Leuk contact met receptie en verkopers alleen jammer dat ze de klok In dashboard niet op tijd zetten bij servicebeurt Klein puntje van aandacht.

Comfortabel Ford met elegante uitstraling

Moet enigszins wennen aan 6de versnelling. En ben nog niet helemaal uit hoe mobile app werkt. Maar dat ligt meer aan mij als gebruiker. Rustige auto en zit zeer comfortabel. Zeker voor mensen met rugklachten. Mooie uitstraling zowel aan buitenkant als binnen interieur.

Duidelijk netjes correct gewoon top.

top service

Apk was verlopen, ik kon binnen 2 dagen terecht bij Wensink

Goed , zoals het heurt

Het ging weer als vanouds ,dus gewoon goed.

vriendelijk

bellen als er wat vervangen moet worden

Probleem niet verholpen, geluid is weer terug.

Het probleem was verholpen maar is na een aantal dagen weer terug..

Top garage zonder allure

Leuke vriendelijke en ervaren groep monteurs Klant gericht bezig

Snelle service en prettig geholpen

Top service!

Ivm Corona boden ze mij een kantoorplek boven om te werken: "dat is wat rustiger dan in de showroom en pak gerust zoveel koffie als je wilt". De auto was weer netjes schoon, uitgebreid rapport van de werkzaamheden. De bekleding van de bestuurders stoel vertoonde al slijtage plekken, dat wordt later onder coulance vervangen. Dus ontvangst, mogelijkheden tijdens wachten, heldere communicatie en oplossingsgericht!

Auto werd gehaald en weer teruggebracht. Ik werd keurig geinformeerd over de kosten.

Afspraak was snel gemaakt. Goed ontvangst, lekkere koffie en was was snel weer klaar.

kwamen deze keer afspraken na

na een aantal missers in de afgelopen 2 jaar was deze service beurt prima verzorgd.

Top ervaring, service met hoofdletter S.

Klant is bij mercedes benz wensink zeer duidelijk koning.

prima geholpen!

Met de garage is niets mis, ik vind het wel onplezierig dat de Citroen garage is verhuisd. Ik word prima geholpen! De koffie is ook heel goed!

altijd keurig geholpen ,zeer tevreden

Nog weinig ervaring gehad met deze dealer maar alles lijkt goed

Helaas is er door corona niet veel persoon lijk contact

Nette service

Service is netjes uitgevoerd en informatie mbt de benodigde vervangingen gecommuniceerd. Auto was ook mooi schoon van binnen en buiten na de beurt, wat ook fijn is. De kosten van het onderhoud vielen wel wat tegen (meer dan verwacht), maar daarover was ik vooraf netjes geinformeerd om daarmee akkoord te gaan.

Na de servicebeurt vol vertrouwen in mijn Ford-Fiesta weer de weg op!!

Komt afspraak na en heb niet lang hoeven te wachten.

Zeer vriendelijk ontvangen en heb niet lang hoeven te wachten. Heb koffie en de krant gelezen en nog wat informatie in gewonnen.

Meekijken, meedenken, vlotte service en goede communicatie!

Ik kon snel terecht toen (voor mij vrij onverwacht) de banden vernieuwd moesten worden. Binnen een dezelfde dag besteld en gemonteerd. De communicatie erom heen was weer perfect! Vriendelijk en betrouwbaar personeel bij Wensink Harderwijk!

Duurde vrij lang

Telefonisch afspraak gemaakt voor winterbanden wissel, kon er op wachten 3 kwartier tot een uur. Bij aankomst werd mij verteld dat het bijna anderhalf uur zou gaan duren

Zeer correct.

Tijd is tijd, dat waardeer ik het meest, niet zoals bij de dokter als je een afspraak hebt om 8uur, je pas om half 9 aan de beurt bent.

Goed.

Jos en de monteur hebben mijn vragen duidelijk beantwoord en laten zien wat er was. Dat is prettig voor een vrouw met een auto waar iets mis mee is.

contacten zijn prima

Op de manier hoe het nu gaat Prima

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle