Fijne auto, maar aflevering mocht feestelijker

Wij zijn goed geholpen door Ivan, waarvoor dank! We hebben ontzettend veel plezier van onze auto en zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben. Toch zijn er een paar punten die maken dat het ophalen van de auto niet echt voelde als een feestje. Bij aflevering was de auto helaas niet volledig opgeladen (het betreft een hybride). Daarnaast misten we een klein gebaar bij de aflevering, zoals een flesje wijn, een bloemetje of iets dergelijks. Bij een aankoop van bijna €30.000 zou je verwachten dat dit soort details de ervaring compleet maken. Het voelt jammer genoeg meer alsof je een brood bij de bakker komt ophalen, terwijl het juist een bijzonder moment hoort te zijn. Met een beetje extra aandacht en beleving zou de klantreis echt naar een hoger niveau getild kunnen worden.

Heel goed geholpen door Adam . Vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Prima opgelost.

Ontvangst was goed. Probleem prima opgelost en besproken.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Hartstikke goed!

Op mijn auto bleken 3 terugroepacties te zitten, die door de vorige eigenaar niet waren opgepakt. Zonder problemen kon ik de andere week een afspraak maken om alle 3 op te laten pakken. Daarbij was het van ontvangst tot en met terug ophalen van de auto er gemoedelijk en vriendelijk. Fijne mensen werken daar!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Uitstekende en vriendelijke service

Altijd een vriendelijke communicatie en goede service. Heb overigens per mail wel een vraag gesteld over het service contract waar in principe alle kosten gedekt zouden moeten worden tenzij het boven de inleg vh maandelijkse "potje" uitkomt....

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Je voelt je welkom, goed geholpen

Toen ik en mijn vrouw op een Zaterdag in Augustus gingen kijken naar een Ford Kuga in Zwolle, werden wij verwelkomt door een vriendelijke verkoper Matthijs. We wisten wat we wilden en maakten dus al snel een proefrit. De auto liep prima en de uitrusting was ook naar onze zin. Kortom snel eens geworden over het een en ander. Op 15 Augustus opgehaald een prima ervaring. Alleen nog een paar puntjes op de I maar dat wordt opgelost. Kortom tot nu toe zijn wij zeer tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Niet luisteren naar de klant

Na aandringen verzocht aan receptioniste om de monteur te vragen of alle meldingen nu echt uit zijn. Speciaal nog een keer extra gebeld. Wat schets mijn verbazing…auto op laten halen….brandt er nog steeds een lampje van bandenspanning …..moeten we weer bellen….weer naar Zwolle…..kortom: onnodig gedoe Wensink Ford….onaangenaam

Prima verlopen

Afspraak gemaakt Op afgesproken tijdstip geholpen Uitvoering was snel verlopen Tijdens wachten werd er een kopje koffie aangeboden Kortom; prima verlopen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

prettige binnenkomst bij balie.

Telefonisch contact gehad over onze auto betreft onderhoudsbeurt inclusief APK.Bij binnenkomst werd ik welkom geheten door een dame achter de balie en vertelde haar waar ik voor kwam In mijn belevenis had ik een afspraak op 20 augustus zij gekeken in de planning bleek het een dag later te zijn volgens haar.Daaropvolgend heeft zij geinformeerd in de werkpkaats of onze auto alsnog voor een onderhoudsbeurt plus APK in aanmerking kwam,bij terugkomst van de werkplaats vertelde zij mij dat de auto alsnog in behandeling werd genomen,even rondgekeken kopje koffie en gewacht tot de auto klaar was. In één woord geweldig,nogmaals dank voor het snelle handelen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Bij de KIA Wensink garage in Leeuwarden werden we door verkoper Jens Van der Heide goed te woord gestaan. Hij nam ruim de tijd om op al onze vragen duidelijk antwoord te geven. Hij nam ruim de tijd voor instructie van deze auto. De gehele garage straalt rust en klantvriendelijkheid uit. Over alle zaken, betaling, verzekering, aflevering werd goed en vlot gecommuniceerd. Kortom wij zijn tevreden. De KIA EV 3 is een fijne auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Goed uitgevoerd en tevreden met het vervangende vervoer

Benblij dat ik Deventer terecht kon omdat het in Zwolle te vol was. En vervangend vervoer is ter plekke geregeld omdat er meer tijd voor onderhoud nodig was.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Prettig

Alleen telefonisvhe bereikbaarheid is erg lastig. Graag een rechtstreekse verbinding met de vestiging.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Netjes geholpen. Afgesproken dat jk er op kon wachten. Daar aangekomen eerst niet, dan wel. Uiteindelijk gewacht. Had graag wel gehoord hoelang het ging duren, want hoopte binnen het uur, maar werd wat langer. Uitgelezen en accu moest een nacht aan de druppellader. Medewerker gaf aan dat dit service vanuit hun zou zijn en ik gebeld zou worden wanneer het kan. Ik wacht nog op een belletje. Dat id jammer. Als ik eind vd week niet gebeld ben, bel ik zelf

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Nieuwe sprinter tweede keer in de garage voor allerlij storingen

Nieuw gekochte sprinter binnen een jaar al verschillende keren weg gebracht voor allerlij storingen verschillende modules vervangen. Nieuw brein automaat .steekassen adblue mod . Enz Is de bus nog steeds niet goed . En krijg je als service een factuur voor het bij vullen van de adblue

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Zeer vakbekwame mensen

Ze hadden direct bougies voor mijn Ford fiesta mk8 ST 1.5 ecoboost! Daar was ik wel verrast over!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Klantgerichte aanpak, meedenkend

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Goed geholpen

Ik zou graag een gespecificeerde rekening hebben gehad. Nu weet ik niet wat er allemaal gedaan is. Dit wil ik wel graag weten. Dit in verband met de factuur, die vond ik nogal pittig. Hier is maar 2 uur aan gewerkt. Welke onderdelen zijn er dan vervangen? Bij voorbaat dank.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Zeer lange wachttijd

Mijn vrouw moest zeer lang wachten.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Goed geholpen. Op tijd klaar.

De reparatie is goed gedaan. Alles was geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

geweldig

Had in het verleden een mindere ervaring. Maar deze keer is het overtroffen en hebben ze mijn probleem zorgvuldig en ook goed aangepakt. Ben er heel blij mee. Vriendelijke mannen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

uitstekend

Goede afspraak. Prima op tijd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Voortreffelijke service en resultaat, zowel autotechnisch als menselijk

Ik had op eenvoudige wijze een afspraak gemaakt via de Mercedes Me app. De ontvangst was persoonlijk en de koffie ‘stond klaar’. Naast een reguliere B service beurt had ik ook een motorisch geluidsmankement waaraan ik me al weken ergerde. Monteur Bob stond me hierover persoonlijk te woord, luisterde naar mijn geluidsopname en stelde nog een aantal aanvullende vragen ter duiding. Gedurende de dag werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Het lag niet zo eenvoudig maar hij wilde zich nog niet gewonnen geven. Of ik een leenauto wilde hebben zodat hij nog wat extra onderzoeken en handelingen kon uitvoeren? De volgende dag stond de auto glimmend en schoon op mij te wachten. En …. het geluid was als sneeuw voor de zon verdwenen. Hulde aan Wensink Apeldoorn en aan monteur Bob in het bijzonder. @Bob, knap gedaan!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Geweldige service

Duidelijkheid en vakbekwaamheid Top

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Fuso Nijmegen

Meegedacht en flexibel

Mijn afspraak voor de APK, online gemaakt via de Mercedes-me-omgeving, was niet bij Wensink Assen doorgekomen. Desondanks werd ruimte gemaakt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Lippestraat 2