Kon direct worden geholpen

Snelle service. Vriendelijk.

Keurig uitgevoerd

Het contact en de beurt zijn keurig uitgevoerd. De beurt duurde iets langer dan verwacht maar ik kreeg snel een vervangende auto. Dus goed opgelost

(5) ster waardig

Zoals gebruikelijk was alles weer top geregeld en tot in de puntjes verzorgd.

Zo als het hoort

De mensen kennen mij als klant en mens

Uitstekende service en 'persoonsgericht'!

Oplossingsgericht denken, 'afspraak is afspraak'.

Top service

Ik kwam voor een winterbandenwissel. Alles perfect op tijd en met een uurtje na een lekker kopje koffie reed ik weer weg.

Goed en vakkundig

Ben goed en vakkundig geholpen door (erik)van de bedrijfswagen werkplaats balie netjes gebeld bij gereed staan vd bus en duidelijk verteld dat er gedaan is

Zeer tevreden.

Netjes en snel geholpen, heb niet extra lang op de terugkeer van mijn CLA hoeven wachten.

In de garage netjes en goed geholpen

Gewoon zoals het hoort. Er wordt geluisterd naar de klanten wensen en er wordt tijd genomen met het terugkoppelen van de vragen.

Prima service!

Gastvrij en deskundig. Goede informatie en een prettige sfeer

Zeer tevreden!

Top service tot aan de deur, echt heel blij mee!

perfect

super service en snelle levering

geweldige service, als altijd

geweldige service, als altijd

Prima voor elkaar.

Vlot geholpen en aardige mensen. Ook goede maatregelen getroffen voor Covid 19.

De showroom als huiskamer

Vanaf het eerste moment dat ik bij MB-W-H binnenstapte, hadden we (mijn vrouw en ik) het gevoel thuis te zijn en in een warm bad te springen. Ook de volgende keren dat ik in mn eentje kwam heb ik als zeer positief ervaren. De beide heren van de verkoop zijn fantastische en fijne mensen om zaken mee te doen en ze snappen uitstekend dat het bouwen van een klantrelatie daar cruciaal onderdeel van is. Daar kunnen veel andere autobedrijven een voorbeeld aan nemen, kan ik uit eigen ervaring vertellen. Niets dan lof voor beide verkopers.

Keurig zonder poespas en zeer vlot verkopen onderhoud

Auto had de laatste slechtere remweg. Is inmiddels gerepareerd. Achterste remmen waren versleten. Rem weer als vanouds.

doen gewoon wat afgesproken is, geen klachten

oen gewoon wat afgesproken is, geen klachten

Fantastisch, compliment waardig.

Voor mij een eerste ervaring met Mercedes, ook mijn eerste Mercedes die ik mag rijden. Wat een rijpplezier, wat een comfort, wat een kwaliteit. Veel automerken gereden maar dit is een duidelijk kwaliteitsverschil t.o.v. de rest. Vanaf het eerste contact met Wensink Zwolle fantastisch geholpen, vriendelijk en duidelijk in communicatie. Ook de aflevering was een ervaring op zich, prima uitleg en het was een erg leuk moment om de auto in ontvangst te nemen. Complimenten dus.

correct, maar 20 minuten moeten wachten

top verkoper de hr Beltman

Hr Beltman heeft mij als een echte klant behandeld super top. Dit zijn auto 2 tm 8 die hij aan mij verkoopt

Kwam uiteindelijk goed

Na 2uur voor niets wachten op de Pechhulp van Kia ben ik binnen een half uur door de Werkplaats van Kia Almere weer op weg geholpen na een lekke band. Binnen 15 minuten kon ik met een nieuwe Band wegrijden. PROFICIAT VOOR DE WERKPLAATST

goed verzorgd

geen opmerkingen

Zeer plezierig

Correct, klantvriendelijk en misschien eigenlijk wel deskundig.

Niet helemaal duidelijk uitgelegd! Wat men krijgt!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle