Economisch Total Loss

Wij zijn al vele jaren klant bij Wensink Drachten met onze mooie Audi A3 wat een familie erfstuk is waar wij zeer aan gehecht zijn. Nu heeft onze Audi volgens het deskundig advies van de monteurs Schonenburg en Meijering geen levensvatbaarheid meer en moeten wij naar ruim 20 jaar afscheid nemen van onze trouwe vierwieler. Aangezien wij hier zeer over aangedaan zijn hebben wij wel besloten bij Wensink een nieuwe Kia aan te schaffen!

Prettige ontvangst en vriendelijk geholpen

Geweldige Service

Goede Service, deskundig en klantvriendelijk

Slecht

Niet zo geweldig. Winterbanden moesten erom. Konden we op wachten. We hadden eerst al andere boodschappen gedaan. Kwamen drie kwartier later in de garage terug. Dachten dat het niet meer zo lang zou duren. Toch nog wel anderhalf uur moeten wachten. Pas nadat mijn man eens ging informeren was het vrij snel klaar. Men dacht dat er nog iets aan de auto moest gebeuren! Slechte beurt dus. Wat ik ook nog even kwimt wil dat we nu 25 euro moeten betalen voor de opslag van de banden. Wij kunnen er niets aan doen dat de banden opgeslagen worden in Zwolle! Het samengaan van Kia met Wensink heeft voor ons geen voordelen.

Netjes geholpen

Voor 2e keer aangegeven dat de rem(schijven) erg piepen. Ze gaven aan dat er roest op zat, maar dat lijkt me sterk. De volgende ochtend was het geluid er gewoon weer. Het euvel is nog steeds niet opgelost.

Alles perfect geregeld

Ik ben zeer tevreden ,vriendelijke verkopers,behulpzaam en dan ook nog een video uitleg wat de fiesta allemaal kan en een leuke onthulling,,gewoon top

No problem sound and professional service

As above

Snelle service

Prettige mensen bij de receptie, regelen vervangende auto En bellen als voertuig gereed is.

Zeer klantvriendelijk

Prettig contact van eerste contact tot aan de aflevering.

Vlot en correct

Snelle en correcte afhandeling

Altijd netjes en duidelijk over wat er moet gebeuren. Ik kan weer kilometers maken.

Goede service, goede communicatie over reparatie

Zolang deze mensen er blijven zitten komt alles goed

Goed afgestemd

Prima ontvangst en helder wat betreft het onderhoud

Kwam voor de wintercheck. Alle punten nagelopen en aantal kleinigheden opgelost. Dit alles in goed overleg met de klant.

Alles geregeld zoals beloofd

Snel geregeld, scherpe prijs

Toen ik heb gereageerd op de auto werd deze niet veel later offline gehaald omdat deze zou worden ingezet als demo auto. Aangezien hij vanaf dat moment voor mij niet meer interessant zou zijn moest ik snel beslissen.. het was een aardig eind uit de buurt (Tilburg - Doetinchem/Apeldoorn) dus dat kostte mijzelf wel enige moeite.. daarna werd alles gelukkig snel geregeld, door de vernieuwde Corona maatregelen kon de afspraak voor levering naar voren worden gehaald maar bleek er nog wel een issue met de registratie aangezien die al in gang was gezet voor de demo auto.. na een half uurtje was dit ook opgelost.. een paar dagen later volgde er een telefoontje of alles duidelijk was en of ik nog vragen had, dat was wel fijn

Vriendelijk maar niet volgens afspraak

Mijn auto werd teruggeroepen voor een aanpassing. Bij het maken van de afspraak is explicitet aangegeven alleen dit te willen doen, bij de uitvoering heeft men zelf besloten om dan ook maar de winterbanden te wisselen. Geen probleem, behalve dat ik een uur langer heb moeten wachten war ik niet over was/werd geinformeerd. Achteraf overigens wel professioneel opgepakt.

Slechte communicatie

Helaas een minder prettige ervaring. Mijn apk werd afgekeurd op een montagefout van de trekhaak van de vorige dealer. Wij hebben maanden daarvoor de auto eerder bij wensink gebracht voor een controle en toen kwam er niets uit en werd er niets gezegd over dd zorg over de trekhaak. Na een uur wachten moest ik de vraag stellen waarom mijn auto wel bij de parkerrplaats staat en ik hem niet mee mag nemen. Ik vond het niet trsanparant. Naast de apk kosten kwam ik thuis ook met een factuur van boven de 200 euro om de montagefout te kunnen betalen en nog eens de apk te plannen en weer te betalen. En misschien zelfs problemen te krijgen met de verzekering nu want ja apk is afgekeurd. Jammer dat er niet vooraf duidelijk word gemaakt wat er speelt en er niet gecommuniceerd wordt over de mogelijkheden om het op te lossen. Maar dat is een persoonlijke ervaring. Voor hetzelfde geldt dat het voor een ander wel op deze manier fijn werkt.

gewoon prima

APK binnen het uur geregeld, even wachten onder het genot van een bakje koffie.

Dubbel gevoel

Nu voor de 2e keer terug geweest met rammels in de auto. Het lijkt goed, maar dat is nog even afwachten. Aangemeld voor een kleine beurt. Aan de balie weggestreept, toch later telefoon ontvangen of dit mocht gebeuren....daar kwam hij o.a. voor. Nu meerdere keren gehad dat we een auto na onderhoud opgehaald hebben en de problemen niet geheel verholpen waren. We hebben een rijschool en de auto dus nodig... Verkoper destijds was echt geweldig! Werkplaats lijkt me ook prima, maar dit jaar wel een paar haarscheurtjes opgelopen. Hopelijk in 2021 een jaar zonder deze kleine puntjes.

correct geholpen

Alles naar wens uitgevoerd en aandachtspunten duidelijk gecommuniceerd.

Prima.

Ontvangst was goed. Duidelijke uitleg wat er was gebeurt met aanbevelingen.

uitmuntende service

Auto werd op afgesproken tijd opgehaald, netjes van te voren nog een telefoontje, en weer netjes thuis afgeleverd. Dit allemaal binnen de huidige Corona regels uitgevoerd.

Alles was goed geregeld

Alles was goed, altijd weer zeer klantvriendelijk

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle