onaangenaam verrast

na nog geen 7000km te hebben gereden, na mijn aankoop in maart 2020, ging ik uit van een kleine beurt. Ik heb daarom aangegeven dat ik zou wachten. Ik ging uit van hoogstens een uur. Na 1 1/2 uur werd mij verteld dat het een grote beurt zou worden en na 2 1/2 uur kon ik weer huiswaarts met een ongewassen auto.

Ik ben hartstikke goed geholpen

Voor de APK was toch wat meer nodig dan verwacht. Wensink zorgde ervoor dat ik thuis werd gebracht. Met de nieuwe banden en helemaal gewassen ziet de E coupe er weer perfect uit.

Zoals altijd prima geholpen

Service B beurt voor E klasse. Van tevoren goed geinformeerd over de extra kosten.

Zoals altijd een prima service en goede informatie

Heb gebeld met een probleem met de handrem. Na het bellen kon ik heel snel komen. Ze hebben het nagekeken. Er kwamen helaas bijkomende kosten bij. Ze konden het niet zo oplossen. Zoals altijd even vriendelijk, koffie, etc terwijl ik even moest wachten.

Prima gecommuniceerd

Goed service en een fijne communicatie

Goede en behulpzame receptionist, die ook nog wat tips had.

Heel fijn dat mijn auto kon worden opgehaald, goede communicatie, ze maken een filmpje van wat er gedaan is, top!, en de auto weer gewassen en uitgezogen. Alle sterren verdiend!

uitstekende service

klant vriendelijk, goede service en de auto is netjes gewassen.

Duidelijk, correct en vakkundig

Advies voor onvoorziene reparaties is duidelijk en tijdig altijd gevolgd door een adequaat voorstel om dit probleem te verhelpen. Kwaliteit van onderhoud c.q. reparaties is uitstekend.

beetje teleurgesteld

ik kwam voor storing met telefoonbediening en gaf hij in het scherm weer; auto hold systeem storing toen ik de auto op kwam halen, vroeg ik of hij weer in orde was het antwoord wat er op volgde was ; ja want de sleutel ligt weer in het bakje ????? kreeg de sleutel in de hand en dat was het. graag had ik geweten wat er met de auto gebeurd was. de manier waarop zorgde ervoor dat ik verder ook geen navraag meer heb gedaan. ook de volgende dag bleef de storing terug komen. telefoon doet het weer normaal weet dan ook niet of ik bij jullie terug moet voor deze storing heb de verkoop op de hoogte gesteld van deze storing(niet van mijn ongenoegen) verkoop wil graag dat ik er nog een keer voor langs kom, maar ik wil hier niet weer een hele dag mijn auto voor kwijt zonder zeker te weten dat het probleem dan ook verholpen is. kortom verkoop scoort goed maar service balie ruim onvoldoende gr. R. Bernhardt

Niet goed

Heb me auto al 2 keer afgeleverd het probleem is nog niet verholpen!

geheel naar wens

overbodig

Prima maar duur.

Prijs t.g.v. overhead personeel.

Gewoon super

We hebben de afgelopen 7 jaar 2 nieuwe sprinter bakwagens 3 x nieuwe vito bussen en 5 nieuwe personen autos bij jullie aangeschaft en bij alle 10 was alles zeer goed geregeld zonder problemen gewoon top

Vlot geholpen

Ik werd keurig geholpen bij de balie en met de leenfiets. Auto was klaar op het tijdstip dat ik had gevraagd.

Goede mogelijkheden in coronatijd

Kleine schade aan de auto. Kon direct de volgende dag terecht, heel netjes. Vond het wachten voor mij persoonlijk geen goede optie, had achteraf liever vervangend vervoer gehad, je komt er dan achter dat 1,5 uur wachten en totaal een uur heen en weer rijden toch wel zonde van de tijd is.

Prima service, prettige bejegening

Ik heb een Kia Niro occasion gekocht en deze is geheel volgens afspraak afgeleverd. Zeer tevreden

slecht

mijn cv en keyles go werkte niet nadat ik de accu in de kofferruimte had gewisseld. je denkt dan naar vakkundige mensen te gaan omdat uit te zoeken. diagnose gesteld ik moest maar een nieuwe sleutel bestellen dat gedaan 400euro lichter maar dan denk je het is klaar nee meneer de sleutel heeft uw probleem niet opgelost. we moeten nu maar verder onderzoeken net of je een blanco check uitschrijft. blijkbaar zeer onervaren monteurs in dienst of ze hebben niet zitten opletten op school. totaal 465 euro en geen steek verder gekomen!

Snel en adequaat geholpen. Werd goed met Covid rekening gehouden.

Professionele benadering

Open benadering en vanuit daar medenkend en adviserend

super

Goed en vriendelijke service

Naar wens.

Zeer klant vriendelijk

Als je binnen komt weten ze wie je bent. Ik vind het wel prettig als dan de aanhef in de mail ook klopt. Ik ben namelijk niet MENEER Welling

correct

Goede ontvangst, duidelijke /begrijpende uitleg omtrent reparatie. Tijdens wachten op de hoogte gehouden.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle