Vlot geholpen, keurig pand.

Na een "grote beurt" best duur, had ik wel verwacht dat mijn auto even,als gratis service, door de wasstraat was gehaald. Dit werd altijd wel gedaan bij Schurer Kamphuis in Almere, waar ik tot 2020 klant was.

Top geregeld! Snel, vriendelijk, vakkundig

Zakelijk en vriendelijk gaan hier prima samen. Goeie communicatie, zeer tevreden

Super vriendelijke ontvangst, goede wachtgelegenheid

Ik voel me gezien als klant en serieus genomen!

Zeer tevreden over serviceadviseur. Toch wil ik wel een opmerking maken aan Wensink over batterij wissel afstandsbediening wat kost zo'n batterijtje en het is in mum van tijd gedaan,de tijd dat ik wordt gevraagd kost meer dan een batterij verwisselen,het gaat niet om die �15 maar het valt op een negatieve manier op. Als het noodzakelijk is maak het inclusief.

erg prettig geholpen

erg prettig geholpen

Tijdens de afspraak zeer goed ontvangen, daar is niks fout over te vertellen. Enige was dat de afspraak verzet moest worden vanwege een kenteken plaat en daar werd niet zo goed over gecommuniceerd. Aangezien ik hiervoor vrij moet nemen.

Prima service maar klein misverstand moet nog worden rechtgezet.

Als trouwe Ford-rijder ben ik al zo'n 20 jaar klant bij mijn Ford garage. Ik voel me daar altijd gewaardeerd als klant. Bij deze laatste onderhoudsbeurt is er echter iets misgegaan in de communicatie waardoor er een reperatie is uitgevoerd die niet had gehoeven en juist de reparatie die gewenst is, is niet uitgevoerd. Op zich is een nieuwe afspraak zo gemaakt maar het is wel jammer dat er niet goed is gechecked. Dit misverstand doet niets af aan de service, maar vervelend is het wel.

Snel geholpen zonder afspraak

Nadat bij wegenwacht bleek dat accu vervangen moesten worden werd ik gelijk geholpen.

Top service!

Auto wordt thuis opgehaald voor onderhoud en weer gebracht. Vriendelijk personeel!

Prima en correct geholpen!

zeer heldere weergave van de werkzaamheden, video is erg professioneel

Perfecte dienstverlening 24/7

Gemaakte afspraken worden stipt nagekomen. Prima communicatie i.z. het gehele reparatie/onderhoud proces. Helemaal goed!!

Geen zorgen, geen gedoe, klant vriendelijk

Netjes, klant vriendelijk, correct en super fijn dat de auto binnen en buiten schoon wordt gemaakt!

Goede communicatie

Ze nemen je mee in het proces en zijn duidelijk en helder wat er gerepateerd moet worden, wat de kosten zijn en of de klant hiermee eens is.

Aardige verkopers en werkplaats mensen

Behulpzaam

Service was goed , alleen mag er meer contact zijn omtrent wacht tijd bestelde onderdelen. Nu heb ik zelf moeten bellen over de status

Super service!

Top dat de auto op locatie wordt opgehaald. Vervolgens de auto weer geheel onderhouden met nieuwe banden en helemaal schoon van binnen en buiten terug ontvangen.

Excellent

Alles liep naar wens

Goed geregeld, maar niet zeker of probleem verholpen is

Goede service. Echter is me nog niet duidelijk of het probleem verholpen is, aangezien ik nog wel 1 afwijking blijf constateren in mijn scherm. De automatische oproep voor onderhoud blijft vooralsnog echter uit, dus tot die tijd ga ik er maar vanuit, dat alles goed verholpen is.

Wensink niet mijn garage

Wensink krijg er een naar gevoel van alleen de naam al. Ik rijdt al 22 jaar Mercedes, wil ook niks anders een super auto. maar als ik bij Wensink een andere wil kopen en die staat niet op het filiaal, dan laten ze hem van een ander filiaal hierheen komen. hij moet nog komen , ze bellen je nooit weer. dus elders een andere gekocht. wensink verkoopt mij nooit weer een auto. Nu weer een andere met veel technische snufjes, storingen in Heerenveen een update gehad en in Emmeloord even gereset. wat twee uren moest duren probleem opgelost, dus niet na een kwartier terug naar huis weer dezelfde storing. Ik direct Wensink bellen. Mocht niet terugrijden en pas de week erop kon ik een afspraak maken want ach het was een nieuwe storing. Kotsmisselijk wordt je ervan. weet inmiddels dat het een ad blue storing was een veel voorkomend probleem bij dit type auto. Elders opgelost. In 1 woord slechte service, als je ze wat vraagt krijg je geen direct antwoord, oja er werd gezegd dat het net als met een storende telefoon ging je er niet zoveel van aan moest trekken als het motormanagement lampje oranje brand. Nou heb ik nooit storing met mijn telefoon en die vergelijking snap ik dan ook niet. Een Mercedes hoort zonder storingslampjes te rijden lijkt mij. Ik blijf een Mercedes liefhebber, kan beter zeggen ik wil niet anders. Met vriendelijke groet, een echte liefhebber.

Prima, correct en vlot geholpen

Goede service, prima en prettig contact.

Klantvriendelijk - Aangenaam

Altijd behulpzaam.

Goeie service

Goede en prettig geholpen in al mijn contacten die in bestelling van de auto hebben geresulteerd.

Prettig contact. Goed ontvangen en begeleid in de vestiging in Apeldoorn, waar ik de proefrit heb gemaakt. Bestelproces bij leasemaatschappij werd nauwlettend gevolgd en opgevolgd.

Perfeckt

Alles klopte en alles werd geregeld zoals ik het wilde geen moeite met wat ik ook vroeg

bijna goed

service checklist is niet ingevuld

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle