Netje sen binnen de afgesproken tijd.

Auto was na 1 uur weer volledig klaar en schoon van buiten en van binnen. Echt netjes en binnen de afgesproken tijd.

Goed maar met een teleurstelling.

De teleurstelling betreft de update die al twee jaar niet gelukt is. Gemeld bij Ford NL. Wordt "aan gewerkt" maar ik merk daar weinig van.

Keurige auto terug gekregen.

Auto zag er schoon en netjes uit. Of het onderhoud goed is uitgevoerd kan ik niet beoordelen. Aan de achterzijde zijn lampjes vervangen, kennelijk uit mijn eigen lampensetje. Had wel netjes geweest als deze weer opgeborgen was in t vakje waar ze lagen, deze lagen nu los in de kofferbak. Groet, Frank

Altijd snel en goed!

Vakkundig, snel en goede service!

top service

zeer goede service en vriendelijk personeel.

Prima uitgevoerde APK keuring

Alles goed, Alleen duurde het wachten wat lang (2 uur), maar daarentegen smaakt de koffie prima en is de WiFi ook OK.

Prima geholpen

Zoals bij elk bezoek voor onderhoud , APK of bandenwissel prima geholpen met tegenwoordig zelfs een videoverslag van wat er allemaal gedaan is. Top.

Netjes

Goed geinformeerd over reparatie

uitstekend

ik kon direct terecht voor mijn probleempje

Zeer service gerichte organisatie

Reparatie waterpomp.

Uitstekende service aan de bedrijfswagen kant

Uitstekende service aan de bedrijfswagen kant

Prima, netjes en vlot geholpen.

Prima, netjes en vlot geholpen

Ik werd direct geholpen en toen het duidelijk werd dat het probleem niet snel opgelost kon worden, kreeg ik een gelijkwaardige wagen mee. Enige kleine minpunt was dat ik de PHEV voor 80% electrisch rijd en nu een hybride mee kreeg. Dus dat deed wel weer pijn bij de benzinepomp ;) Maar ik was verder zeer tevreden over hoe het allemaal is opgepakt en is opgelost.

uitstekend

kort en goed

Ik ben snel en netjes geholpen!

Ik heb verder geen opmerkingen

Zo

omdat de ruggordel tussen de achterbank zat, betaalde ik 35 �, ik denk niet dat het oke is

Ervaring nav onderhoudsbeurt

Een aantal weken voor de onderhoudsbeurt heb ik twee achterbanden laten vervangen door een bandenspecialist. Later bleek de linkerband een druk van 2.5bar en de rechter 2.8bar te hebben. Omdat ik de auto toch voor een beurt ging aanbieden heb ik dit zo gelaten, ervan uitgaanden dat het controleren van de banden bij de beurt hoort. Ik heb nog gevraagd of de bandenspanning gecontroleerd was. Dit werd toen bevestigd. Toen ik naar huis reed bleek dat de bandenspanning niet op de juiste druk waren gebracht. Jammer!! Dit heeft het vertrouwen wel geschaad. Het zou de medewerker sieren wanneer hij eerlijk zou zijn geweest.

Ben zeer tevreden

Vriendelijk,goed service

Ik vind ze erg vriendelijk en goede service.Auto schoon en netjes gewassen perfect

Keurig opgelost

Vraag maar even aan de werkplaats, maar de monteur die afgelopen dinsdag avond dienst had heeft het super opgelost . Maar de monteur die mijn bus een onderhoudsbeurt heeft gegeven moet even beter opletten de volgende keer

Ik ben erg tevreden met de nieuwe aankoop.

I.v.m. mijn eerste KIA Picanto heb ik nu meer het gevoel dat ik in een echte auto rijd

fantastisch

keurig geregeld

Geweldig, kundige mensen en een prima sfeer

Heel prettig

Komen afspraken niet na!!!

Keer op keer word ik teleurgesteld door of administratieve fouten of door het niet fatsoenlijk communiceren. Dit bedrijf is bij mij in aanzien gedaald en iedere keer is het weer onze excuses, maar nooit zouden ze eens een keer het boetekleed aantrekken en eens een korting geven als excuus. Facturen worden gestuurd van een grote beurt die al lang betaald was toen de auto werd opgehaald. Een factuur word gestuurd van een huurauto die in Apeldoorn was gehuurd terwijl wij nog nooit in Apeldoorn zijn geweest!! En iedere keer als er wat gebeurt is het "onze welgemeende excuses" . Nu weer een rekening van een reparatie waar ze door de telefoon zeggen het is een kleine 150 euro en u word vanmiddag gebeld als hij klaar is. Wat gebeurt er... Er word niet gebeld met als gevolg dat de auto na sluitingstijd nog bij de garage staat en wij dus zonder auto het maar op moeten lossen. Mijn vrouw heeft zelf nog gebeld of hij nou al klaar was tijdens openingstijd en toen werd er niet opgenomen. Dan komt ze hem vandaag ophalen en krijgt ze een rekening van 183,24 !! Dit is dus geen "kleine 150 euro" . Weer klopt het niet met wat er gecommuniceerd word! Wij hebben 2 jaar geleden 2 auto's gekocht a 13000 euro. Dit was de eerste keer bij Wensink. Maar als je als klant zo behandeld word weet ik nog zo net niet of wij ooit nog een auto hier kopen en kwa onderhoud ga ik maar eens om mij heen kijken naar een bedrijf die zich wel aan de afspraken houd. Ford Wensink moet nog een hoop leren!!

Netjes en snel geholpen

Ik kon heel snel terecht voor een afspraak. Probleem is snel opgelost. Koffie smaakt goed!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle