Prima geholpen!

Snelle en effectieve hulp bij het oplossen van het probleem met mijn C-Class

conform verwachting alles prima

Team gereed. Leenauto gereed. Vriendelijk. Kosten binnen begroting. Prima

Prima zoals altijd

Veilig rustig omgeving. Heb maar een halfuur moeten wachten op de APK keuring.

Klantvriendelijk

Netjes en aardig behandeld door de werknemer. Snel en goed geholpen

Geweldig service

Ik kan alleen maar zeggen dat de service steeds optimaal is, goede afhandeling en afspraken.

Vriendelijk en snel geholpen

Aangeboden reparatie goed uitgevord

onderdeel was manco bij fabrikant. werkplaats heeft juiste nood reparatie uitgevoerd. levering van het onderdeel duurde erg lang

Fantastisch!

In mijn zoektocht naar een nieuwe leaseauto ben ik bij verschillend dealers geweest. Jakob sprong er echt uit! Hij nam de tijd om alles goed te vertellen, maar ook om mijn behoefte voor een nieuwe auto goed te inventariseren. Hij heeft het vervolgtraject duidelijk uitgelegd en ook goed begeleid. Altijd vrolijk en telefonisch snel te bereiken! Zeer tevreden over mijn contact met Wensink en de auto!

Op een mankement na tevreden

Aan de achterklep zit een soort kapje wat de kofferruimte afsluit. Helaas valt dat er regelmatig uit (het zit geklemd maar niet voldoende) Dit kunnen ze schijnbaar niet oplossen

Vlekkeloos als altijd

Het online maken van een afspraak was snel gedaan. Het door mij vergeten vervangend vervoer was met een telefoontje gecorrigeerd. Duidelijke prijsopgave vooraf, per mail een video met de gecontroleerde punten voor de APK. Vriendelijk personeel, zoals altijd. En de auto gewassen en gestofzuigd weer afgeleverd. Ik ben al jaren tevreden klant en blijf dat ook.

al jaren meer dan goede ervaringen.

Complete en duidelijke communicatie zowel digitaal als fysiek.

De balie van de garage in Elst functioneert slecht.

* Het inloggen voor het maken van een afspraak lukte niet. * In tegenstelling tot eerdere beloften, bleek het niet mogelijk te wachten op de uitvoering van de APK * De garage in Elst bleek telefonisch niet bereikbaar (voortdurend in gesprek) * Geen bericht over gereed zijn APK

Prima service, correct en professioneel

Niets op aan te merken, keurig geholpen, gratis koffie en een werkplek, top.

klantvriendelijk hulp bij aankoop mercedes.

In deze corona tijd heeft Wensink een hele goede klantvriendelijke manier gevonden door de auto voor een proefrit bij je thuis te brengen. Ook het zakelijke deel en de uiteindelijke aankoop verliepen heel vlot door de inzet van verkoper Julius Elders senioverkoper Wensink Emmen. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet A van Wieren.

Rijdt prima

De week dat ik hem heb is naar alle tevredenheid.

goede service

Makkelijk voor ons dat Dinant de auto haalt en brengt. Sietse belt altijd op als er grote kosten of andere calamiteiten zijn voordat het gemaakt wordt

goede service

Fijn bedrijf en goed gedaan. Ook fijn dat de auto gewassen was na het onderhoud

nette ontvangst, goede feedback en snelle afhandeling

netjes op de hoogte gehouden.

Geweldige service. Verstaan hun vak!

Sinds een half jaar rij ik Mercedes met volle tevredenheid. Mijn auto ging voor een beurt naar Wensink Arnhem en ben daar geholpen door Ronald Jacobs op een zeer prettige fijne manier. Heeft hart voor zijn werk. Accu was bijna aan zijn einde en heeft naar het filiaal gebeld waar ik de auto gekocht had, zij gaven aan dat de accu op hun kosten vervangen kon worden. Geweldige service! Maar naast deze service was het contact erg prettig en duidelijk.

Goed geholpen.

Ik vertrouw op de professionaliteit van de monteur (s) en ben prettig geholpen.

Ben heel tevreden over service en naleven corona regels.

Heel klantvriendelijk

Erg fijn, ophaal en breng service!

Erg fijn, ophaal en breng service!

Snelle afhandeling APK keuring

Degelijke organisatie: afspraken worden zoals overeengekomen afgehandeld. Kon wachten op APK keuring, was in ca. 5 kwartier gereed. Intussen in de koffiehoek middels free Wifi mijn werk kunnen doen.

Goed, vriendelijk, deskundig

Werd weer zoals altijd zeer hartelijk behandeld door... Ronald

Snel en vakkundig gewerkt.

Zoals gewoonlijk snel en vakkundig geholpen door jullie fijn personeel.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle