Prima garage.

Een goede garage. Personeel zeer vriendelijk.

Goede deskundigheid en klantvriendelijk

Zeer goede service, kon er op wachten onder het genot van een kop koffie, en het defect was snel en vakkundig gerepareerd.

Ik kom er graag

Behalve het goede technische (Onderhoud) gedeelte van de auto, valt mij iedere keer weer de grote klantvriendelijkheid op. Zelfs in deze coronatijd wordt je goed ontvangen bij de balie, is volop koffie beschikbaar bij het wachten en wordt zeer positief meegedacht bij problemen. Helaas heb ik ik ook zeer goede ervaringen bij schade aan de auto. De schadeexpert nam alle "regelzorgen" van mij over. Geweldig.

Werkzaamheden en vervangend vervoer volgens afspraak uitgevoerd.

Goede persoonlijke service.

Top garage met uitstekende service!

Kom al jaren bij deze garage. Komt staat voorop! Service is top!

Uitmuntende service

Zeer beleefd en vriendelijk te woord gestaan, duidelijke afspraken en een goede service. Keurig gebeld dat de auto klaar was.

Persoonlijke aandacht goed

Word altijd snel geholpen

Perfect!!

Ervaring met mercedes wensink Zwolle is altijd goed! Fijne service! Je word netjes behandeld en dat is het aller belangrijkste

Duurder erg lang, uitlezen en software update 1.3/4uur

Goed geholpen bij de receptie. Heb een probleem met de collision prevention assist. Moest een software updaten hebben. Deze laten uitvoeren. Kosten 145.- verder geen problemen mee, maar de melding komt nog steeds binnen. Update heeft niets geholpen. Maandag maar weer terug bellen naar Wensink Nijmegen. \ .

De service is prima.

Mijn auto is voor een onderhoudsbeurt geweest. Daarna is de auto naar de 'buurman' in Leeuwarden gebracht voor schadeherstel conform afspraak. Dat is prima gegaan. Ik heb echter geen terugkoppeling gehad over wat er aan de auto is gedaan en of aan mijn verzoek tegemoet gekomen is (inbouwen automatische telefoonoplader hetgeen eigenlijk al zou meteen na de levering een half jaar geleden; ik ben niet zo 'slim' dat ik zelf kan ontdekken of dat het geval is of niet en heb daarbij uitleg nodig). Ook is er een update op alle instellingen uitgevoerd, waar je dan eerst ook wel erg aan moet wennen zonder enige uitleg. Kenteken is J-297-FR

Z

Zo

Komt netjes de afspraken na.

Goed geholpen

Storing; diagnose, offerte prognose onderdeel besteld afspraak montage gereed.

Vriendelijk personeel en uitstekende service

Al jaren klant bij Martens en ik ben zeer tevreden ! Vriendelijk personeel en uitstekende service .

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Prima ervaringen mee!

Duidelijke afspraken, komen afspraken na. Vriendelijke benadering.

Goede service.

Goede service, kreeg een mooie leen bus mee.

Degelijk

Flexibel, en accuraat bijzonder klantvriendelijk.

goede vakbekwame vakmensen die weten waar ze over spreken

ik wordt ten aller tijden netjes benaderd en de planning probeert mijn voertuigen altijd in de plannen op momenten dat het mij uit komt. De mensen in de werkplaats weten mij altijd op een juiste manier te woord te staan en weten waar ze over praten. De verkoper Vans in Deventer zal ten aller tijden klaar staan voor mij als een koning in zijn rijk.

Heel slecht

De winterbanden zijn bij Wensink in de opslag en toen De winterbanden onder mijn auto gezet werden waren ze de moeren van de wieldoppen kwijt. Die kunnen er dus niet ongeplaatst worden. Zeggen ze dat die in de auto moeten liggen maar bij Kia werd dat niet gedaan dus de moeren zijn zoek. Hoop maar dat ze ze vinden zodat de wieldoppen er een deze dagen op geplaatst kunnen worden.

erg slecht

Te veel om op te noemen. Denk niet dat het slechter kan.

Prima geholpen

Onderhoudsbeurt auto laten doen.

Voelt als een warm bad

Prima service, vriendelijke ontvangst en een professionele organisatie

Prima geholpen. Hoeft niet beter

Problemen met starten van de auto. Gebeld met My Card. Redelijk snel geholpen met het startprobleem. Vervolgens naar de garage waar bleek dat de accu aan vervanging toe was. Meteen geregeld. Zeer tevreden.

We zijn namens de broers niet tevreden

Er wordt onzin verteld ivm Auto garantie. En mijn broer moest zelf de reparatie betalen Echt heel jammer

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle