Goede informatie vooraf en service

Krijg vooraf een mail voor een afspraak en een goede afwikkeling van de onderhoudsbeurt.

Duidelijk, helder, zonder fratsen

Fijne deal kunnen maken met Marc Schipperhein. Op naar de volgende 150k veilige kilometers.

geen goede ervaring

waarom noet ik via mercedes nederland het voor elkaar krijgen om mijn auto voor de 2 de keer zonder kosten te laten maken

Zeker slecht service !

Ik heb telefonisch contact gehad met de werkplaats in Drachten. Mijn vraag ging over een slotbout die onder mijn auto zit naar onderzoek kom ik iedere keer uit bij Mercedes dit heb ik voor gelecht aan de medewerker maar hij had er nog nooit van gehoord dat iemand de Mercedes dealer belt terwijl de slotbout onder een polo zit dit kon volgens meneer niet en ik moest maar naar de vw dealer gaan. Super slecht om geen oplossing te bieden omdat meneer denkt dat het niet mogelijk is dat een een slotbout van een ander merk onder een auto kan zitten. Als ik een setje via het internet koop die niet bij vw hoort kan ik die er ook gewoon onder doen.

Was een terug roep mededeling

Goede afspraken.

Goed contact en duidelijke afspraken.

Prima.

Goed geregeld; afspraken nagekomen.

Prima service, snel geholpen

Na telefonisch contact heel snel en professioneel geholpen.

Gewoon goed en erg klantgericht. Prettige en deskundige mensen

Top garage die zijn afspraken nakomt

Super bedrijf die niet alleen alles van Mercedes wetrn en meedenken met de klant

Fijne garage

Zijn erg vriendelijk en zorgen dat je auto weer veilig op de weg kan

Uitstekende service

Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Uitstekende service en APK van de auto.

gewoon altijd goed.

Vooral de kundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers spreken mij aan.

Perfect geregeld!

Wederom perfect voor elkaar; - heldere prijsopgave - snel ingepland - heldere en duidelijke communicatie.

Goede service, auto is zelfs helemaal schoongemaakt

Altijd aangenaam bij Wensink !

Auto gebracht voor groot onderhoud. Kreeg zolang een mooie leen auto mee. Helemaal TOP !

Er is mij precies uitgelegd wat er ging gebeuren endat ze alle moeite name.

zoals altijd... prima

XXX

uitstekend

ok

Wederom zeer goede service gehad

Correcte communicatie afspraak is afspraak.

Zeer professioneel

Vertellen wat er allemaal gedaan is aan de auto en de auto ook nog eens netjes achter gelaten

Goed, deskundig en klantvriendelijk

Het hele aankoopproces is prettig verlopen. Vragen zijn snel en deskundig beantwoord. Opties voor financiering en verzekering zijn voorgelegd zonder dat dit het gevoel gaf dat ik gepushed werd. Al met al een vriendelijke en klantvriendelijke benadering.

Alles volgens afspraak goed geregeld en uitgevoerd

Zoals altijd prima.

Zeer slechte behandeling

Tot 3x toe geprobeerd een andere Kia te leasen en de niro contract te stoppen. De vertegenwoordiger wilde mij geen auto verkopen ik ben door Kooijman Naarden prima behandeld en heb een nieuwe Kia geleased. U bent een klant kwijt bij deze.

Vele dingen niet voor elkaar

Niet gekregen wat ik had verwacht

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle