Duidelijk, vriendelijk en goed advies.

Afspraak gemaakt om de distributieriem van mijn auto te laten vervangen, daarnaast ook het brandstofsysteem laten reinigen en een oliebeurt plus alle filters laten wisselen. Vooraf prijsopgave gekregen dus zodoende ook wetende wat het zou gaan kosten. Goede service en een fijn bedrijf. Kom hier zeker weer.

Snelle service en goede afhandeling van de klacht

Snel even tussendoor een lampje vervangen. Was vlot geregeld.

Onderhoud en aanvullende werkzaamheden volgens afspraak en offerte uitgevoerd.

Prettig contact met receptie en monteur. Correct overleg.

Service zonder positief resultaat.

Zelfs op de klacht die wij ingediend hebben is (nog) niet gereageerd!

Snel weer veilig onderweg

Indicatie lampje meldde een storing in het veiligheidssysteem. Wensink had op korte termijn een mogelijkheid om dit te verhelpen. Kan weer veilig op weg. Tevreden.

Super tevreden, echt een aanrader.

Onze KIA Ceed gebracht voor een onderhoudsbeurt in combinatie met een APK keuring. Zowel het voortraject, alsook de ontvangst in de werkplaats en de verdere communicatie en afhandeling zijn echt top. Ondanks de corona perikelen blijven zij zeer professioneel en klantgericht. Echt een topbedrijf.

Slecht

Goedemorgen Hierbij willen wij u laten weten dat wij helemaal niet tevreden zijn met dienst van vestiging lelystad 1. Slechte service 2. Werk kwaliteit 3. Monteurs moeten ze nog ervaren en cursus nemen 4. Het gevoel van zekerheid onvoldoende 5. Geen vertrouwen na de reparatie 6. Gokken in plaats van zeker weten ........... Dus geen citroen auto meer kopen Mvg Mijn naam is M.elmokh De gilde schoonmaakdiensten V752bj citroen berlingo Met vriendelijke groeten

Correct!

Fijn & duidelijk telefoon gesprek! Prettige afwikkeling in de werkplaats! Top!

Alles werd uit de kast getrokken om onze auto voor kerst te leveren

Goed en snel contact, afspraken worden nagekomen en niets was lastig.

Netjes afgehandeld

Ja tot heden goed en denk dat het wel zo blijft

Zeer goed geholpen

Goede garage met een prettige service

super

Storing van de auto. Weer keurig opgelost

Goed afgehandeld

Alles verder goed.

Uitstekend als altijd.

Attent, deskundig en goede communicatie.

zeer snel geholpen met gebroken linkervoorveer

auto werd onverwacht 's ochtends met defect afgeleverd en is diezelfde dag nog gerepareerd, zodat ik hem 's middags weer op kon halen.

Top, weer helemaal geweldig.

Super snelle service. Op de dag zelf geholpen en probleem snel opgelost.

zeer goed

altijd tevreden

Prima beurt

Goed uitgevoerd. Alleen jammer dat de update van de navigatie voor 2e jaar op rij niet uitgevoerd is!

niet meer zoals vroeger

Jammer dat je tegenwoordig zelf er achteraan moet bellen of de auto al klaar is, dit waren wij bij Kia Dijkstra niet gewend. Ook het feit dat je geen leenauto meer meekrijgt is wat ons betreft een negatieve service. Als je dus buiten Drachten woont ben je verplicht een auto te huren als je geen 2 1/2 uur wil wachten, deze kost dan � 36,00. Voor de rest wat de beurt betreft zijn we wel tevreden.

Geen communicatie tussen afdeling onderling.

Ik had een iets hogere pet op van Wensink. De auto gekocht en is nog 1 jaar garantie, die termijn dien ik uit en ga terug naar de dealer van mijn bedrijfswagens.

Teleurstellende aanvankelijke kwaliteit van product en organisatie.

Anderhalf uur voor eerste aflevering nieuwe auto bericht dat dashboard niet naar behoren werkte. Onderdeel besteld en afspraak voor 2 dagen later. Volgende dag bericht dat onderdeel niet op voorraad was en men geen idee had wanneer het geleverd zou worden. Een maand later uiteindelijke aflevering. Bleek de uitvoering niet te kloppen. Nieuwe auto besteld. Nu wel alles conform verwachting premium merk.

Alles prima geregeld. Top.

Daadkrachtig en flexibel

De toegankelijkheid is goed, deskundig bezig met Corona omstandigheden. Goede service

Logistiek prima maar resultaat sterk onvoldoende.

Sinds de onderhoudsbeurt schokt de auto bij het gedoseerd afremmen op de motor. Ik zal daar binnenkort actie op nemen richting de garage. Kapotte achterruitenwisser is niet door onderhoudsmedewerker opgevallen. Na mijn opmerking is de ruitenwisser alsnog vervangen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle