Uitstekende service van de Garage

Ik had 2 boxen laten inbouwen en dat was niet goed gegaan en bij wensink hebben ze het zo opgelost. Bedankt heren.

goed contact en overleg

auto voor beurt heen gebracht maar duurde langer dan verwacht. leenauto langer kunnen behouden na goed contact.

Geweldig geholpen!

Hele prettige gesprekken gehad. Goed advies, duidelijk en laagdrempelige communicatie en verstand van zaken.

helemaal tevreden

Service met een hoofdletter en zeer tevreden

goed niets anders te melden

goed niets anders te melden

Prima ontvangst en service

Voldoende geinformeerd

Zeer klantgericht

Perfect. Kwam voor APK. Alles werd vlug en netjes afgehandeld. Ik kon gebruik maken van een werkplek en koffie. Uur later stond ik weer buiten. APK goedgekeurd, auto gewassen. Keurig.

APK keuring gehad, op afspraak uitgevoerd. Binnen het uur gereed, prima zo.

Netjes

Netjes en snel geholpen

Deskundig en plezierig.

Zijn goed en deskundig geadviseerd door Ivo Rabelink. De door ons gewenste auto ( kleur, uitvoering ) gevonden en snel afgeleverd. Voor de aflevering de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Zijn erg blij met onze nieuw auto.

Fijne service en een geweldige auto

Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. Erg tevreden!

Super service

Vriendelijke behandeling.

Na een uitstap te hebben gemaakt naar een Kia stonic,ben ik terug gegaan naar de Mercedes.mijn man heeft bijna zijn hele leven Mercedes gereden.het is een geweldige auto!ik zit er in met een grote glimlach.

Prima aflevering met goeie uitleg

Kan het niet mooier maken.

klantvriendelijk en servicegericht

Prettig bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel

Ondanks de hoge kosten wel tevreden over de service!

Ik ben zeker geschrokken van de kosten voor allerlei onderdelen en daarmee van de totaalprijs op de factuur. Maar het moet gezegd, alles is netjes overlegd en uitgelegd en samen hebben we gekeken wat nu echt moet en wat later kan. Ik ben daar dan ook erg tevreden over.

Snel

Snelle service, goede koffie

Kwam zonder afspraak om een nieuwe lamp in te laten zetten. Werd direct geholpen.

Gewoon perfecte service

Goede en snelle service

Voor onze bedrijfswagens is een snelle en goede service heel belangrijk.

We zijn altijd dik tevreden

We zijn tevreden ga zo door.

Hele persoonlijke en prettige benadering

Deze keer kregen we een filmpje via de mail toegestuurd met de bevindingen tijdens de beurt van de auto. Daarnaast een telefoontje om een en ander door te spreken. Dat komt echt heel goed over.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle