weinig vertrouwen wekkende ervaring met minder service

groot onderhoud duurde totaal 3 werkdagen. tip :geef voor 13.00 aan klant door wat er eventueel aan auto gerepareerd moet worden , niet pas om 16.00 met belofte dat auto morgen klaar is. De volgende dag (vrijdag)werd pas rond 15.00 aangekondigd (op eigen initiatief gebeld),dat de auto vanwege niet ontvangen onderdelen nog niet gereed was. Zeg niet tegen klant dat auto al in de wasstraat staat, terwijl bij gereedmelding van de auto blijkt dat de Pro_ceed helemaal niet gewassen was.. Ik ben van jullie altijd gewend geweest dat de Kia er van binnen en van buiten er perfect schoon uitziet.

Fantastische service

Corona-proof, vriendelijk, uitstekende service, je wordt op de hoogte gehouden als er iets mankeert.

prima garage

ok

prima service en aardige mensen

Heb weer een goede service gekregen maar alleen heb ik nog een bijgeluidje, maar helaas heeft de monteur tijdens het proefrijden het niet kunnen constateren. Meerijden mogen ze ook niet. Dus moet ik daarvoor nog even geduld hebben.

Goed gesprek. Goed kunne afspreken

Prettig. klantvriendelijk.

Volgens eerdere ervaringen en dus volgens verwachting

Alle keren dat ik voor onderhoud en/of reparatie ben langs geweest waren prettig, duidelijk en positief verrassend. Ook deze keer was weer goed. Er is goed meegedacht, uitgelegd en geholpen. Kortom, wederom een compliment voor deze vestiging!

Uitstekend !

O

Top service!

Prima ervaring met de medewerkers. Met name wil ik verkoper Ilmar Eerkens noemen een pluim geven. Die bewijst keer op keer dat de service en het meedenken met de klant veel verder gaat dan enkel de verkoop van een auto!!!! In zijn dienstverlening zit ingebakken� dat ik er niet over hoef na te denken bij wie ik de volgende keer een auto ga kopen. Dit soort mannen zijn goud waard!

Alles heel netjes

Precies op tijd en lekkerekoffie

Deskundigheid en klantvriendelijkheid gaan erg goed samen!

Persoonlijke benadering, correcte klantgerichtheid geven een vertrouwd gevoel.

Vriendelijk en snel geholpen

De ontvangst was vriendelijk. De auto was sneller klaar dan verwacht. Hij was netjes gewassen.

Uitstekend!

Ik ben inmiddels al vele jaren klant, en nog steeds erg tevreden

Top service, zeer vriendelijk en professioneel.

Zeer goede ervaringen, inmiddels meerdere auto's bij Wensink aangeschaft.

Wintercheck met rapport was keurig en ging vlot. Vriendelijk personeel.

In overleg met verkoper auto omgeruild

Zeer ontevreden.

Voel me gewoon genaait, als wensink net zo goed de klachten oplost. Als dat ze uitstralen zo'n top bedrijf te zijn? Valt er intern heel wat te verbeteren.

Houdt zich niet aan de offerte

Had een offerte ontvangen en toen kwam er ineens iets bij wat men altijd doet dus werd het duurder, maar dat weet je dan vantevoren ook wel lijkt mij

Slechte ervaring inzake vooraf opgegeven reparatiekosten versus werkelijkheid

Bij een APK keuring werd ook een kostenopgave voor reparatie van het panoramadak verstrekt, á �900,- Bij het uitvoeren van de reparatie werd einde middag de mededeling verstrekt dat er nog meer dan �600,- aan kosten bij zou komen. NIet accepteren was geen optie aangezien het dak al gedemonteerd was. Een raming met 40% overschrijden zou je bij een gerenommeerde merkgarage niet mogen verwachten.

Prima garage

Goede ervaringen

Heel goed

geen problemen

beetje lang wachten, maar geen problemen en goede service

Super service

Geweldige service zo als altijd

Goede service van te voren besproken wat prijs is en als er iets bijzonders is wordt je gebeld of het wel of niet moet gebeuren

Altijd een oplossing

Lippestraat 2