uitstekend zoals altijd

goede service en goed overleg.

.....

Prima !

Een mooie ervaring!!

Ik heb een afspraak gemaakt en alles was prima in orde. gewoon zoals de afspraken gemakt zijn vooraf. De rekening werd doorgestuurd naar het bedrijf dus erg netjes afgehandeld.

b4 onderhoudsbeurt prima uitgevooerd in de werkplaats en ook door baliemedewerkers

vriendelijke ontvangst, goede informatie, flexibel

Helaas zeer teleur gesteld in de mentaliteit van uw medewerker.

Op het moment van een afspraak maken voor een kleine onderhoudsbeurt werd mij verteld dat dit hoog uit een uurtje zou duren. ik hier wilde ik wel op wachten (jullie hebben immers een prima plek om te wachten) Op de dag van de afspraak kom ik bij de balie om mijn sleutels af te geven en werd mij verteld dat dit wel 2 uur ging duren. hier werd ik natuurlijk niet heel blij van, maar goed ik kan nergens heen dus dan maar wachten. een uurtje later ben ik heel even naar buiten gegaan om een telefoontje te plegen(omdat ik het vervelend vind als andere gasten mee kunnen genieten van mijn telefoongesprek). daarna gewoon weer in de wachtruimten gaan wachten na 2,5 uur toch maar eens gaan vragen hoe het staat met mijn auto, blijkt deze al 5 kwartier eerder klaar te zijn. de beste man die mijn sleutels in ontvangst had genomen kwam met het antwoord "ik kon u niet vinden" nu is de winkel niet heel erg groot dus erg zijn best heeft hij dan ook niet gedaan om mij te vinden. misschien was ik op dat moment buiten maar gezien de gevel voorzien is van glazen ramen die schoon genoeg waren om doorheen te kijken kan ik mij hierin ook slecht voor stellen dat ik over het hoofd gezien kon worden als de beste man iets verder dan zijn neus had gekeken. kort om 5 kwartier voor Jan doedel zitten wachten! ik hoop dat dit een incident en dat mijn volgende bezoek beter zal verlopen!

UITSTEKEND

Goede, correcte en snelle behandeling

Verkoper Ruben Koonstra hielp mij erg goed om tot de juiste configuratie van de GLA komen, waar bij "niet echt nodige opties" achterwege werden gelaten.

Heel fijn geholpen

Fijne medewerkers, goede service. Ze staan altijd voor je klaar

Supertevreden

Olaf Mik verkocht ons een cla en we zijn heel tevreden.

Alles prima geregeld

Prettige ontvangst en heel goede uitleg.

Zeer goed en professioneel geholpen, de aflevering was ook zeer goed.

Zeer aangenaam

Vriendelijk personeel, deskundig, goed advies om de juiste keuze te kunnen maken

het is gewoon goed

alleen vragen om te pinnen vindt ik niet passend

Fantastisch

Goede service en uitleg over de auto.

De mannen aan de receptie zijn gastvrij en toegankelijk en de monteurs komen de afspraken prima na

Zie hiervoor

Wel jammer dat ik elke keer vraag om een Smart als leen/huur auto, maar krijg steeds een andere mee

Prima voor een redelijke prijs

Ik ben een nieuwe klant, na een verhuizing. Auto (B-klasse, 2013) had een A beurt nodig. De auto werd kostenloos gehaald en gebracht (Lochem), van binnen en buiten keurig schoongemaakt. Ik werd gebeld met voorstel over uit te voeren werkzaamheden, vriendelijk te woord gestaan. De prijs voor de beurt viel mee. Kortom, goede service voor een redelijke prijs

Goed geholpen, vriendelijk personeel en deskundige monteur

Goed geholpen

prima service

Ophalen en brengen van de auto voor onderhoud wordt geregeld

vol vertrouwen auto achtergelaten en tip top terug gekregen

op tijd geholpen en service goed afgehandeld. Een fijne verrassing was dat mn auto gewassen en van binnen schoongemaakt was.

Prima verlopen

Iedereen was bereid om oplossend gericht te handelen.

Na ruim een jaar problemen nu gelukkig een goede oplossing!

2 grote reparaties, meerdere controles leidden niet tot een oplossing van het probleem van het verdwijnen van de koelvloeistof. We hebben daardoor 2 maal met een oververhitte motor langs de snelweg gestaan waarvan eenmaal in Duitsland, een dag na de controle van het systeem in Lelystad. Ook in Duitsland is de auto niet afdoende gerepareerd. Gelukkig zorgde garage Wensink in Lelystad er voor dat er wel een goede oplossing kwam: in overleg met Kia-Nederland kwam er een nieuwe motor in onze nog zo nieuwe auto.

Kort maar krachtig

Goec

professioneel

klantvriendelijk, thuisgevoel, relatieopbouwend. en uiteraard vakdeskundigheid peroneel.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle