gewoon heel goed

Nette aankomst even wachten en je wordt correct geholpen in mijn geval door Patrick. Keurig correct en beleefd

Bij Wensink neemt men de tijd voor je

Uitgebreide uitleg gehad van de medewerker van Wensink. Uitstekende aflevering van de auto.

Bas Cremers, 100%

De auto rijdt prima. Lukt me echter niet om de Mercedes Me Charge kaart te activeren!

Duidelijk wat te verwachten en uitgevoerd zoals afgesproken

Prima werk, maar wel een beetje duur. Elk jaar (forse) prijsstijgingen.

niet te vreden

ik heb een bedrijfwagen gekocht en ik ben helemaal niet tevreden,

De auto was eerder klaar dan was afgesproken

Zeer positief

kwam voor een APK en dat is erg soepel gegaan

GEWELDIG

De auto rijdt perfect, lekker sportief en veel mooie opties.

Goed servies

Word altijd vriendelijk behandeld.

Alles naar tevredenheid ervaren.

Zie boven

Topgarage

Door ziekte konden wij de auto niet brengen voor een apk/beurt en werd de auto keurig opgehaald smorgens en gewassen terug gebracht.

Prima service.

Direct geholpen. Pprobleem opgelost.

Snelle correcte service

Uitstekende dienstverlening, afspraken worden nagekomen.

zeer goede behandeling door iedereen.

Rij helemaal van zuid oost beemster naar Ford Wensink voor enkel olieverversen.Dit doe ik met veel plezier,omdat ik al ervaren had bij de koop van mijn auto hoe professioneel jullie met klanten omgaan.Proficiat!

Zeer veel vertrouwen. Frontdesk is betrokken en attent.

Alsof ik mijn kind een dag bij mijn broer onderbreng.

Prima geregeld!

Ontvangst en service waren prima.

Kwaliteit en goede service echter met lange wachttijd

Personeel is zeer vriendelijk, service gericht en zeker vakbekwaam. Voor het wisselen van mijn banden zomer naar winter heb ik mij bijna twee uur moeten vermaken voordat dit was gerealiseerd. Tijdens mijn wachttijd heb ik deze "klacht" van meerdere wachtende gehoord dat het allemaal wel lang duurt. Oplossen met aanbieden van tijdelijk vervoer is in deze geen optie. Ik begrijp dat het wisselen van banden geen corebusiness is voor een merkdealer, echter kan daar wel een verbetering plaatsvinden in doorlooptijd.

Prima, snelle service.

Goed.

Super garage

Gewoon een beste garage

Goede service!

Nette en duidelijke service, geen poespas.

Zorgvuldig en vakkundig

Altijd vriendelijke mensen, zorgvuldig en vakkundig

Alles prima geregeld

Vriendelijk personeel en voel me goed behandeld.

Leuk contact met receptie en verkopers alleen jammer dat ze de klok In dashboard niet op tijd zetten bij servicebeurt Klein puntje van aandacht.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle