Helaas moest ik bij een tweede afspraak tweeenhalf uur wachten.

De eerste afspraak voor groot onderhoud en apk verliep prima. Helaas moest ik terugkomen voor onderdelen die niet op voorraad waren. Toen begon de monteur pas een uur na afgesproken tijd aan mijn auto. In totaal moest ik tweeenhalf uur wachten. Overigens was ik wel gewaarschuwd door deze mogelijkheid. Tegen de afspraak in was een klus uitgevoerd - die voor mij niet hoefde. Voor de rest een keurige afhandeling. Mooi dat de auto gewassen is!

Klantvriendelijk en prima service!

Je wordt uitstekend geholpen!

Onderhouds beurt met APK afmelding

Heel tevreden nog maals dank, Kom een dezer ddagen metmijn cabrio langs, desboord Melding wat ik niet thuis can brengen van de remmen zij nieuwe remblokken gemonteert weet niet wat het kan zijn.

Goede en snelle service

De bus voor apk gebracht alles netjes geregeld stond een leen auto klaar. Top servive

eerst de instructies nog beter lezen

prima, nog war onwennig.

Afspraken goed nagekomen. Vooraf prijsopgave gekregen.

communicatie verbeteren

Afspraak met het callcenter gemaakt om de accu te vervangen en de koppeling sensor (terugkomend probleem was al eerder naar gekeken) en ik kon er op wachten. Na inleveren van de auto en een uur wachten werd mij meegedeeld dat de accu stuk was en er geen nieuwe op voorraad was ook de sensor moest worden besteld. De afspraak die ik gemaakt had was niet in de werkplaats doorgekomen, dit is ook niet de eerste keer dat dit gebeurt graag deze service verbeteren. Kreeg gelukkig wel gratis een leenauto want ik was behoorlijk pissig.

Top bedrijf denkt met je mee

professioneel en zeer plezierig

professioneel en zeer plezierig

Prettig

Snelle afhandeling. Begrip voor je persoonlijk situatie. Prettig mensen om mee samen te werken. Open en eerlijk.

vlotte en persoonlijk afhandeling.

Bij Wensink Heerenveen enthousiast gemaakt voor mijn Kia E Soul en via LaesePlan.nl besteld (en bij Wensink opgehaald). Prima, vlotte en persoonlijke service. Enig nadeel is dat je afspraken voor onderhoud e.d. digitaal via LeasePlan moet maken d.m.v. zoekmachine. Na enig zoekwerk kom je dan wel uit bij Wensink Heerenveen. Rechtstreeks bellen (wat veel gebruiksvriendelijker zou zijn) kan niet. Vandaar dat mijn score lager is dan ik Wensink zou gunnen.

Top service

Fijne medewerkers, gerichte service!

Fantastisch!

Band bleek kapot te zijn. Werd direct -ondanks dat de garage het enorm druk had- vervangen en we konden er op wachten. Wat een geweldige service!

Wensink Heijen is gewoon top

Zakelijk maar betrokken afhandeling. Aan het gebouw zie je niet de luxe uitstraling van het merk maar gaat om de mensen die daar werken.

Klantvriendelijk

Nemen de tijd, geen opdringerig verkoop praatje. Heb meerdere auto's bij Wensink gekocht op verschillende locaties. Nieuwe auto wordt ook gekocht bij jullie.

klantvriendelijk

Goede planning en overleg over details.

Werkplaats prima, Plaatwerkerij slecht

De service van de werkplaats in Lelystad is prima De reparatie van de schade aan de auto is door de plaatwerkerij in Amersfoort niet goed uitgevoerd. Na terugkomst was de verbinding tussen bumper en achterspatbord niet goed uitgelijnd. Auto weer terug naar Amersfoort, na terugkomst was de uitlijning goed, maar bleek er waterlekkage te zijn door verkeerd monteren van kabelboom bij achterlicht. Dus auto weer naar Amersfoort. Daarna eindelijk goed hopen we. Wij brengen nooit meer een auto met plaatwerkschade naar Wensink, indien er nog gebruik gemaakt wordt van deze plaatwerkerij.

Top service

Vriendelijke ontvangst, koffie tijdens het wachten. Wintercheck goed uitgevoerd, en netjes op tijd klaar.

Het wordt allemaal wel erg groot en daardoor ga je je minder klant voelen

Eerder kende ik de mensen van de werkplaats en de verkoop en had daar een zekere band mee. Nu heb ik voor het onderhoud alleen contact met de persoon aan de balie, die ik verder niet ken en die mij ook niet kent.

Snel geholpen

Goede service en gastvrij

Goede service en gastvrij ontvangst. Ik werd na de reservering zeer goed op de hoogte gehouden over de afspraak. Super! Ook na de nieuwe regels rondom Corona werd ik goed geinformeerd. Tijdens de afspraak was er een heerlijke kop koffie!

Top auto en een prima service

Perfect verlopen bestelling Ik heb de mogelijkheid gekregen om een lange proefrit te maken (2 dagen) dit was voor mij de doorslag om te ondervinden hoe de stoelen op een lange rit zitten.

x

x

Goed maar prijzig

Wat ik erg fijn vond is het filmpje waar in je meegenomen wordt wat er gebeurt. Het contact met de medewerkers is ook prima. Ik schrok alleen wel van de kosten terwijl er eigenlijk geen spannende zaken geconstateerd zijn en het gewoon een reguliere onderhoudsbeurt was.

Klant vriendelijk-goede service

Lippestraat 2