Apk snel uitgevoerd. Niet lang wachten

perfect

perfect

prettig

Redelijk tot goed

Afspraak was prima geregeld, het onderhoud op zich ook alleen is een alom bekend probleem van de focus 1.0 dat deze "trilt"bij 2500 toeren in de normale stand. In de sportstand is dit niet aanwezig. Het antwoordt was misschien is hier een update voor, bij ophalen moest ik maar even kijken of het geholpen heeft. Wel geteld 150 km en hetzelfde is weer het geval. Zal meer een Ford probleem zijn dan Wensink maar vind het wel vervelend.

Goede service.

Goede service.

Uitstekende ervaring; Mercedes waardig!

Voor mijn werk- eigen bedrijf- moet ik voortdurend mobiel kunnen zijn. Vandaar gekozen voor het meest betrouwbare automerk dat er is. Daarin ben ik bevestigd door Wensink Nijmegen, op het moment dat ik een probleem met de auto had en dus niet verder kon. Wensink kwam ter plaatse (ik heb nog de Mercedes noodservice in mijn pakket) en heeft het probleem direct voor mij opgelost. In alle vriendelijkheid en zeer efficient. Complimenten dus!

Prima service en goed overleg

Na even doorvragen staat er tevens een leenauto klaar als mijn auto een onderhoudsbeurt krijgt

Snel vakkundig correct

Snel vakkundig correct

Snel en vakkundig geholpen

Via de website een afspraak gemaakt voor de APK keuring.

Werd snel geholpen met het probleem aan de auto

Als altijd een uitstekende service, klant staat centraal.

Al jaren klant bij de Ford tak van Wensink. Nooit teleurgesteld. zeer persoonlijk.

Heel goed geholpen

Stond met lekke band, maar een telefoontje naar Wensink Arnhem met de vraag of ze me konden helpen, stuurde ze een monteur en snel geholpen. Uiteindelijk heb ik een jonge occasion gekocht.

Geweldig.

Zeer klantvriendelijk meedenkend personeel. Vakkundig en eerlijk advies.

Vriendelijk en klantgericht

Zeer snelle service En snel geholpen

Perfecte uitvoering van de werkzaamheden en een super service

Na diverse mogelijkheden beken te hebben om de schade aan mijn auto te verhelpen, is de uitvoering perfect gedaan. Goede communicatie omtrent de vorderingen van de werkzaamheden en de financiele afhandeling. Ook het mee denken over eventueel vervangend vervoer nadat bleek dat de reparatie een dag langer duurde, is erg op prijs gesteld. De auto kon ik de volgende dag weer keurig gewassen ophalen. Wat mij betreft gaat de trofee opnieuw naar jullie team!!

Goede service en volgens afspraak geregeld.

Auto opgehaald door een monteur en netjes een paar uur later weer bij mij afgegeven, heb alleen nog geen rekening gehad van de onderhoudsbeurt , maar zal wel komen.

Ben heel goed geholpen auto zag er perfect uit en de medewerkers waren duidelijk en top!

Erg voorspelbaar

Als je de auto brengt voor onderhoud dan kun je de klok er op gelijk zetten dat ze na een uur bellen met meerwerk. De inhoud kun je bijna voorspellen! Ze nemen weinig verantwoordelijkheid naar je toe . Wel zijn ze correct in de benadering al denk ik dat ze niet altijd even veel plezier hebben in hun werk? Terwijl ze dat best mogen hebben!

Chaotisch bedrijf

Geprobeerd online afspraak te maken. Moest er toch nog een telefoontje achteraan doen, omdat ik de auto de dag er voor elke afleveren en ik uiteindelijk toch geen leenauto nodig had. Niet handig dat dat via een centraal telefoonnummer gaat en je vaak 2x je verhaal moet doen. Vervolgens is de auto "kwijtgeraakt" en word ik gebeld met de vraag waar ik bleef. E.e.a. uitgelegd en uiteindelijk kwam men er achter dat hij gewoon veilig achter het hek stond. Omdat het een bedrijfswagen is, moet voor reparaties de werkgever gebeld worden, maar bijna elke keer word ik gebeld. Mijn nummer staat er alleen maar bij om te bellen wanneer de auto gereed is. Erg jammer dat dit soort dingen te vaak gebeuren. De medewerkers op zich zijn wel vriendelijk.

Tevreden dat alles volgens afspraak is verlopen.

Ben Tevreden over de afspreek, heb wel een opmerking betreft de uitvoering. Tip: graag plastichoesjes over het stuur en over bestuurdersstoel gebruiken. Heb gemerkt tijdens het schoonmaken van het stuur en berijderstoel, dat Het behoorlijk afgeeft als de monteur met vieze handen en overall zo achter het stuur kruipt. Graag uw aandacht hiervoor!

zie onderstaande tekst

Zo als altijd heb ik een prettige ervaring met Wensink Kia. Vandaar dat ik het cijfer 9 gemakkelijk kon geven.

Helemaal top

Ik ben netjes geholpen en alles is prima uitgevoerd. Ik heb 1 puntje van aandacht en daar heb ik vandaag informatie bij [email protected] opgevraagd. Bij de beurt is de software van de navigatie geupdatet. Op zich prima alleen ziet er ineens heel anders uit. Wellicht dit de volgende keer even melden. Mijn vragen aan kia zijn: 1) klopt het dat de bosatlas opmaak niet meer kan worden gekozen 2) Zijn de kaarten ook up to date, want rond Almere en Amsterdam snapte de oude software en kaarten er niks meer van. 3) Heeft u een beschrijving van wat er na deze update allemaal kan want ik zie nieuwe functies volgens mij.

Uitstekend !

Uitstekende service ,!

Prettig en vriendelijk!

Prettig en vriendelijke behandeling. Geheel cfm afspraak en verwachtingen. Staan open voor vragen te beantwoorden op een prettige wijze.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle