Uitstekende service!

Perfect geholpen snel weer op weg! Goeie service van receptie en werkplaats.

Uitstekend!

Alles volgens afspraak geregeld.

Gewoon prima

Beleefde aanspraak maar ook weer niet overdreven. Goed geholpen. Vooruitdenken met repareren/ vervangen van onderdelen die eraan zaten te komen en voor de veiligheid maar beter oke kunnen zijn.

Goed en service gericht!

Goede diagnose gesteld en gerepareerd, service gericht en klant vriendelijk.

Goede service, fijne plek

Mooie showroom, goede koffie - aangename wachtplek. Onderhoud is snel en deskundig en voor de afgesproken prijs verlopen.

Prima verlopen.

Alles naar wens verlopen.

Snelle service

Makkelijk om een afspraak te maken, vlot geholpen. Snel weer klaar. Top!!!!

Netjes geholpen, updates uitgevoerd.

Terugroepactie snel opgepakt en uitgevoerd. Prettig receptie en er werd goed omgegaan met de Corona maatregelen.

Goed netjes professioneel

Netjes deskundig gewoon goed

Aanradertje

Geen zaken kunnen doen maar een prima chat: to the point, behulpzaam, vriendelijk.

Zijn altijd goed

Maar ik heb wel een vraag De Kia Niro reed altijd 1 op 20 Sinds drie maanden terug gaat de auto opeens met moeite 1 op 16 rijden Zelfde chauffeur, zelfde traject, zelfde benzinepomp, voor mij is dit een raadsel? Ze konden bij de servicebeurt geen onregelmatigheden zien Hebt U een suggestie? Ik hoor het graag

Uitstekend, zowel qua service en uitvoering onderhoud.

In dit geval werd het onderhoud aansluitend aan schadeherstel uitgevoerd, qua tijd prima aansluitend. Ook vooraf gebeld voor akkoord op extra werkzaamheden en service.

Ben tevreden en auto weer netjes gewassen en gestofzuigd terug gekregen.

Ben tevreden en auto weer netjes gewassen en gestofzuigd terug gekregen.

Netjes geholpen een echte aanrader

Prima geholpen.

Service goed planning minder

Voetverlichting laten inbouwen en mistlampen vervangen voor LED bij Kia E-Niro. Zou max 2 uur duren en kon erop wachten werd gezegd tijdens het plannen van de afspraak. Auto gebracht en bleek dat ze de hele dag werk hadden. Moest dus snel taxi regelen, beetje jammer van die �22,- extra. Telefonisch onbereikbaar en een dramatisch wachtmuziekje.

Zeer goede service en deskundigheid !

Fantastisch

We hebben een super aankoop traject gehad, door een zeer ervaren en professionele verkoper, Dhr van de Kuip heeft ons fantastisch geholpen en er voor gezorgd dat onze auto super snel geleverd is.

Service met een degelijke kwaliteit.

Voor service en onderhoud kom ik met mijn Duitse bedrijfsauto bij Wensink. Ze begrijpen dat stilstand geld kost, dus zorgen ze er voor dat je snel weer verder kan. Ook op ,in mijn geval, goede vrijdag. Garantie reparatie, facturering, ed worden net zo op gelost als bij onze Duitse dealer.

Fijn bedrijfje!

Ben al bijna 20 jaar klant hier dus lijkt verdere uitleg niet nodig. Fijn bedrijfje!

Goede service met een glimlach.

Klantgericht, meedenkend, proactief en flexibel

Telefonische bereikbaarheid moet alleen veel beter, alleen contact via internet etc. Is voor mij niet de manier.

Prima service, niets op aan te merken.

Auto gebracht voor APK en grote beurt. Kon snel ingepland worden. Kosten waren exact volgens opgave.

Uitstekend!

Nemen echt de tijd voor de klant en denken mee!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle