Goede service met goed en duidelijk contact

Vriendelijk personeel, werd snel en prettig geholpen. Duidelijke afspraken en er werd goed contact gehouden over de voortgang.

Prima!

Erg klantvriendelijk, aandacht voor klant!

Goede en vlotte duidelijke communicatie

service zoals je mag verwachten.

xx

geweldig

Na jaren weer een keer terug te zijn was ik zeer tevreden over hoe je als klant wordt ontvangen en geholpen . En dat ze naar jaren nog weten dat je klant bent geweest super.

Goede service en kwaliteit

De auto word opgehaald en is keurig gewassen en gezogen terug gebracht Wat een prima service.

Hartstikke goed en vriendelijk bedrijf

Mijn ervaring is super.. klantvriendelijk, service is goed. De auto word ook nog eens netjes gewassen in 1 woord gewoon geweldig!!!

Superservice

Ondanks Corona een prima service, netjes klant contact en natuurlijk extra luxe dat je nieuwe auto wordt gebracht

Hele fijne service

Goede service en zeer betrouwbaar!

Geweldige service!

Wat een top service. Vriendelijke ontvangst, en m n auto goed, schoon en gewassen terug. Ik kon er op wachten onder het genot van een kopje koffie tot dat m n auto klaar was.

Wensink Lelystad doet goed zijn best

Begin te wennen aan de nieuwe manager. Jammer dat er meerdere vertrekken omdat ze niet kunnen wennen.

Perfect geholpen, eerlijk en duidelijk advies

Tim kimenaj van wensink Doetinchem heeft mij echt uitstekend geholpen. Zelfs vandaag nog een goed en leuk gesprek had over de mogelijkheden van mijn nieuwe auto. Wat betreft levertijd ben ik echter niet erg te spreken. Echter kunnen hier de mensen bij de dealer ook niks aan doen! Ik vind dat Mercedes dan sneller en adequater op de marktvraag zou moeten reageren om zodoende ook zelf geen nee te hoeven verkopen bij klanten die wel haast hebben met zijn of haar auto. Overall gezien: top!

Er kan nog een aantal stappen worden gezet

Van telefonische bereikbaarheid, het door verbinden, alsook de individuele contacten in de vestiging, tot het onderhoud van de wc.

teleurstellend

De Kia Ceed is in overleg met de Kia Verzekeraar afgegeven voor 2 reparaties . De achterbumper krassen , is goed gerepareerd . Sterretje in voorruit . Zat er nog in , na reparatie . Laten zien aan dealer medewerker , beweerde licht hars laagje op de plek , is om praktische , veiligheidshalve wijze verholpen en niet kosmetisch . Ik vertelde ontevreden te zijn en zou later bij Carglass second opinion vragen . Heb met Carglass contact gehad , kan pas terecht na 9 februari . Nader onderzoek op voorruit geeft mij de veronderstelling , dat er helemaal niets aangedaan is . Dit is een auto, die 3 maanden geleden bij de dealer gekocht is . Drie ervaringen bij Carglass in de afgelopen 20 jaar , sterretjes waren na behandeling niet meer te zien . Ook nog geen ter info rekening gezien . Geen aanbeveling wat betreft ruit schade voor uw schadebedrijf .

Na pech met vreemde motorstoring, perfect opgelost

Kwam onderweg met motorstoring staan. Dit is door hun vervolgens perfect opgelost. Dezelfde middag nog!

Fantastisch

Een fantastische auto doe zo fijn rijd en zoveel prettige opties heeft, ben klaar voor de toekomst!

zeer goed

zeer goed dik tevreden

klantvriendelijk

tevreden is voldoende omschreven

Uitstekend!

Vanaf de proefrit t/m levering van de auto goed begeleidt en op de hoogte gehouden. Aflevering van de auto thuis was ook zeer goed verzorgd. Al met al een fijne ervaring.

Zeker gezien Corona beperkingen - gewoon goed!

Zeker gezien Corona beperkingen - gewoon goed!

Vlotte service

Probleem met accu deskundig en vlot opgelost.

Auto op afgesproken tijd gehaald en teruggebracht. Telefonisch overleg over extra werkzaamheden.

Bijzonder plezierig geholpen bij ons eerste bezoek aan u in december vorig jaar

Prima. Bezoek heeft geleid tot aankoop.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle