netjes ontvangen en op de hoogte gehouden tijdens de werkzaamheden

Perfect!

Alles mooi op tijd en prima geholpen.

snel vlot en zonder gedoe geregeld

Duidelijke communicatie, vriendelijke omgang.

Alles was naar wens.

Zeer klantgericht en net. Ook aan deskundigheid ontbreekt het niet

Je word netjes ontvangen en denken mee om een probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Vriendelijk, vakkundig en met humor

Super. Net iets meer doen om verwachtingen te overtreffen. Auto brandschoon terug gekregen.

Vriendelijk, vlot en doeltreffend.

Vriendelijk en praktisch

Direct geholpen en prima service

Het ging maar om een kachelweerstandje. Niet echt speciaal. Maar als rijschoolhouder moet het materieel altijd goed en zonder problemen de weg op. Het is niet deze ene maal, maar meermaals probeert de service en het werkplaatspersoneel mee te denken, door mankementen direct aan te pakken. En tevens denken ze mee, hoe ze de kosten toch zo laag mogelijk kunnen houden. Dat vind ik pas echt goede service.

is goed

erg netjes en correct

Goede Service

Alles geregeld zoals afgesproken,

Nog stiller dan stil

De eerste kilometers zijn vanuit Harderwijk naar Hulst (bijna Belgie) geweest. De nieuwste diesel 116cdi / 120kW / 9g-tronic aut is nog stiller dan de 7g-tronic automaat variant. Het advies en de keuze van Wensink Mercedes in Harderwijk was en is voor ons nog steeds de juiste voor ons bedrijfswagenpark.

Vriendelijk en direct

Snel en betaalbaar

Prima geholpen

Heel goed behandeld.

Heel goed. Prijs-kwaliteit kan ik niet beoordelen. De factuur heb ik nog niet ontvangen.

Prima service met een bijsmaak.

Prima service. Kon wachten tijdens de onderhoudsbeurt, onder genot van koffie. Het enige is dat ik aan de kwaliteit van de Mercedes ruitenwissers twijfel. Is nieuwe auto en na 10.000km nieuwe wissers ivm strepen vind ik tamelijk snel en Mercedes onwaardig. Vorige auto s van een ander merk gaven pas problemen bij zeg maar 40.000 km. Onder dezelfde omstandigheden wel te verstaan. Vind ik erg jammer en had ik niet verwacht.

Deskundig advies en altijd perfect en vriendelijk geholpen

Altijd deskundig advies en altijd perfect en vriendelijk geholpen

Helemaal Top!

Helemaal prima!

Snel zonder afsraak geholpen

Mijn accu was kapot. Ben zonder afspraak naar Wensink Elst gereden en zij hebben binnen een kwartier de accu vervangen. Goede service en vriendelijke mensen.

Redelijk tot goed

Waar gewerkt wordt vallen spanen. Gelukkig worden deze door dit professioneel team naar tevredenheid hersteld

Ik had een lekke band en kon na bellen direct langs komen. Prima service!

Zeer klantvriendelijk

Ik stel het zeer op prijs dat de medewerkers meedenken in praktische zin. Je bent er echt van harte welkom en ook niet meer dan dat. Dat de auto altijd gezogen en gewassen wordt terug gegeven vind ik altijd een mooie service.

Zeer tevreden met de vriendelijkheid en kwaliteit van de medewerkers

Zeer tevreden en ik kom zeker terug.

Rommelig maar met goede intenties

In de voorbereiding op de afspraak al aangegeven de banden te achterhalen, omdat ik niet weet waar ze zijn gebleven. Nadat ik was gebeld om de auto nog te brengen (oorspronkelijk tijdstip gemist) de sleutel ingeleverd en plaats genomen om te wachten. Na een half uur bleken de banden er toch niet te zijn en ik voor niets te zijn gekomen. Later op de dag waren de banden er alsnog en kon ik terug komen om de banden te laten wisselen. Het initiatief op de maandag zelf en de excuses achteraf zijn meer dan voldoende, maar als klant verwacht ik deze inzet in de voorbereiding om niet 'zomaar' een half uur te wachten zonder kunnen uitvoeren van werkzaamheden. In het eerste gesprek had bijvoorbeeld ook aangegeven kunnen worden dat de banden er nog niet waren en ik gebeld zou worden als er meer bekend was. Had tijd gescheeld. Nogmaals, de ontvangst en excuses zijn netjes en voldoende maar wilde de les uit deze situatie toch meegeven.

Uiterst klantvriendelijk en vakbekwaam

Klantvriendelijk en vakbekwaam op alle fronten en denken in oplossingen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle