Goed!!

Aangezien ik op Terschelling woonachtig ben en hierdoor tevens afhankelijk van veerboten en plaatsing van de auto, kon ik bij Wensink een afspraak voor onderhoud maken die naar aanleiding van bovenstaande gunstig was. Fijn dat dit zo geregeld kon worden !!.

Erg klantvriendelijk en altijd je te woord staan bij vragen. En bij aflevering alle tijd!! Top service.

prima geregeld

bandenwissel en nieuwe ruitenwisserblad klaar terwijl ik wacht

Je bent hier "ouderwets" klant

auto neerzetten, gerepareerd en teruggebracht. Alles uitstekend geregeld

Heel goed

Vlot geholpen, leenauto geen probleem.

Top bedrijf

Goede service.

Prima ervaringen.

Zelfs incoronatijd een veilige beurt.

Uitstekende service

Vriendelijke en deskundige medewerkers met oog voor de klant

geweldig!

positief van begin tot eind

Correct en plezierig

Correct duidelijke afspraken

Prima service goede afspraken

Prima service prima behandeling

Ik word netjes en op tijd geholpen, en wil zeker een compliment aan Patrick Meijer willen geven, zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Persoonlijke zeer klantvriendelijke ervaring

Er werd ruimschoots de tijd gegeven voor een "proefrit" met hybride auto, zodanig ruimschoots, dat de keuze daardoor viel op een iets groter model en 100% electrisch i.p.v. hybride. Tevens een ruimhartige oplossing gekregen voor een issue dat in de praktijk anders uitpakte, dan vooraf toegezegd.

Uitmuntend

Mijn ervaring was perfect,Eef Los had alle details tot aan de puntjes uitgelegd. Kortom,ik had een goede ervaring bij Mercedes Benz Mensink Zwolle,dankzij Eef Los en zijn jonge collega,ben zijn naam alleen kwijt. M.v.g Khalid Bouanani

goed geregeld

duidelijke afspraken, netjes alles voor elkaar

Jammer

Mijn vrouw even langs gestuurd om een voorpit (lampje ) te vervangen , vijf minuten werk en altijd klant, Kia kaart .en dan ook nog bijna achtien euro bovenop het lampje van elf euro rekenen voor het plaatsen . Jammer dat het zo gaat , klein beetje service zal jullie sieren

Slechte service

Ik werd niet gebeld toen de auto klaar was, zoals wel was afgesproken (moest er twee keer zelf achteraan bellen). Na het plaatsen van de banden bleek bij het wegrijden dat de sensor voor de bandendruk nog steeds niet goed was ingelezen. Het lampje voor de bandenspanning bleef branden. Dit betekent dat we nog een keer terug moeten naar de garage. Ook vorig jaar al gedoe bij het plaatsen van de winterbanden (bestelling was niet doorgegeven, afspraak werd verplaatst, sensor werkte toen ook niet).

Probleem niet opgelost

Probleem om motorkap te openen omdat kabel geknapt was voor bijvullen ruitenvloeistof. Bij garage klep geopend , echter niet gerepareerd.

Uitstekende service met persoonlijke aandacht!

Met Jacob Lalkens heeft Wensink Mercedes-Benz Zwolle een top verkoper in huis! Complimenten!

top geregeld door de heren van de werkplaatsreceptie

Correcte ontvangst van uitermate vriendelijke personeel! Een pluim voor de heren van de receptie werkplaats.

Goed gemaakt

Goede werk plaats

Betrouwbaar eerlijke diagnose

Goede ervaringen, afspraken konen snel gemaakt worden, daarmee kon ook een snelle reparatie uitgevoerd worden

prettige omgang met personeel

Dhr Steffens en een stagiaire hebben ons prettig en uitgebreid geinformeerd over de aankoop van onze nieuwe Ford Ecosport, enige waar we niet direct uitkwamen was de keus voor welke servicebeurt we moesten kiezen. Hebben nu nog 1 vraag over velgen met winterband met afwijkende maten, kunnen die worden ingeleerd bij de wintercheck? MVG Willem en Halina Hoogstraten.

Perfecte Service

Goede service, afspraken worden nageleefd. Auto weer netjes op tijd terug. Geen op of aanmerkingen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle