Goed adres.

Veel service, werk vlot klaar. Prettige mensen.

Het TEAM in Meppel werkt uitstekend in alle opzichten!!

Compliment aan Harrie en zijn mensen!

Prima afhandeling

Auto voor een onderhoudsbeurt gebracht op afgesproken tijd. Auto klaar op afgesproken tijd. Auto schoongemaakt en gewassen.

perfecte service - persoonlijke benadering

in Coronatijd - perfect geholpen. ipv de beperkingen heeft Jeroen Bode juist de mogelijkheden van een persoonlijke benadering, met proefrit en aflevering aan huis gezocht. perfect.

Al jaren een goede ervaring

Duidelijke informatie vooraf betreffende reparaties en aanbevelingen en gelijk info over totaal kosten. Min puntje: geen melding gehad via sms dat auto klaar was. Zelf daarvoor moeten bellen.

Goede service en de grote beurt naar tevredenheid

Tevreden

Tevreden

Adequaat geholpen betrof een terugroepactie van de importeur Ford USA cars.

De aanpassing mbt een airbag is snel uitgevoerd. 's Ochtends om 08:00 uur gebracht en om 11:30 uur teruggebeld dat de Mustang klaar was. Ik ben vriendelijk behandeld en de reparatie is snel en adequaat uitgevoerd. Doordat ik liefhebber en verzamelaar ben van Amerikaanse auto's kijk ik of er secuur met mijn auto omgegaan is. Geen klachten.

Zeer positief

Vervangend vervoer goed geregeld, geen probleem als ik deze de volgende ochtend kwam terugbrengen in verband met een onverwachte afspraak tussendoor. Auto stond keurig schoon op mij te wachten. Klein verbeterpunt: Maak ook de ruimte om de pookhoes schoon. Kleine moeite en maakt het helemaal af!

Over het algemeen prima

De apk en kleine reparaties zijn prima geweest. Wat ik wel opvallend vond was dat mij werd meegedeeld dat mijn navigatie was geupdatet. Maar als ik dit bekijk zie ik v115 bij de kaarten, terwijl update 2021-1 v117 is. Iets van blij maken met een dode mus.

Netjes werk geleverd

Tijdig geinformeeed over de onderhoudsbeurt. Daarnaast word je gebeld om afspr. Te maken Auto word netjes en schoon!!! Afgeleverd

Goed, behulpzaam en denken mee. Je word als klant ook herkend. Zeer gastvrije benadering.

zeer tevreden

band was lek. even langs de dealer propje erin en klaar. Great service !!!!

Prima auto

Onze tweede Niro bevalt prima met de nieuwe updates.

goed geholpen prima service

ervaring? brengen en weer halen.

Tegenvallend

Als eerst een kleine correctie op jullie uitnoding om mee te doen aan deze enquete, het is mw. de Heer. Mijn ervaring viel me dit keer tegen, de medewerkers waren allemaal aan het bellen, dit kan natuurlijk gebeuren, maar verder afwezig, had niet het gevoel dat ik centraal stond. Ik zou gebeld worden als mijn auto klaar was, echter om kwart voor 5 had ik nog niks vernomen, dus maar gebeld. Antwoord; we hebben u een sms gestuurd. Deze heb ik nooit mogen ontvangen. Bij ophalen heb ik m'n nummer geverifeerd en deze klopte wel. De verkoper zei is ie er misschien tussen geglipt. Excuses waren hier wel op z'n plaats, ook omdat er gezegd is we bellen u als de auto klaar is.

Men lijkt zijn best te doen.

Voor een oliebeurt naar Leeuwarden geweest en dit lijkt allemaal in orde. Tijdens dit onderhoud heeft de navigatie, en wat daar aan vast hangt, een update gekregen naar type 2. Vervolgens heb ik niet meer de mogelijkheid om op adres te zoeken, hoewel dit wel in de handleiding voor type 2 staat aangegeven. Ik heb hierover twee maal contact gehad met de garage en heb niet een bevredigend antwoord gekregen. Wel werd er gezegd, dat er meer klachten over zijn geweest. Ik verwacht dan, dat men op zoek gaat naar een bevredigend antwoord voor mij en andere klanten. Het lijkt er echter op, dat het personeel erin berust. Er is mij verteld, dat er in maart een nieuwe update komt en dat de problemen met de navigatie dan "waarschijnlijk" zijn opgelost. Maar zeker is dat niet, want het is nog niet bekend wat de nieuwe update gaat inhouden. Is het probleem dan opgelost? Is er bij KIA niet een specialist op het gebied van multimedia en navigatiesystemen, die zich daarover buigt? Je mag dit toch wel verwachten, denk ik, bij een bedrijf als Wensink. Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van de voortgang met betrekking tot het navigatiesysteem en de nieuwe update.

volgens afspraak auto hersteld

deze keer wel alles naar wens gegaan

Prima ...

Goed en vriendelijk geholpen

Prima service!

Mijn ervaring met Kia Wensink heb ik als prettig ervaren. Van te voren hebben we een prijsafspraak gemaakt en bij ontwikkelingen werd ik telkens telefonisch op de hoogte gehouden.

Geweldige ervaring

Vanaf het eerste orienterende gesprek tot en met de aflevering van de auto waren zondermeer perfect. De verkoop adviseur luisterde goed naar mijn wensen en gaf goed advies. Zijn advies heb ik geheel opgevolgd en ben er zeer content mee.

Afspraak gemaakt en perfect nagekomen.

Goed georganiseerde en servicegerichte Mercedes-Benz-dealer met veel merkspecifieke kennis.

Zeer klantvriendelijk, hulpvaardig, nauwgezet en deskundig.

Snelle en goede service!

Prettige ervaring. Snelle en goede service en ook duidelijk in overleg.

Zoals gebruikelijk, vriendelijk te woord gestaan en eventuele problemen worden opgelost.

zie hierboven

Lippestraat 2