Afspraak online maken, sleutels afgeven even bespreken wat er evt moet gebeuren, ophalen en de rekening thuis gestuurd krijgen. Prima dus.

Goed overleg wat er ging gebeuren, vooraf prijs afgesproken. Bij het ophalen was de bus netjes schoon en rook heerlijk naar vanille.

Positief

Alles is heel positief, dat het geen 10 is, heeft te maken met het verkeerd leveren van de stoelen. Gelukkig gaan ze het oplossen, dat zou binnen 2 weken gebeuren. We zitten nu in week 3.das vandaar 2 punten eraf.

Altijd welkom en een goede service.

Goede service.

Klantvriendelijk en service gericht!

Prettige ontvangst. Personeel zeer service gericht.Voel me zeer thuis bij Wensink, omdat men alle moeite doet om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ben daarom zeer tevreden over Wensink Kia te Almere.

Snelle en vriendelijke service.

Perfecte service!!

Na problemen te hebben gehad met mijn auto is het door Wensink Meppel heel goed opgepakt en verholpen. Ik kan dan ook zeggen dat ik super tevreden ben met hun service.

De mercedez B 180 rijd comfortabel, mooi en luxe en zit lekker

Voor ons is dit een mooie auto de instap is goed mooi afgewerkt en hij rijd geweldig.

uitstekende service

Heel aardig personeel, behulpzaam en een uitstekende service

netjes ontvangen, eerst contact over de te vernieuwen onderdelen ed. Jammer dat de kosten voor een APK bij een beurt gewoon in rekening worden gebracht. Dat zou voor mij als service mogen, zeker op een factuur van 850 euro. Op de factuur staat vermeld dat de auto als service is gewassen, dit was niet het geval.

Prima service en duidelijke communicatie

Prima service en duidelijke communicatie.

Altijd prima contact en goede service. En niet te vergeten klantvriendelijk

Zoals een ieder zich zou wensen.

Geen commentaar

Mijn probleem onderkent en perfect opgelost.

Vakmatig mijn probleem aangehoord en adequaat aangepakt en tot volle tevredenheid opgelost.

prima service

nvt

Informatie over status auto prima. Haal en breng service prima. Maandagmorgen wel twee maal gebeld met de werkplaats maar niemand aan de lijn gekregen. Ondanks belofte telefoniste niet terug gebeld. Uiteindelijk via de website en chat programma zelf weer contact gezocht.

Keurige beurt gehad voor Niro

Na tweeenhalf jaar rijdt de Niro nog probleemloos. Deze beurten dragen daar ook aan bij

Prima service en snelle reparatie

T was echt top dat ik s morgens vroeg belde, als altijd een vrolijke Harry aan de telefoon kreeg en direct mijn auto kon brengen. geen gedoe over een leenauto, die kreeg ik meteen mee, en de volgende dag was m n auto weer ready to go... Prima dus !

De bandenwissel die zoals al vaker veel te lang duurt

Zoals al vaker ervaren bij Wensink word je vergeten zodra je je auto aflevert voor een bandenwissel. Je wordt aan je lot overgelaten, en men vergeet je te informeren dat de auto klaar is. Ook gaat men gerust tijdens de bandenwissel uitgebreid pauzeren. Plan die bandenwissel dan op een ander moment als je weet dat iemand erop wacht! Iemand achter de desk die gaat informeren hoelang het nog duurt en vervolgens niet meer terugkomt, dat vind ik erg irritant. Met de vorige auto's werd de bandenwissel altijd door een specialist gedaan ipv door de merkdealer, dit ging altijd veel soepeler en sneller. Bij Wensink loopt het nooit soepel. Wat mij betreft kom ik er liever niet meer voor onderhoud.

Juiste afspraak Goede service

Altijd correct geholpen, zeer klantgericht

Hele betrouwbare garage

Goede ervaring

Wintercheck

Servive altijd top!

Fijne en vriendelijke medewerkers en snelle service.

als goed

Service gerichte organisatie

Door omstandigheden was het niet mogelijk om mijn auto te brengen, Wensink regelde dat de auto werd gehaald en gebracht.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle