Alles naar wens verlopen.

Goede afspraken .

vlot, vriendelijk en lekkere koffie

Positief

Super snel probleem opgelost, zeer professioneel!

Motorstoring, naar werkplaats gegaan, meteen geholpen, onderdeel besteld en in de middag geplaatst en weer rijden Op basis van garantie afgewikkeld

Klantgericht en klantvriendelijk

Verbeterpunt: de toelichting mbt de verrichte werkzaamheden kan uitgebreider.

Geweldige service

Zoals vanouds, perfect klant vriendelijk geholpen

Prima werk en afhandeling

Top bedrijf!

Als klant wordt je super behandeld door deskundig personeel. De klant is daar koning. Het bedrijf is een echte aanrader.

Viel tegen

Bij bandenwissel, pitstop wintercheck werd normaliter ook mijn auto gewassen. Ik meende dit ook van te voren gevraagd te hebben. Helaas was en is mijn auto nog vuil.

super

er wordt altijd op een nette manier, zowel telefonisch als bij de balie netjes uitgelegd wat er aan de hand is, wat er vervagen moet worden en wat het gaat kosten

TOP service

Snel en accuraat.

Klanvriendelijk, klantgericht, goed service, vriendelijk personeel

Al jaren klant bij KIA en altijd tevreden.

Conform afspraak is mijn auto gelijk aangepakt. Ik ben op de hoogte gehouden van de vorderingen en gevraagd wat te doen als er iets aan de hand was. De koffie smaakt goed en je kan er je werk nog mooi even voortzetten.

Altijd super service

Wordt altijd erg goed geholpen

Goed geholpen

Zeer deskundige mensen

Klantvriendelijk en afspraak is afspraak

Bij aanschaf van occasion zijn alle afspraken stipt nagekomen en waren de contacten heel plezierig en de aflevering was een "feestje". Al met al dik tevreden klanten.

Ik ben heel tevreden mijn bedrijfsauto en prive auto.

Altijd een goede service

Altijd een prima service, je word ook altijd even netjes gebeld met wat er loos is en wat de kosten daarvan gaan zijn. Dat vind ik altijd wel zo prettig. Het personeel is altijd vriendelijk en kundig en mocht er onverhoopt iets misgaan dan word dit ook altijd prima en snel weer opgelost! Bedankt weer, mijn Ka-atje kan weer even voort :)

prima!!

correcte ontvangst, duidelijke uitleg over de pakketten en mogelijkheden. proefrit geen probleem, is bij andere dealers wel eens een probleem.... bij aflevering mogelijk iets meer uitleg over de bediening en mogelijkheden van de auto.

Vertrouwd als van ouds !!

Zie boven

Helemaal top

Keurig afgeleverd super service!!

Duidelijke uitleg, goede service, goede afhandeling van garantieprobleem srs

Super goed

Sniper goed geholpen. Ze kennen hun klanten, en werd snel geholpen

zeer goed en vriendelijk geholpen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle