Goed en correct behandeld

Goed geholpen

Goede service!

Goede communicatie!

Super service

Zoals gewoonlijk weer super geholpen!

Heel positief

Positief

Zeer tevreden over de APK keuring.

Personeel is uitermate vriendelijk, professioneel, werkt hygienisch en efficient. Houdt zich aan afspraken en belde sneller dan ik had verwacht, dat de auto weer opgehaald kon worden.

prima geholpen

Misschien had er wat meer feedback kunnen zijn na het APK- onderzoek (profieldiepte banden bijvoorbeeld). Maar verder OK.

Communicatief slecht.

Geen informatie gekregen dat mijn auto na een kleine beurt weer gereed stond. Volgende ochtend ikzelf gebeld. Receptie meldde dat erg druk was en ik teruggebeld zou worden. 1,5 uur later ikzelf nogmaals gebeld. Receptie meldde na contact met werkplaats, dat 's avonds gebeld zou zijn en voicemail bericht was ingesproken dat de auto klaar stond. Dit is definitief niet waar.. Slechte en niet op waarheid beruste informatie dus.

Erg goed

Na veel mindere ervaringen met onze 1e Mercedes Qua service en klantgerichtheid kan ik niet anders zeggen dan dat Wensink Meppel een topservice levert, erg klantgericht en klantvriendelijk zijn.

Werd keurig afgeleverd.

Werd keurig afgeleverd, ook met een korte uitleg erbij gelukkig (dit mocht niet, maar op mijn verzoek wel gedaan). Ik heb geen ervaring in een automaat en was dus niet vooruit gekomen met de automaat. Ook het starten was alleen niet gelukt. Dit was een onveilige situatie geweest met schade tot gevolg voor ik de straat uit was geweest, als dit al was gelukt. Boekje lag ook niet in handschoenenvakje, maar achter in de kofferbak onder plank. Die kunnen vinden, zeer veel nodig gehad in het begin. Uiteindelijk rijd de auto zeer goed, veilig. Veel mogelijkheden. Ook de tip van youtube voor uitleg heeft veel geholpen.

Vriendelijk personeel,goede service

Vriendelijk ontvangst,maar prijs voor onderdelen blijft altijd een schrikmoment de service is wel goed.

Fijne aankoopervaring

Ik heb in December mijn nieuwe auto gekocht en ontvangen. Er werd goed meegedacht in de opties en alle informatie was snel beschikbaar. De uitlevering was ook helemaal goed. Hij werd zelfs gebracht. Ik vind dat ook wel weer luxe. Waarom dan geen 5 sterren, Toen ik nog belde omdat ik een boekje had gevonden van de oude auto en het oude kentekenbewijs, werd ik niet terug gebeld. En ook toen ik nog wat meer informatie wilde over de uvo, dat lukte even niet en ik mocht bellen, werd ik ook niet teruggebeld. Dat vond ik wel wat teleurstellend.

goerd

Is prima , en netjes .

Zie boven, ook auto halen en terug brengen is oke .

Eerste ervaring positief

Eerste ervaring positief

Prima!

APK keuring + band vernieuwen.

Perfect.

Er was iets stuk wat nog onder fabrieksgarantie viel. De service was perfect, voor 2 dagen een leen auto, onderdeel vervangen, auto gewassen en van binnen gezogen, beter kan gewoon niet. Daarbij, je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Alle lof voor Wensink in Groningen.

Ik ben prima en vriendelijk geholpen na mijn afspraak online voor een APK keuring. Alles zoals afgesproken, kopje koffie tijdens het wachten. Alles volgens afspraak, dikke prima dus!

Makkelijk een afspraak kunnen maken

Snel online een afspraak kunnen maken

Zoals ik gewend ben van een premiummerk

Kan er niets meer aan toevoegen, alles klopt zoals je van Mercedes Benz mag verwachten.

Goede haal/brengservice

ZEER KORREKT BEHANDELD

Komen de afspraak goed na

Heel erg goed.

Prima ontvangst. Koffie was lekker.

Top sevice

Altijd vriendelijk

Er is fijn met me mee gedacht nu ik even in minder goede doen ben.

Helemaal top

Mijn lease-auto wordt keurig op het afgesproken tijdstip opgehaald en teruggebracht. Gedurende de dag een telefoontje met de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele bijzonderheden. En de aandachtspunten die ik heb aangegeven zijn prima opgelost. Kortom helemaal top, zo'n onderhoudsbeurt en APK.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle