Ik heb de auto ingeleverd voor een B3 beurt & een keuring na wegrijden trilt het rechte wiel bij rem

Mijn auto rijd minder prettig dan voorheen door dit mankement!

Onvoldoende serieus genomen

Allereerst heb ik bij het maken van de afspraak te horen gekregen dat ik 307 euro voor grote beurt moest betalen. Met aftrek van de airco check etc zou dit netto 268 euro worden. Bij de receptionist was de grote beurt ineens 349. Er werd geschermd dat het contactcentrum dit verkeerd had doorgegeven maar dat geloof ik niet. Volgens mij was ik al doorverbonden met het filiaal. Maar dat kan ik niet meer bewijzen daarnaast had ik net als vorig jaar gevraagd of de trillende binnenspiegel kon worden opgelost. Ik had nu instellingen waarmee dit kon worden gereproduceerd. Vorig jaar had ik dat nog niet. Maar met 5 de versnelling 70 rijden moest ik maar niet meer doen. Vanuit de onderdruk kan dan je spiegel gaan trillen. Dat snap ik ook maar er is opnieuw naar gekeken en de spiegel is nu blijkbaar met schroef vaster te draaien en door vast te houden hier aan is dit eindelijk lijkt het ernaar opgelost

Niet best

Slecht contact sinds de auto in mijn bezit is. Eigenlijk is deze enquete ook al weer niks. Beoordeel de volgende punten, service. Welke service? Van de monteur die mijn auto heeft nagekeken? Daar was ik niet bij. Alle medewerkers die mij koffie aanboden? Lekker belangrijk. Deskundigheid is ook niet alles, de enige opm die ik had konden ze niks aan doen. Prijs kwaliteit? Voor 400 euro olie vervangen... en verder... ? Auto wassen? Die was al schoon toen ik kwam en de enige smerige strepen op de binnenzijde van de deur door het in en uitstappen zaten er nog. Doe dat niet of doe het goed. Een nieuwe mercedes voor 80k kopen en vervolgens mailtjes krijgen om een nieuwe auto aan te schaffen? En dan de app, niet echt gebruiksvriendelijk. Ik mis een paar zaken en als ik dat aangeef krijg ik een alg tel nr waar ik heen kan bellen met mijn opm omdat ze dat graag willen weten. Als ik bel zijn ze er niet en weet de man aan de lijn van niets.

Uitstekend.

Prima ontvangst door de verkoper, duidelijke en complete uitleg van de productspecialist en tot slot nog met een bos bloemen de deur uitgelopen. Of te wel: niets te klagen!

Ze communiceren alles goed. Ik weet van te voren waar ik aan toe ben. Mocht ik toch nog vragen hebben of extra uitleg willen vinden ze dat geen probleem.

Bandenspanning alarm op boordcomputer pas na 3 keer aanbieden van mijn auto opgelost

Nadat ik 3 keer het bovenstaande euvel heb gemeld en ook de auto 3 maal is nagekeken, werd dit euvel de 3e keer pas onderkend en verholpen door het vervangen van 2 ventielen. Hoewel ik in het algemeen tevreden ben over de service en deskundigheid van garage Elst was ik toen wel wat teleurgesteld.

Ik ben tevreden.I

Ik heb 45 jaar in de Ford garage als monteur gewerkt en weet dus hoe het allemaal werkt.

Aardige receptionist, Alles klopt

een Mercedes Benz dealer die dit merk waardig is!

In het verleden heb ik 4 Mercedessen gereden en dus ook met enkele MB dealers te maken gehad. Ik was niet altijd even enthousiast over deze dealers als het ging over hoe men zich richting klant en het product profileerde. Sinds kort bezit ik een CLK; mijn hobby auto! Mijn eerste bezoek aan Wensink in Doetinchem is zeer goed verlopen. De receptionist begreep mijn probleem van een niet goed werkende ruitensproeier en werkte meteen een offerte uit. Hierdoor had ik, als een echte autoliefhebber, een goed inzicht hoe het probleem kon worden opgelost. Volledig transparant en qua kosten goed uitgewerkt. Alles is conform het aanbod uitgevoerd en het probleem is opgelost. Op hun initiatief is ook nog even, kosteloos, een lampje vervangen!

Keurig

Goed vakmanschap

1 een woord perfect

wou graag lease auto via ANWB. bij Wensink Zwolle de auto bekeken en kreeg het gevoel dat het niks uitmaakte of ik nu rechtstreeks bij hun kocht of via ANWB lease. de bestelling en aflevering is dus door Wensink Zwolle geregeld. inmiddels de eerste km gereden naar volle tevredenheid.

Ondanks originele achterriut niet leverbaar was toch naar behoren opgelost

Goed geholpen

Goede service en vriendelijkheid

Goede ervaring met de verkoper

Goede ervaring met de verkoper die in alle opzichten goed meedacht met de aankoop

Zeer goede service.

Ik ben goed en snel geholpen

Vriendelijk personeel die denken in oplossingen die bij de klant passen.

Vriendelijk personeel. Ze luisteren en denken met je mee. Ze komen afspraken na. Alles is duidelijk en ze communiceren goed. Slogan: Wensink, denkt in oplossingen!

Altijd perfect geholpen

Altijd perfect geholpen

Goed op 1 vraag na

Toen ik mijn auto bracht voor APK en kleine beurt stond er 70 km op de teller en was er een kwart benzine uit tank. Toen ik hem opgehaald had en weg reed dacht ik, Ik ga tanken, maar zag tot mijn verbazing dat tank vol zat en teller op 0 stond. Nu vraag ik mezelf af of er gedurende de dag met mijn auto gereden is.

Overweldigend

Nog niet meegemaakt in 35 jaar rijden dat alles zo netjes geregeld was ! Top

prima service en duidelijke communicatie

Prima service.

goed, maar prijzig.

prima service - zoals altijd - in Heerenveen ( Patrick)

Altijd erg vriendelijk ontvangen

Altijd als ik er kom wordt ik vriendelijk begroet bij mijn voornam, wat een warm welkom geeft. Ze weten altijd precies wat er moet gebeuren en streven naar perfectie.

Prima geholpen

Perfect en klantvriendelijk geholpen.

Zoals gewoonlijk weer op een prettige klantvriendelijke manier geholpen bij de servicebeurt van mijn auto. Goed overleg, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op de afgesproken tijd stond de auto keurig gewassen op me te wachten.

vriendelijk en correct geholpen

Missen alleen de lunch