Vriendelijkheid personeel

Vriendelijkheid personeel; goed begeleiden na aflevering beurt

Prima vakwerk verricht!!

Prima werk verricht!

Vriendelijk

Ben netjes en vriendelijk ontvangen

Netjes en vriendelijk.

Zoals altijd netjes geholpen door zeer vriendelijke medewerkers en uitleg gekregen over uitgevoerde werkzaamheden.

Communicatie kon veel beter

Matige statusupdates, weinig verwachtingsmanagement.

Ook ditmaal weer kundig, snel en uiterst vriendelijk geholpen!

Fijn dat ik bij Wensink altijd snel en goed geholpen word. Voor een kleine reparatie, zoals het vervangen van een lamp, kan ik zelfs in deze corona tijd meestal direct terecht. Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen wat het wachten minder erg maakt (onder het genot van een lekker bakkie koffie!) Al met al zeer tevreden!

Super service

Fijn gevoel weer veilige auto vooral ook dat je gebeld wordt over wat er moet gebeuren en samen dit bespreekt TOP

nvt

nvt

Accu vervangen zonder toestemming

Alarm gaat spontaan af daardoor accu ontladen, na 3 X lege accu Vito aangeboden ter reparatie. Probleem niet verholpen

Als ging goed heb veder geen opmerking

Uitstekende afhandeling en service

Vlotte deskundige service, denkt met de klant mee. Komt afspraken goed na en is goed bereikbaar bij problemen. Ondanks corona verstrekt de verkoper goede informatie, zowel ter plekke buiten als digitaal.

Geweldige ervaring in deze Corona tijd!

Hele fijne aflevering van mijn nieuwe fiesta gehad. Bedankt Michel Bakker en team.

fijne service met als extraatje dat de auto gewassen voor me klaar stond

Afspraak maken ging prettig, afspraken nakomen ging vlekkeloos. Fijne service, met ruimte voor een stapje extra door de auto gewassen af te leveren.

Goede, snelle service

Goede, snelle service en vriendelijke behandeling.

Goed service

Uitmuntende service

Demo auto gekocht en deze is als nieuw afgeleverd, de service die vooraf verleent werd was bijzonder prettig te noemen.

Snel contact opgenomen

Snel in contact gekomen met pech, alleen tijdens het wachten niet op de hoogte gehouden. Iedereen alleen bezig met zijn eigen dingen. Had terugkoppeling verwacht tijdens wachten, had nog allelei afspraken.

Afspraak maken gaat over veel schijven.

Ik wil een afspraak maken met de Garage in Zwolle en wordt dan doorgeschakeld naar de centrale planning. Als ik dan een afspraak heb en een vraag over een onderdeel dan wordt ik weer doorgeschakeld met de afdeling voor een nieuwe sleutel. Maar daarna nog weer met de receptie van de werkplaats om te overleggen of dat gelijk met de onderhoudsbeurt kan. Bij de 1e vraag zou ik graag direct met de receptie van de werkplaats doorverbonden worden.

Goede informatie en zeer fijne klantenservice

De manier waarop je wordt ontvangen en waarop je uitleg krijgt of wat er gedaan moet worden is erg goed! Medewerkers bij Wensink weten hoe je een klant op zijn gemak moet laten voelen! Tevens werd en meegedacht, ook in welke afwegingen te maken en wat voor effect dit op de eventuele factuur heeft! Heel fijn, professioneel en attent.

De opmerking dat ik in een lease auto zou rijden.

Gastvrij.

Na een onderhoudsbeurt super schoon afgeleverd.

GROOTS!

Na lange tijd op onvoorspelbare momenten een motorstoring gehad te hebben kwam onlangs het probleem aan de oppervlakte. Wensink Assen is nooit voor de problemen weggelopen en hebben steeds klaar gestaan om het op te zoeken. Het probleem konden zij uiteindelijk niets aan doen, ondanks dat is de reparatie is met zorg en coulance uitgevoerd. TOP service!

Niet vogens afspraak

Ik heb vandaag mijn Ford Focus later onderhouden bij Ford Wensink Elst. APK, onderhoud en nog een paar andere zaken. In de loop van de dag ben ik gebeld dat het �690,00 ging kosten. Even voor 5 uur heb ik mijn auto opgehaald en dat werd mij medegedeeld dat de rekening �884,64 bedroeg. Ik was erg verbaast en heb dat dan ook gemeld. De medewerker heeft de rekening 3x nageteld, maar kon niet anders constateren het bedrag op de rekening juist was. Hij wist alleen te melden dat er 1 liter transmissievloeistof extra nodig was, maar die kan geen �190,00 kosten. Nu kan het zijn dat de kosten gemaakt zijn, maar als ik telefonisch te door krijg dat het �690,00 gaat kosten dan verwacht ik niet dat ik ruim �190,00 meer moet betalen en had dit graag in overleg gezien. Ik heb aan de balie dan ook gemeld dat dit de laatste keer is dat ik mijn auto bij Wensink laat onderhouden en dat ik aankomend jaar mijn volgende auto dan ook elders ga kopen als dit niet naar tevredenheid wordt opgelost.

Goed en klantvriendelijk

Professioneel bedrijf