vriendelijke mensen

verkoop auto aankoop nieuwe auto

Gewoon top

Goed geregeld

Goed geholpen

Prima advies en goed uitgevoerd

gewoon weer prettig geholpen

Service zonder opsmuk, dat past prima bij ons.

Redelijk

Blijkbaar na een reset is mijn auto terug naar fabrieks instellingen in het Duits... klep van vloer kofferruimte was nog omhoog. Verder goed geholpen en vriendelijke medewerkers.

Goed MAAR ,met een MAAR

in februari is er een nieuw contact slot in deze bedrijfswagen geinstalleerd bij ons in de werkplaats te Sneek Echter meerdere functies werkten toen nadien nog niet . Hierdoor was een 2e afspraaknodig bij Wensink Heerenveen. Nadien bleek radio en binnenverlichting niet te werken. Wederom geprobeerd een afspraak te maken ,dit is erg moeilijk bij de service balie. 3e afspraak is eindelijk geweest.

meedenken en overleg

Er wordt nagedacht over huidige en toekomstige benodigde actie en er wordt goed overlegd over de opties wel of niet uitvoeren. Met een duidelijke prijsopgaaf. Dit voormkomt verrassingen, heel prettig.

Prettig contact. De levering was later dan verwacht, maar uiteindelijk alles naar tevredenheid

goed geregeld. top

Apk keuring netjes gedaan Geen bijzonderheden door de vorige check up Heel tevreden Een 10 voor de service

Klantvriendelijk, snel geholpen en duidelijk.

A

top

goede service

mede door een persoonlijke benadering

Een onderhoudsteam die weet wat service is

Zoals altijd gewoon top helemaal gelukkig

Goede en vakkundige garage met goede service

Ik heb in de ik 4 jaren dat ik mijn auto daar laat onderhouden nog geen slechte ervaring gehad met deze garage. Ze zijn netjes en correct in de afhandeling

Goed zakelijk

1e Contact

Snel ingeplant en opgelost.

Afspraak verliep zoals gepland. Onderhoudsbeurt netjes uitgevoerd en zelfs heeft men de auto nog schoon gemaakt. Prima

Welkomst onderzoek. Goede uitleg van de gevonden mankementen. Maar geen foto's of verdere tastbare onderbouwing. Terwijl je bij een beurt altijd een filmpje krijg met de resultaten. Was juist hier een goed hulpmiddel geweest

Goede kwaliteit met uitstekende service

Vind de prijs kwaliteit verhouding echt uitstekend van de auto. En werd heel erg goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto

Geweldig!

De Vito zoals ik hem besteld heb, overtreft mijn verwachtingen. Daarbij wil ik Arno Logt ook bedanken voor zijn positieve inzet. Het was erg prettig zaken doen met hem.

Inruil en koop van een nieuwe auto

Hallo. Het is voor de tweede keer dat wij een auto kopen bij Wensink Arnhem. De eerste keer was een tweedehands Fiesta en daar hebben wij veel plezier aan beleeft. Wij hebben na een tijd zonder problemen gereden te hebben de keuze gemaakt om een nieuwe te kopen en het werd weer een fiesta stx van 2021. Daar de corona een spelbreker was zijn wij toch heel goed geholpen door M.Llario met het bekijken en kopen van onze eerste echte nieuwe auto. Wij willen deze heer bedanken voor zijn kennis en geduld. Mvg Fam Visschers.

Heel tevreden!!

Hele fijne ervaring gehad. Topklasse verkopers in Leeuwarden.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle