van hoog niveau. Je merkt in alles dat de klant belangrijk is, echt vakmensen.

Goede service en uitstekende prijs en kwaliteit.

Bandenwissel goed en vlot volgens afspraak uitgevoerd met uitstekende bandenkeuze.

Mondkapjes

Er werd niet strikt aan de mondkapjes plicht gehouden.

Snelle en professionele aanpak

Snel en vakkundig geholpen

Top geregeld

Goed en snel geholpen.

Positief, Prettig en Duidelijk

start/stop werkt niet Er is getest maar het kan niet gevonden worden wat de oorzaak is. Dit staat ook keurig op de nota En dat er verdere diagnose nodig is. Ik ga daar een afspraak over maken op korte termijn.

Zeer correcte en klantvriendelijke afhandeling

De auto kwam keurig gewassen en stof gezogen terug na aanrijdingsschade

Persoonlijk en deskundig

We worden altijd zeer goed geholpen, zowel bij verkoop aankoop en onderhoud

Heel goed

Prima service en goed ontzorgd

Prima service en goed ontzorgd.

Ford Wensink 0k, Ford Lease niet Ok.

Het aanvragen van een leaseauto ging heel erg moeizaam. Steeds weer waren aanvullende gegevens nodig, die dan weer niet goed genoeg waren. Echt muggenzifterij. Duurde daardoor heel erg lang voordat er goedkeuring kwam. Zelfs daarna werd nog om gegevens gevraagd, omdat er een dubbele aanvraag was. Verdient geen schoonheidsprijs. De verkopers van Ford daarentegen, hebben steeds hun stinkende best gedaan om alles in goede banen te leiden en een vlotte levering van de auto te bewerkstelligen.

servicebeurt keurig uitgevoerd

Alles volgens afspraak

Ja echt top

Vond het wel jammer dat oorzaak niet meteen gevonden werd maar eidresultaat is top eindelijk geen benzinelucht meer in de auto Hopelijk blijft het nu ook zo

Mijn auto kreeg ik ( na een kleine reparatie) zelfs gewassen terug. Dat vond ik zo mooi daar had ik niet op gerekend.

Lekke band, super service

Dinsdagmiddag langsgereden met een lekke band. Op de vraag of ik ergens mocht werken kreeg ik een kantoor aangeboden. Voor ik het wist was het euvel alweer verholpen. Top service!!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle