Altijd een goede service

Herstelbeurt spiegel prima.

Na twee keer gebeld te hebben voor een offerte en niet zijn teruggebeld ondanks de toezeggingen daartoe, maar contact opgenomen middels de chatbox van uw site. A.g.daarvan de vlgende dag wel contact gehad met dhr.Dijkstra die mij voortreffelijk heeft geholpen en het hertel aan de buitenspiegel conform prijs-en afspraak prime heeft geregeld. Al metal toch tevreden client.

Vriendelijk, meedenkend

x

Te langetijd genome voor klein probleem

Mijn auto had een kapot zekering en een lose lamp bij de fiets drager . Dit heeft 90 minuten genomen, te lang!

Mij viel op dat de auto na de beurt aanmerkelijk beter stuurde

niet gehouden aan afapraak

Afspraak was dat er op onderhoud gewacht zou worden omdat dit maar 30 minuten zou duren. Dit bleek 1,25 uur te zijn.

Alles volgens afspraak. Prima service

Alles goed

APK +wielen wisselen . Werkplaats Heijen. Ik miste brochures voor een nieuwe auto. Ik begrijp dat deze lokatie vooral voor truckers . Maar als je 1,5 uur moet wachten is dat geen zegening. Wellicht een fiets aanbieden of wandelkaart om de omgeving te verkennen. Ik ben me aan het orienteren op een nieuwe auto ( elektrische en of benzine) gaarne brochures. Vraag. Zit mijn auto in de Mercedes Mobil verzekering?

Je word er netjes geholpen en te woord gestaan.

Super klantvriendelijk

Top geregeld, dank voor langstrekken van mijn laptop.

Snel, correct, vriendelijk

Binnen een week -online- een auto gekocht. Een gastvrije, met je meedenkend autobedrijf.

UITSTEKENDE SERVICE

Ik werd direct geholpen

Prima werkplaats en vakkundig en vriendelijk personeel

Afspraak prima via webpagina kunnen maken, auto weer keurig gewassen retour.

Ophaal en terugbrengt service was perfekt geregeld. De auto was keurig schoon teruggebracht!!

Mijn ervaring is zeer positief

Vlotte en correcte afhandeling

Je bent echt klant, netjes geholpen.

Zie hier boven.

Kansen laten liggen

Heb specifiek gevraagd om 2 wielen uit de kofferbak op de auto te leggen. Door "tijdsdruk" is dat niet gebeurd. Het mag wel wat persoonlijker. Heb duizenden euro's uitgegeven aan onderhoud in de afgelopen 2 jaar. Ben zelf altijd erg vriendelijk...

proffesioneel

In eerste instantie bij aanvraag trekhaak goed advies. Opdracht en montage geheel volgens afspraak en naar wens.

Altijd goeie ervaring met Menno

Topbedrijf !!

No nonsens, doen wat ze zegen.

Totaal tevreden

Goede ontvangst en informatie en geheel tevreden over de onderhoudsbeurt

Het was zowat een goed feestje

Bij binnenkomst in de garage werd ik bij de balie leuk te woord gestaan. Ik kon wachten en koffie/thee gebruiken. aan mijn auto mankeerde het een en ander en werd er goed met mij overlegt wat het beste was. Weer hulde voor de man die mij hielp. Mijn auto was niet direct klaar en kreeg een auto mee naar huis. De volgende dag een telefoontje dat mijn auto klaar was. ook nu weer een aardige ontvangst bij de de desk, Ik heb betaald en met leuke wensen afscheid genomen, van de Ford Wensink. De auto zag er weer als nieuw uit. Veel dank aan uw medewerker. Het was voor mij geweldig. Het is wel eens anders geweest bij de ontvangst.

Jammer

Twee keer langs geweest voor de zelfde storing

alles goed

alles goed