Prettige medewerkers.

Werd vlot en correct geholpen

Prima!

Aandacht en service op hoog niveau

Helemaal top.

Ivm corona werd mijn auto opgehaald en weer thuis gebracht. Zelfs stofgezogen en van buiten gewassen afgeleverd.

Uitstekende dealer 10+

Altijd kopje koffie , vriendelijk personeel. En een schone auto mee terug , geweldige service.

na bleek dat extra reparatie nodig was, meteen actie ondernomen

Extra werkzaamheden correct afgewerkt een dag later

Reden van bezoek belachelijk, snelheid afhandeling goed.

Om verkeersinformatie op mijn navigatie te behouden moet ik als eigenaar van een MERCEDES (ter waarde van ca �85.000,00) een geheel nieuwe update aankopen ter waarde van �216,00. Belachelijk dat ik uberhaupt moet betalen om verkeersinformatie te mogen ontvangen. En helemaal dat dat dus niet kan via de ME store, maar in combinatie met een geheel nieuwe update. Het gaat mij niet om die �216,00, maar wel om mijn gevoel als altijd tevreden Mercedes rijder. Het bezoek aan de werkplaats liep verder goed.

Slechte communicatie

Sinds van Dijk naar Wensink over zijn gegaan, is alles zo stroef wat communicatie betreft. Zowel met mij als klant en binnen de organisatie zelf. O.a. bel afspraken zijn niet nagekomen en toegezegde email worden niet verstuurd . En werkplaats krijgen niet de juiste of niet complete informatie.

uitstekende service

super service en niets te veel gerekend

Heerlijke auto, echt genieten

Heerlijke auto, echt genieten

Ik had niet anders verwacht.

Martin heeft me erg prettig geholpen en de levering van mijn auto is vlekkeloos verlopen!

Goed werk geleverd

Servicebeurt is voor zover we weten goed uitgevoerd. Wieldop die besteld zou moeten worden was op het laatste moment toch aanwezig. Hoeven we niet extra terug. Prima. Beurten zijn in vergelijking met de vorige auto niet al te duur. Aardig personeel. Puntje van kritiek: De auto moet om 8 uur worden gebracht. Maar is pas om 4 uur klaar. Waarschijnlijk bellen ze iedereen tegelijk. Had liever gezien dat ze meteen bellen zodra de auto klaar is.

Prima service, een aanrader

Prima service, zeer vriendelijk personeel

Bandenwissel en lampje vervangen deze keer. Ik vind het fijn dat men je kent en al met het juiste mapje op je af komt lopen. Ik voel me altijd welkom en gezien.

Prima service.

Ontvangst was prettig en communicatie helder. Fijn dat er op het laatst toch rekening kon worden gehouden met het feit dat ik mijn auto door onverwachte omstandigheden, toch later kon brengen.

Uitstekend!

Correct behandeld en na verschil van mening over rem- ruitenvloeistof uitleg ontvangen Was niet overtuigd van de fout die ik waarschijnlijk toch gemaakt heb Excuses van mij aan Kees zijn dan ook terecht gemaakt Met dank van H Wijngaards

vriendelijk en goede service

Goede verklaring werkzaamheden

Uiterst prettig

Prettig ongedwongen en goede uitleg. Afspraken worden nagekomen, en mocht er iets zijn wordt htb gelijk opgenomen.

zeer goed

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel

Heel goed

Had Martensen gekocht. Deze was niet helemaal het zelfde. Een aanwezig personeelslid hielp mij even op weg.... bedank en top!

Een goed bedrijf!

Hier al paar keer geweest, als laatst voor bandenwissel en uitlijnen. Goed geholpen en de auto was gewassen. Volgende dag moest ik voor olie bijvullen langs komen. Deze stond al na bijna 4000 km op minimum. Ze hebben deze voor mij gratis bijgevuld en zouden het ff in de gaten houden. De vervangend vervoer is ook altijd goed vergeleken met andere MB dealers.

Prima service bij pech aan huis

Onze auto werd apgehaald door de garage.

Uitstekende service

auto ging weg voor de grote beurt, was snel klaar. werd netjes gebeld en een mooie schone leenauto mee

Geen

Lippestraat 2