Keurig geholpen

Gewoon goed aanpakken en weer door

Gewoon goed no nonsens en gelijk aanpakken. Zodat we weer snel onderweg kunnen.

Altijd goed

Deskundig en vriendelijk

uitstekend

vriendelijke ontvangst, geen wachttijd. klaar op afgesproken tijdstip. alle beschermende maatregelen. zoals het zijn moet!

Degelijke service

De mannen van de werkplaats onder leiding van Pascal hebben hun uiterste best gedaan een zeldzame storing te ontrafelen. Goede communicatie betreft de te nemen stappen. En uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld. Ga zo door!!

goed geholpen

aanvankelijk was storing niet te vinden, maar uiteindelijk toch gevonden en snel en adequaat verholpen wegens mijn prive omstandigheden, een zeer ernstige ziekte, is mijn auto zsm thuisgebracht

Bijzonder goed geholpen. Top

Goed geholpen. Vriendelijke mensen. Auto gewassen als service. Top

Uitstekende service

Vakkundig geholpen

slecht

Meerdere malen het probleem aangegeven maar er gebeurt gewoon niet. trouwens dit heb ik vaker aangegeven. Hier doen jullie ook niet mee!! Dus haal mij uit jullie mail bestand.

Ben goed geholpen

Goed en voldoende.

Goed en voldoende.

Nooit meer

255 euro berekenen voor een simpele vervanging van een sensor van het roetfilter is ronduit schandalig. Legale oplichting.

Top service, bij een lastig probleem

Ik had problemen met mijn versnellingsbak, die niet continue aanwezig waren. Toch voor de zekerheid de versnellingsbak gedemonteerd en onderdelen vervangen. Top service! Er wordt serieus naar de klant geluisterd!

Goed en volgens afspraak

Uitstekende service en personeel

Snel dan dit kan gewoon niet perfect .Ciao

Magazine medewerker zijn perfect. Die mee denken voor een goede afloop. Top

uitstekende service!!

Auto gehaald voor beurt en gewassen terug. Uitstekend geholpen door Max Rieff.

Professionele en vriendelijke ontvangst

Nvt

Zeer aangenaam zaken doen

Het gehele verkoopproces heb ik als aangenaam ervaren, keurig! Ontvangst bij afleveren was ook netjes en ondanks alle Covid maatregelen werd er door de adviseur toch, binnen de grenzen, alle tijd genomen voor uitleg en introductie van de auto. Jammer was wel het ontbreken van een stukje communicatie uit Mercedes zelf over niet geactiveerde, maar wel aanwezige en betaalde, opties. Dit had het verhaal compleet gemaakt, al kan de dealer in kwestie hier weinig aan doen.

Vriendelijk uitstekend geholpen

Voel me kind aan huis

Kom hier nooit weer

Apk voor een keer bij uitzondering hier laten doen. Meteen geleerd dat ze hier vooral op euro s jagen. Ook nooit een gevraagde offerte ontvangen.

tot mijn spijt niet wat ik gewent ben bij kia

ik had maandag 21-12-2020 een olie beurt afspraak gemaakt online voor mn niro,bij kia wensink in Almere. de zaterdag ervoor op 19-12-2020 de auto gebracht, in overleg. Maandag avond nog niks gehoord of ie klaar was dus dinsdag 22-12-2020 om 0900 uur gebelden zou terug gebeld worden, helaas is dit niet gedaan, dus om 10-30 nog eens gebelden zou weer terug gebeld worden, weer niet gedaan. toen ben ik om 24.00 er maar heen gegaan om te kijken hoe het ermee was. toen bleek dat er iets fout was gegaan en mn auto onderop n stapel terecht was gekomen. ze vonden dit heel slordig en gingen er direct mee aan de slag. ik werd om 16.30 gebeld dat de auto klaar wasgeel mooi. hier voor had ik een mail thuis gehad dat er een haal en breng service was ,maar het was druk en moest even gekeken worden of dit mogelijk was. ik afgesproken dat ik de volgende ochtend gebeld zou worden of ze m kwamen brengen of dat ik m zou halen. ik ben er om 10.30 maar heen gegaan om m te halen want ik had nog niks gehaard. daar excuses enz.enz. beetje jammer dit, dit ben ik echt niet gewend van wensink. Nu nog even een dingetje. als ik inlog op MIJN KIA en daar mn auto gegevens opvraag, zijn de gegevens nog niet geupdatet en staan de verval data nog niet goed.de family kaart kan ik alleen online bekijken en heb ik verder geen papieren bewijs van dus als ik nu pech zou krijgen vind ik het vervelend hoe ik dit ga bewijzen. Nogmaals ik ben altijd zeer netjes behandelden nu ook maar de afronding van dit alles laat zeer te wensen over. mvg Rob Elbers

Slechte service

Belachelijk dat we voor het vervangen van een batterijtje van de sleutel �12,- moesten betalen! En een tijd terug op hun advies 2 nieuwe banden aangeschaft tijdens onderhoudsbeurt, zie ik 2 weken later in de nieuwsbrief dat je 40% korting krijgt op alle banden. Wat een service...

Prima vervangend vervoer, service voldoende

Goed te woord gestaan, een hele mooie vervangende auto mee gekregen. Bij eerste service/onderhoud bleken de winterbanden versleten te zijn hiervoor moest ik apart terug komen. Bij tweede bezoek alles afgerond maar ondanks verzoek de service melding nog steeds niet gereset.

Voor het eerst weggereden met een niet gewassen auto

In Mercedes outlet banden gekocht. Heeft bijna 2 maand geduurd voor geleverd en montage. Wensink uiteindelijk naar behoren opgelost. Assen alleen voor service en voelt niet meer als een Mercedes garage.

Geen discussie over garantie. Reperatie werd gewoon uitgevoerd.

Slot openen/sluiten van mijn auto was defect in de garantieperiode. Zonder discussie werd dit gemaakt. Prima! Wel was de leenfiets die ik tot mijn beschikking kreeg tijdens de reperatie niet prettig. Het zadel en het stuur wipte heen en weer. Om hierop 12 km. te fietsen is biet fijn.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle