prima geholpen

alles was goeg geregeld met afspraak en onderhoud wat nog gevraagd maar werdt direct geregeld

Zeer positieve ervaring.

Netjes behandeld, heerlijke koffie en correcte reparatie uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Heel goed

Goede service en klantgericht.

service

tevreden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Had een censor stuk waarbij me auto niet meer wilde rijden was net een kerstboom auto werd op gehaald door sleepdienst naar wensink gebracht en de censor was gelijk de volgende dag gemaakt Al met al prima cervice

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

fijn dat ik kon wachten totdat de keuring klaar was.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Klantvriendelijk.

De medewerkers van Wensink Doetinchem zijn zeer klantvriendelijk. Denken met je mee en doen wat ze zeggen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Top service

Altijd fijn om bij Wensink te zijn

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Vriendelijk,en klaar om te helpen.

Altijd goed en vriendelijk geholpen.Koffie ook goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Goed geregeld

Weer op dezelfde correcte en vlotte manier onderhoud uitgevoerd. Mooi op tijd auto weer op kunnen halen. Top

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Prima geholpen zoals altijd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

nette garage

Reparatie stuurairbag(terugroepactie) keurig uitgevoerd. Airco niet bijgevuld ondanks opdracht mijnerzijds. Storing moter niet gevonden, (wel gebeld dat diagnose pas met meer zekerheid kon worden geconstateerd na veel meer testen wat in een dure aangelegenheid zou kunnen resulteren, wat gezien de waarde van de auto wellicht te gortig zou worden.)

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Goeie service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Goede ervaring. De auto moest een dag langer blijven, omdat onderdelen niet op tijd beschikbaar waren. Dat is het enige verbeter punt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Als altijd: na inspectie weer veilig, vertrouwd en veilig op weg!

Bijtijds een afspraak kunnen maken voor winter-zomerbandenwisseling en op basis van pitstop een zomerinspectie. Na afloop stond de auto schoongewassen voor de deur! Vriendelijke ontvangst bij de servicebalie en prettige afhandeling door receptioniste. Op verzoek nog de profielen van de autobanden vermeld gekregen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

Weer met een gerust hart op weg.

Prima service van Wensink bedrijfswagens.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Groningen

Zie mijn volgende antwoorden.

Z1

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink smart Zwolle

Bandenwissel nagekomen conform afspraak

Bandenwissel ging goed. Helaas moest ik nog wel terug vanwege een melding over de bandenspanning (was niet akkoord)

Goede communicatie en uitvoering

Ik kwam voor een onderhoudsbeurt en een reparatie. Voor de reparatie werd ik gebeld over de oorzaak van het defect en de reparatiekosten. Hier ben ik mee akkoord gegaan en dezelfde dag is alles uitgevoerd. Ik kreeg de auto zelfs gewassen terug.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Prime

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Goed en professioneel ontvangen, snel en deskundig afgewerkt

Goed en zorgvuldig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Bij binnenkomst direct geholpen en het wachten viel mee, top.ee

Alles goed, ontvangst, prima wachtruimte, koffie en een vraag wordt goed afgehandeld. Vantevoren besproken wat er gaat gebeuren en nadien de bevindingen. Tot slot, helaas de rekening.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Goede en vriendelijke service

Wensink Harderwijk geeft klant gevoel gezien te worden. Denken mee in oplossingen en zijn zeer vriendelijk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Prima, zoals altijd!

Service en onderhoud altijd prima! Nieuwe showroom en vooral de nieuwe service-desk vind ik geen verbetering. Er wordt afstand gecreëerd met de klant, het persoonlijke en gezellige is er zo vanaf. Geeft mij als klant geen welkom gevoel. Hopelijk ligt dat aan mij.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Goeie service