prima gedaan

ik ben tevreden

Snelle service

Accu moest vervangen worden

Conform afspraak en schoon weer terug

Bandenwissel keurig conform afspraak uitgevoerd en de auto gewassen weer terug gekregen.

Behandeld met egards

Het kost wat om een auto dealer te onderhouden. Zeker bij Mercedes maar de je krijgt naast de auto ook de feel en uitstraling van mercedes. Goed gevoel vriendelijk en kwaliteit.

goede service, kwaliteit en prijs

goede service en klantvriendelijke behandeling.

Zoals altijd in alle opzichten (deskundig, meedenkend, vriendelijk) perfect.

Zie hiervoor: wat moet ik nog meer zeggen. Ze zijn voor mij wereldkampioen, nu Max het niet wordt. Maar ja, Honda .....

uitstekend

Prima overleg en uitgevoerd

Keurige ontvangst en prima onderhoudsbeurt

Prima voor elkaar. Alleen de werkbon niet goed gelezen i.v.m. defecte verwarming bestuurderstoel. Stond er wel op maar niet naar gekeken

TOP!!

Snelle nette service, goede uitleg. Een hele fijne werkplaats

Goede service!

Goede service en vriendlijk personeel!

Super goed

er is lekkere koffie personeel ook vriendelijk Maar ik had nu wel graag de naam van Wensink op de auto gehad (staat nu nog Dijkstra op)

Prima bedrijf.

Wij worden altijd prima geholpen bij Wensink. Een bedrijf met een prima service.

Snel geholpen en altijd vriendelijk

Geweldige persoonlijke service

Ik ben goed geholpen en de kosten bleven beperkt.

Deze week deed de auto niets meer. ANWB gebeld, maar zij konden hem ook niet meer aan de praat krijgen. De auto is versleept naar de garage. Daar hebben ze gelukkig de oorzaak wel kunnen achterhalen. Het bleek een draadbreuk te zijn en gelukkig niet de accu of startmotor. Aangezien ik onlangs ook al met pech langs was geweest waarbij de kosten tegen vielen, zijn ze mij tegemoet gekomen en hebben niet alle arbeidsuren in rekening gebracht. Daardoor bleven de kosten dit maal gelukkig beperkt.

Weer helemaal tevreden

De medewerkers dachten mee, en de reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De auto stond bij het ophalen weer schoon gewassen op mee te wachten.

Perfect geholpen, vriendelijk en snel

Zeer tevreden, fijne ontvangst, vriendelijk, behulpzaam en goede service.

Zou verder geholpen moeten worden maar niks meer gehoord.

Had mijn bus voor service gelaten. Daarna vroeg ik aan een medewerker of ik verder kon geholpen worden voor leder bekleding. Meneer was behulpzaam en zij dat die mij terug zou bellen voor opties esc. Maar nooit meer van gehoord wel jammer.

Prettig en goed zaken doen in een fijne atmosfeer samen met Martin Looije.

Een goede en prettige atmosfeer tijdens het zaken doen over de aankoop van een jonge tweede hands b klasse. De verkoper wist wat ik verwachte van een jonge tweede hands auto want hij werd als nieuw afgeleverd. Na thuis komst kwam ik er achter dat er aan 1 van de velgen een beschadiging zat en na een telefoontje werd dat opgelost naar volle tevredenheid. Dus alleen maar lof voor Martin.

Vele malen gastvrijer en beleefder dan in Kia Leeuwarden

Beleefd en correct geholpen. We zijn blij met onze keuze voor Heerenveen.

Altijd een geweldige service

Vriendelijke en deskundige omgang met klanten.

Zeer Aangenaam

APK keuring + auto gewassen en van gestofzuigd.

Wederom een leuke ervaring; ditmaal voor een nieuwe GLB

Lang op moeten wachten vanwege alle Covid-19 perikelen, maar het wachten meer dan waard!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle