Beurt conform afspraak uitgevoerd, wifi, koffie, prima

Eerste kleine beurt die conform afspraak en tijdsbestek is uitgevoerd, ik kon ter plekke en ik kreeg koffie. mijn accu is intussen opgeladen, maar dat bleek nog onvoldoende. Daar de week daar op een nieuwe afspraak gemaakt, inclusief gratis vervangend vervoer. Ik ben dik tevreden.

Ik ervaar tot nu toe goede service.

gewoon heel goed

even wennen aan de laadpaal maar heel tevreden

geweldig

Banden wissel, korte wachttijd , gewacht aan de leestafel

Oke

Prima gedaan

Perfect geregeld

Van 1e kennismaking tot en met latere communicatiemomenten wegens onderhoud verloopt alles perfect.

niks

prettig

goede communicatie goede service

Prima uitleg nieuwe auto

Na wat haken en ogen met de EQC op pad, jammer dat de motorafdekplaat ontbrak, niet gezien en wordt z.s.m. geplaatst. Prima uitleg van Dhr. Zoer en Mollema en alles is ingesteld naar mijn wensen.

Duidelijkheid en goede service

Duidelijkheid en goede service

Ik word altijd erg vriendelijk te woord gestaan. En ze houden me op de hoogte van het aankomende onderhoud

vlot en deskundig

voordat onderhoud plaats vindt, word je eerst gebeld wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn.

Weggegaan met een rot gevoel

Goed te woord gestaan en behandeld. Echter verbaasd over rekening. Accu vervangen 400euro. Na opmerking van mij dat ik dat bedrag te hoog vond, werd het 310 euro. Vond, vind ik raar en ik nog teveel. Heb auto jaarlijks bij Wensink in onderhoud. Bij weg rijden ontdekte ik dat het eco systeem niet meer werkte. Dit nog niet laten weten. Wat hiermee te doen? A.C. Leander

prima service

bandenwissen en onderhoudsbeurt volgens verwachting prima uitgevoerd

Vertrouwd bedrijf

Is altijd prima!

Prima tevreden!

Voor de service gelijk geholpen, dus korte wachttijd!

Zo als altijd gewoon super

Super afspraken worden nagekomen dus geen zorgen Alles in overleg Dus super super super

Perfect uitgevoerd!

Onderhoudsbeurt helemaal naar wens uitgevoerd. Tevens paar eigen wensen laten doorvoeren. Netjes op de hoogte gehouden over de tijd en kosten. Auto stond netjes klaar bij ophalen.

Snelle en goede service.

Snelle en accurate service.

Snelle bekwame afhandeling van de storing

Snelle bekwame afhandeling van de storing

Werkelijk fantastisch

Ik rijd een Ford Fiesta Private Lease via Ford Lease en dat werkt uitstekend, storing aan hill assist netjes verholpen door een update en bij planning voor een werkplaatsafspraak keurig geholpen. Had tevens een mooie Fiesta Active als leenauto, deze was helaas niet geheel afgetankt en niet gestofzuigd (Anders een 10!). Wat wel super werd geregeld was dat de kosten voor de leenauto via het leasecontract betaald kan worden, dus heb niks hoeven afrekenen en ontvang aan eind van de maand een factuur bij de lease factuur. Echt super!

Vorm van after sales (coulance regeling/terugroepactie) waar menig autobedrijf/merk (Mercedes) een voorbeeld aan kan nemen !

goede service

Lippestraat 2