Reparatie goed opgelost zonder kosten

Reparatie goed opgelost zonder kosten

perfect

had een "raar geluid"en kon snel terecht. werd perfect geholpen en kon na een uur weer gerustgesteld naar huis. Waar ik niet zo tevreden over ben is de absolute bodem prijs voor mijn auto bij een eventuele inruil van mijn E station voor een B demo. Bovag en andere aanbieders gevn voor mijn auto gemiddeld 10.000,= verkoper kwam niet verder dan 4500.- Wil met pensioen en koop al 35 jaar Wensink auto's. De eerst zelfs bij Ron Wensink toen nog in Doetinchem. Allerhande E 300 gehad en nu dus een staion die nog nooit een andere garage gezien heeft dan Apeldoorn. Kenteken 05-PPK-4. Ik kan ook niet zeggen dat de verkoper erg fanatiek nog eens teruggebeld heeft.....

Deskundig en vakmanschap

Alles wordt naar wens uitgevoerd. Ik word zelf na gebeld om te zeggen dat de abusievelijk gecalculeerde wintercheck wordt gerestitueerd.

Droomauto met goede service van wensink

Goed.

Goed gewerkt. En leuke Receptie en Monters.

Klantvriendelijk

Patrick Meijer heeft mij uiterst vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Hij denkt goed mee en komt de gemaakte afspraken na. Kortom de 5 sterren zijn dik verdiend.

Deskundig

Ik heb S600 uit 2001 met alle toeters en bellen erop. Best ingewikkeld. Bovendien vele extra's geinstalleerd. Storing werd snel gevonden en opgelost.

Mijn ervaring is uitstekend geweest

Ik kon mijn auto eerder brengen. Zodat mijn zoon mij kon ophalen voor dat hij naar zijn werk ging. Dit omdat door de caronavirus het thuisbrengen niet meer kon.

Hooggekwalificeerd en operationeel personeel!

Levering en montage geheel correct en volgens afspraak

Levering en montage nieuwe velgen en winterbanden geheel correct en volgens afspraak. Wachttijd en zoals voorspeld.

Service van de werkplaats is top!

De jongeman die de sleutel in neemt en mij altijd helpt maakt een bezoek aan Wensink altijd tot een plezier. Heel prettige ervaring!

Prima service.

Een goede garage met vriendelijke mensen, een prettige wachtruimte en een mooie showroom.

Prima ontvangst en afhandeling van onderhoudsbeurt.

Na een vriendelijke ontvangst werden aanvullende aandachtspuntengenoteerd. De vervangende auto stond klaar. Tegen 15.00 uur werd ik gebeld dat de auto gehaald kon worden. Ook nu weer een vriendelijke behandeling met terugkoppeling van de werkzaamheden. De auto stond keurig gewassen en gezogen klaar.

top geregeld

goede service

Uitstekende service verlening.

Bij Wensink wordt je als klant behandeld!

Snelle en deskundige hulp

Ik krijg altijd snel en deskundig advies. Problemen met de auto worden snel verholpen.

keurig, maar het duurde wat lang

Had bij APK verwacht dat het in een uurtje klaar was, maar het werd ruim anderhalf uur.

Zoals afgesproken

Op tijd, snel en goed geholpen. Gedreven Mensen in de werkplaats.

Vakmanschap in klantvriendelijke sfeer.

Niks aan toe te voegen; jammer van Citroen in hetzelfde gebouw

Prima!

Snel geholpen en snel weer de weg op!

weer helemaal blij

bus verlaagt ziet er weer strak uit.

Doen hun best vriendelijk en vakbekwaamheid zeer hoog

Gewoon goed netjes volgens afspraak.

Gewoon volgens afspraak de werkzaamheden uitgevoerd en de bus gewassen weer afgeleverd.

keurig op afgesproken tijd

banden gewisseld