Geweldige service

Haal en breng service vindt ik geweldig Service en reparatie goed en snel uitgevoerd

Super precies volgens afspraak!!

Alleen bij m n vorige bus bij onderhoud reden ze hem altijd door de wasstraat!

super en meedenkend

Ik krijg iedere keer een super service en men let op bepaalde zaken ivm mijn rolstoel. Ook perfect hoe iedereen van het personeel zich gedraagt nu tijden corona. mondkapjes op en handschoenen aan, sleutels worden schoongemaakt enz enz echt een dikke 10 pus.

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden.

Goed service en klantvriendelijk

Update navigatie systeem laten uitvoeren, goed gedaan. Wel vind ik de kosten hiervoor zonder meer te hoog!! Bijna � 180,00 voor een jaarlijks beschikbare update is gewoon 'te gek'!!

Zoals gebruikelijk alles weer tiptop uitgevoerd. Bedankt auto Martens.

No comments.

Prettige, duidelijke communicatie zowel tijdens de verkoop van de auto als de aflevering. Uitgebreide uitleg van de systemen door de productexpert.

Zoals al jaren, dik tevreden!

Grote beurt voor onze Kia Niro, ouderwets tevreden, even gebeld i,v,m, de kosten etc., gewoon zoals het hoort. Na afloop stond de auto zelfs gewassen weer klaar. Top service. Alleen de leenfiets was wel een krakkemig, oud, gammel karretje.

weinig klantgericht denken en handelen

Accu is snel leeg. Om 12.15 ben ik bij de garage om de accu te laten doormeten. Omdat om 12.30u de pauze begint, moet ik minimaal een uur wachten. Daarom afspraak voor de volgende dag. Die dag ben ik 2 uur in de garage geweest, omdat de aanvraag bij de leasemaatschappij voor een nieuwe accu 'bleef hangen'. Dat was niemand opgevallen, totdat ik na 1,5 uur ging informeren hoe lang het nog zou gaan duren.

Goede service.

Ik ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn auto, Mercedes B 180 7-STV-23.

De auto is weer 100 % top en wordt altijd door het personeel zeer correct en vriendelijk behandeld.

Zeer tevreden door de professionele behandeling en zeer vriendelijke benadering van het Mercedes personeel (ook nu van het schadebedrijf te Apeldoorn, naast mijn 'basisgarage' te Arnhem). Ik voel me thuis in Arnhem en drink er graag koffie en maak een praatje met een van de personeelsmensen. De auto is weer 100% top na de brutale inbraak. Vriendelijke groet Paul van Dongen

OK

OK

Goed gedaan

Ruim op tijd gereed en alles gedaan zoals besproken

Net dat beetje extra! top.

Het is toch heerlijk dat je auto bij huis opgehaald wordt en savonds brandschoon terug komt, kan weer een paar duizend km vooruit. Thx Wensink

Snelle afhandeling van het probleem.

Zeer snel opgelost

Altijd goed geregeld, vriendelijk en gewoon een goede service.

goed en proffesioneel geholpen

Super service

Plannen van een afspraak verliep erg soepel en kon snel terecht.

servicegericht en klantvriendelijk

klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

Altijd service gericht en hartelijk

Altijd service gericht en hartelijk ontvangst en advies

Helder, transparant en snelle service

Direct contact, vriendelijk geholpen, vakkundig advies.

Goed geholpen

Goed geholpen

Prima en vriendelijke service, niets op aan te merken!

Prima en vriendelijke service, niets op aan te merken!

Zeer goede service

Ik heb een zeer goede service ervaren daarnaast is mijn auto weer helemaal top! Ik ben zeer tevreden enige is dat het veel langer duurde dan gedacht voor mijn auti weer klaar was. Maarvde leenauto stond gelukkig klaar.

Er is altijd goede service..

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle