Conform telefonische afspraak.

Conform afspraak en goed telefonisch overleg over bijzonderheden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Zeer vriendelijk geholpen en met een indien nodig oplossing gericht gedachte

Prima service en nette afhandeling en zeer vriendelijk ontvangen. Keurig op de hoogte gebracht van de kosten.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Keurig geholpen door nette jonge man

Snelle diagnose met een goed plan voor de totale reparatie

Goede en duidelijke communicatie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Drachten

Service zoals service behoort te zijn.

Alle afspraken en toezeggingen worden stipt uitgevoerd en kloppen als een zwerende vinger.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Dankjewel Renzo top service!!

Geweldig geholpen door Renzo!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Geweldige garage en wat een service!

Auto wordt van huis gehaald en weer terug gebracht en tot mijn verbazing helemaal schoon, zowel van binnen als van buiten! Correcte en zeer vriendelijke mensen!

Goed geholpen

Ben goed geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

prlma geholpen met een adequate diagnose door de chef!

Focus gekocht, auto netjes afgeleverd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

dik in orde

Ontvangt en afhandeling zeer constant en aangenaam....

perfecte service

Ik heb het geluk een werknemer van Wensink te kennen die bij mij in de buurt woont. Hij haalt de avond ervoor mijn auto thuis op en zet hem de dag erop weer netjes op de oprit. Gepoetst en al! Wat wil je nog meer ...?

Uiterst klantvriendelijk en behulpzaam

Je wordt echt als klant ontvangen en geholpen. Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd en je krijgt positieve adviezen. Niets wordt je opgedrongen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Geen op of aanmerkingen.

Zie boven

goede service

Keurig geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Prima geholpen

Dienstverlening was prima, flexibiliteit bij maken afpraak erg goed. Wel graag aandacht voor serviceabonnement, kon niet online aangegeven worden bij make n afspraak en was bij terugkoppeling werkzaamheden bij servicebalie niet bekend.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Alles was top!

Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de aflevering van de auto was alles super goed geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Wat een topservice!

Vriendelijke service en vakkundige medewerkers.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

al 25 jaar een uitstekende survice

altijd correcte en goede afspraken, eventueel deskundige advies en goede koffie. Kortom klasse

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Sinds enkele jaren weer zeer tevreden

Laatste twee keren voor onderhoud en een reparatie top service. Ging hiervoor met tegenzin heen ivm nare ervaringen met die gene die bij de werkplaats receptie aan de zat, meerdere malen toe een conflict of een discussie gehad. Wensink heeft nadien dit goed opgepakt en de zetels vervangen door kundige sociale en mensen die luisteren naar ook de wensen van de klant. Al met al nu super tevreden. Over de mannen in de werkplaats ben ik altijd heel tevreden geweest om hun expertise en klantvriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Geweldige medewerkers

Werkplaats is wel duur zeker voor het sigment en de vestiging in Assen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

De dame bij de receptie heeft ons bijzonder goed geholpen! Vriendelijk, efficiënt en professioneel! Zuinig op zijn!

Keurige vlotte aflevering

De aflevering verliep vlot en netjes waarbij de verkoper de tijd nam om alles uit te leggen. Wel jammer dat er geen bosje bloemen voor de vrouw af kon.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Lippestraat 2