Super tevreden, heel goed gedaan

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Zeer zakelijk te werk

Het was al vrij snel nou even zitten en rond maken

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

Zij hebben mij goed geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Fuso Nijmegen

Volgens afspraak

Terugroep actie keurig en op tijd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Duidelijk en heldere communicatie

Auto weggebracht voor jaarlijkse beurt met APK. Ook een storing backup accu. Leen fiets was beschikbaar. Alles goed afgestemd. En heb geen opmerkingen over.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Prettige ontvangst en efficiënt geholpen.

Auto netjes afgeleverd aan huis.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Zeer tevrede

Zeer tevrede

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Prima service, klaar terwijl je wacht!

De reparatie afspraak had ik online gemaakt, deze was alleen niet doorgekomen in de planning. Ondanks dat, gingen ze er meteen mee aan de slag en binnen een half uur stond ik weer buiten. Top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Super goed geholpen, toppie

Ik heb goede afspraken kunnen maken zijn ze perfect nagekomen,en alles goed afgehandeld.

Uitstekende service en geen bla bla verhalen…

Mijn klacht werd direct serieus genomen en de geboden oplossing is vooralsnog uitstekend bevallen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Soort dagje uit

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Altijd vol aandacht

Zoals altijd goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Dit is structureel en dus bij ieder bezoek wat ik breng in Arnhem.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Netjes te woord gestaan en geholpen

Vrij snel afspraak mogelijk. Goed te woord gestaan en probleem was netjes en goed verholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Altijd goed, vriendelijk en professioneel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Prima, afspraken worden goed nagekomen

De uitgevoerde werkzaamheden van de onderhoudsbeurt werden goed uitgelegd bij het ophalen. Het vervangend vervoer was goed geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Vriendelijke ontvangst en prettig cintacy

Mijn ervaring met Frenk was aangenaam. Ik werd vriendelijk ontvangen en hij gaf duidelijke uitleg over het proces. Ik voelde me als klant serieus genomen en het gesprek was prettig. Kortom, ik ging als een tevreden klant de deur uit na Frenk bedankt te hebben voor het prettige contact.

Uitstekende service

Het telefonische contact verliep soepel, een lekke band werd extra geplakt en de elektrische fiets stond klaar voor het vervoer naar huis. Er werd keurig gebeld toen de auto klaar stond en deze was ook nog eens gewassen. Een keurige (persoonlijke) behandeling aan de balie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Alles goed Aleen ik had al betaald krijg ik nog weer een factuur Maar dat is opgelost

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Prima service bij aankoop Kia

Goed geholpen door de medewerkers van Kis

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Perfect!

Super fijn geholpen door Jurriën. We werden goed op de hoogte gehouden van de verwachtte levertijd van onze auto. En bij aflevering is alles goed uitgelegd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Nette ontvangst, snelle service

Boeken van een afspraak ging eenvoudig online. Bij ontvangst lag alles klaar en kon ik snel weer verder. Teruggebeld toen de auto klaar was en duidelijke uitleg bij ophalen van de auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Fijne auto, maar aflevering mocht feestelijker

Wij zijn goed geholpen door Ivan, waarvoor dank! We hebben ontzettend veel plezier van onze auto en zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben. Toch zijn er een paar punten die maken dat het ophalen van de auto niet echt voelde als een feestje. Bij aflevering was de auto helaas niet volledig opgeladen (het betreft een hybride). Daarnaast misten we een klein gebaar bij de aflevering, zoals een flesje wijn, een bloemetje of iets dergelijks. Bij een aankoop van bijna €30.000 zou je verwachten dat dit soort details de ervaring compleet maken. Het voelt jammer genoeg meer alsof je een brood bij de bakker komt ophalen, terwijl het juist een bijzonder moment hoort te zijn. Met een beetje extra aandacht en beleving zou de klantreis echt naar een hoger niveau getild kunnen worden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Heel goed geholpen door Adam . Vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Prima opgelost.

Ontvangst was goed. Probleem prima opgelost en besproken.

Hartstikke goed!

Op mijn auto bleken 3 terugroepacties te zitten, die door de vorige eigenaar niet waren opgepakt. Zonder problemen kon ik de andere week een afspraak maken om alle 3 op te laten pakken. Daarbij was het van ontvangst tot en met terug ophalen van de auto er gemoedelijk en vriendelijk. Fijne mensen werken daar!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Lippestraat 2