Is goed

Wordt altijd gebeld als er wat is

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie

Prettig

Prima garage

Kreeg ook een gewassen auto mee dus dat was prima

Persoonlijk en goede service

Al diverse garantiezaken keurig opgelost, ook al heb ik de auto niet bij Martens gekocht.

niet Klant vriendelijk

Service desk was very unfriendly towards a loyal Kia customer. The ENiro hadn't been correctly programmed to indicate the service intervals and so when the car was brought in for a service on my initiative,I was told that it was my fault for missing a service interval. I find that attitude totally unacceptable.

perfecte service

super!!!!

Goed geholpen

Schade is keurig afgehandeld

onoverzichtelijke klant ervaring

auto inleveren ging prima, een sms 19 min voor einde werkdag om de auto op te halen?. bij aankomst staat de auto buiten en geeft de receptie medewerker aan dat mijn naam ( waar ik in de ochtend prima mee werd geholpen) niet voorkomt evenals een zwarte focus komt hem niet bekend voor?. hij vraagt aan mij of er wel onderhoud aan gepleegd was vandaag? daarna was de werkmap en sleutel kwijt? na veel zoeken van alle collega ook uit de werkplaats ( dat was wel netjes) was de sleutel terecht. ik weet niet wat er met de auto is gebeurd ( geen uitleg) al met al niet wat ik normaal bij jullie als service ervaar.( jammer)

Tevreden , alles zoals afgesproken.

Niet welkom voelen

Altijd als je binnen komt zijn de mannen achter de receptie met van alles bezig, maar niet met de klant. Of ze zitten achter hun bureau heel druk naar het scherm te kijken. Of ze staan met elkaar te praten. Er wordt niks tegen de klant gezegd of maar even een knikje. Na 10 min wordt je vaak pas geholpen. En als je iets zegt van het wachten krijg je tegen stribbelen. Het gaat er niet om dat je gelijk geholpen wordt. Maar ze kunnen op zijn minst gedag zeggen.

uitstekend

reeds ingevuld

goed geregeld

Er was onduidelijkheid over de kosten van de reparatie maar dat is Wensink uitstekend opgelost.

prettig

Prettige mensen/bediening. Grote beurt gekregen en de rekening vond ik wel heel pittig en ik kan ook niet beoordelen of alles wel noodzakelijk was.

Kan zo gecontinueerd worden

Heldere uitleg, afsspraak = afspraak, goede kwaliteit

Prima!

Zoals altijd uitstekend!

Goede informatie en het wassen is natuurlijk altijd een verrassing. De vogelpoep gaat er met jullie wasstraat niet helemaal af. Dus dit zelf nog maar even gedaan.

Beetje krampachtig

Vast gedaan wat er gedaan moest worden. Maar nog totaal niet gewend/bekend met de corona regels. Auto niet schoongemaakt: Leg dan uit dat dat niet kan. Leg uit dat je niet meeloopt naar de auto.

klantgerichtheid, vriendelijk en deskundig

zie bovenstaand.

Perfect geregeld ondanks wat hobbels

Ik zou wachten op de kleine beurt maar niet alles was in huis. Vervolgens alles prima opgelost door een auto mee te krijgen. Eind van de middag kon ik mijn auto gewassen en wel weer ophalen. Top geregeld en snel een oplossing.

Wederom goed geholpen

Onderhoudsbeurt koste wel aardig wat maar mijn auto kan er voorlopig weer even tegen. Altijd wel weer fijn dat hij weer staat te stralen(netjes gewassen) als ik hm ophaal.

Meteen reageren, supervriendelijke mensen.

Auto gekocht, financiering duurde langer dan gewenst maar van de kant van Wensink alle geduld. Altijd heel enthousiast, geduldig en vriendelijk geholpen. Dat kan ik niet van andere Kia dealers zeggen...

Snelle afhandeling

Ben netjes geholpen worden en auto was op afgesproken tijdstip klaar

weer mooi om een nieuwe Mercedes te rijden!

Rijd net zo makkelijk als mijn 190D van 1989. Alles op automatisch is oke. We zoeken naar instellingen op display ed.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle