klasse

Mercedes is een klasse-auto, daarbij hoort klasse-service. Bij Wensink vind jw dat

Netjes en cirrect

Goed geanticipeerd op langere tijd, die nodig was voor het onderhoud:leenauto meegekregen. Alleen jammer dat je dan weer met volle tank moet aflevereb: net 2liter. Dat moet er toch wel van af kunnen bij een rekening van ruim �800

top service!!

goede service, personeel zeer vriendelijk

Vriendelijk, adequaat, afspraak is afspraak

Goede informatie, altijd de mogelijkheid om op zaken terug te komen als iets niet goed is begrepen, vriendelijk en rustig tijd om iets goed door te praten.

Verrassend snelheid en service

Na pech door een klapband verraste mij de efficiente opvolging door het perfect werkende pechhulpsysteem in de auto en de pechhulp erna. Binnen 24 uur was het probleem opgelost ism met de dealer en kon ik weer tevreden rijden. Chapeau !

Duurt een beetje lang

Bij Formule 1 duurt een bandenwissel 2,3 seconden. Ik ben er een kwartier van te voren. 15.00 uur en ga om 17.00 uur de deur uit. Dat duurt echt te lang.

Prima volgens de garantieregeling

Probleem met storing radio. Bleek in de achterruit te zitten en die is vervangen keurig volgens de garantieregeling

goed geholpen aan een probleem wat onder garantie viel

Op tijd en netjes.

Op tijd klaar en netjes gemonteerd, die trekhaak.

Supersnel geholpen

Binnen een uur de zomerbanden verwisseld voor de winterbanden en de auto ook nog een keurig schoongemaakt

Erg tevreden

Erg tevreden

Snel geholpen, eerder klaar dan verwacht en de auto mooi schoon weer terug. Tijdens wachten kantoor aangeboden om rustig te kunnen werken maar gekozen om thuis te werken en een elektrische fiets kunnen lenen.

Top auto en beste service

De nieuwe GLA is perfecte auto.

Prima service met goede communicatie.

Prima service. Vriendelijk op alle fronten. 10 met griffel.

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen, vriendelijke en behulpzame medwerkers.

Duidelijk informatie en goede service

M'n vrouw ging de auto al hardlopend ophalen (ong 5km). Ze mocht niet weg voordat ze een flesje water aangenomen had. Dat noem ik nog een service!

Denken goed mee.

Duidelijke uitleg over de APK-punten en prijzen van onderdelen zijn laag.

Fordwaardig

Prima geholpen, lekker koffie. Klantvriendelijk

niet goed

mijn auto is nu 3 keer heen geweest en schakelt nog steeds niet goed

alles prima geregeld zoals afgesproken

auto gebracht voor apk en kleine reperatie. keurig geinformeerd over de de kosten vooraf

Wensink Emmeloord, de omweg waard !!!

Ruim 5 kwartier gereden naar Wensink in Emmeloord voor een Mercedes Benz occasion, na eerst telefonisch wat meer informatie te hebben ingewonnen over de auto, een A180 Ambition in AMG styling met panoramadak en trekhaak, precies wat ik wilde ... Prettig contact aan de telefoon, en ook in de showroom een goede klik met de verkoper. Rustig de auto mogen bekijken, alle vragen werden deskundig beantwoord, en daarna een proefrit gemaakt. Was helemaal goed ! De inruilwaarde van mijn auto was al bekend, toch nog wat uit kunnen onderhandelen, dat doe je als koper nu eenmaal graag, haha. Binnen een kwartier was de deal rond terwijl ik eigenlijk nog naar tenminste een andere occasion wilde gaan kijken. Ook de aflevering van de auto, een week later, verliep prima, alles goed voorbereid en na ruim een half uur op pad met onze nieuwe� MB. Via een omweg naar huis getoerd, heerlijk !

Technische afhandeling naar wens. Onduidelijkheid over tarief.

Vlotte afhandeling A service en apk. Van tevoren telefonisch geinformeerd naar prijsstelling. Ter plaatse bleek deze anders/hoger te zijn.

Alles prima. Baliemedewerker kon alleen afspraak eerst niet vinden.

Zie boven.

wederom superservice!

zoals boven omschreven , Superservice.

Onnodige wachttijd bandenwissel

Terwijl ik al meer dan een uur zat te wachten op het wisselen van mijn wielenset, heb ik maar even aan de balie gevraagd of de auto al klaar was. Bleek dat dit al lang het geval was, maar is dit gewoon niet opgepakt. Geen excuses, niets van dit alles. Dit is mij nu voor de tweede keer overkomen en daar baal ik enorm van. Het ontbreekt het baliepersoneel totaal aan opmerkingsvermogen. Jammer, want over de uitgevoerde werkzaamheden ben ik tevreden. Minpuntje is wel dat elke keer mijn stoelinstelling is uitgezet.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle